Saturday, 18 August 2012

Rezeki Ramadhan 2

Peti surat sentiasa ada isi di bulan Ramadhan ni..terbaru ni la rezeki2 yg saya dapat...seronok tahun ni dapat byk jugak kad raya dari teman blogger tersayang...

Kad raya dari Sal..terima kasih kasi kat kak fieda kad raya ni..


Ni kad special comey sungguh dari Shida...tempah khas lagi tu...


Kad raya beserta hadiah lipstik dari Myra Jay...olololo..comey jer lipstik tu...


Dapat 5 keping sampul duit raya dengan gambar sendiri..menang hadiah top referrer dari ga Yana..comel jer Yana buatkan utk saya..dah la kaler purple plk tu..tak request pun warnanya...sayang plk nk guna ni...sekeping tu sampul duit raya gambar Yana dan suami..


Hadiah tudung bawal 2 tones dari Waniey..kaler purple lagi tu..mmg kesukaan saya la..hehehe


Kad raya comel dari Yana @Masya beserta duit raya utk Maira..purple jugak tu..hihihi


Ni pulak mmg rezeki Ramadhan sbb cek dari Exabytes kedua saya sampai betul2 time nk raya...tak sempat nk bank in pun lagi..lepas raya la...cek Nuffnang bernilai RM169.21 pun dh selamat sampai keesokan harinya..juga cek Churp2 bernilai.RM101.21..terlupe nk ambik gambar cek..


Terima kasih buat semua dan juga buat Ina ibu alisha sbb bank in kan duit raya utk Maira kelmarin...
Alhamdulillah....
Saya doakan semoga kawan2 semua murah rezeki sentiasa...





16 org bagi komen best..:

Norzie hany said...

Tahniah fieda.brooch tu sis dah terima,terima kasih byk2 tp hadiah apa ye...rasanya sis tak ada menang apa2.Selamat hari raya maaf zahir dan batin dari akak.

Myra Jay said...

Banyaknya dapat kad raya, bestnyer kan :)

Sampul duit tu pun kiut sangat :D

shahdiana said...

pagi-pagi datang pejabat dah baca entry kak fieda murah rezeki...seronok tengok kawan-kawan dapat hadiah....tumpang hepi....

Masya said...

banyaknya hadiah semua rezeki ramadhankan....

shidaR said...

lega dah smpai kak hehee :)

shidaR said...

lawa sampul duit raya tu..shida nk bt juga next year heheee :)

Si Matatajam said...

Bertuah Fieda..murah rezeki...Alhamdulillah..

izan mama mia said...

comel semuanya..kad raya,..sampul raya,..tudung raya...tahniah kak feida..

Cik Nur said...

alhamdulillah..rezeki.. :)

sHaR!Na eLyaNa said...

alhamdulilah..rezeki allah..cute la dia buatkan akak sampul tu,,xterpikir pula bole wat sndri kan?? hehe

Puan Kutu said...

amboi byknya dpt kad raya,plus hadiah lg.jeles sy.hehe maira juga untung sbb dpt duit raya..:)

IntaNBerliaN said...

alhamdulillah.. murah rezeki maira n kak fieda :-)

Wanieys said...

muarah rezeki kak fieda...hihi...tahniah2 hihi

Che Rosliza Che mat said...

Tahniah fieda...rezeki...fieda..

QasehnyaRania said...

tahniah rezeki ramdhan dan raya

9n0L4 said...

rezeki betul ni. cntiknyeeeeee smpul raye tu. nak satu. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.