Sunday, 26 August 2012

Salam aidilfitri ...

Selamat bercuti buat semua..moga2 kita akan bertemu lagi sekembalinya kawan2 semua pulang dari kampung..miss u all...Mohon ampun dan maaf dari saya sekiranya sepanjang perkenalan kita di alam maya ini ada entry atau komen2 yg mengguris perasaan korang semua...Saya hanyalah manusia biasa..mohon ampun ye...


Ni dapat doodle raya dari APIT..aritu ada join segmen dia...comel jer...



37 org bagi komen best..:

shidaR said...

happy family kak..selamat hari raya dari shida :)

anisalya said...

selamat hari raya kak. mohon maaf andai ada tersalah kata semasa mengomen.

jemarisuri said...

sama2 fieda...selamat hari raya dan maaf zahir dan batin from js..

ieda said...

salam lebaran juga dari akk buat fieda sekeluarga ..

mohon maaf sekiranya ada ketelanjuran mengomen di blog ye dik .. semoga selamat pergi dan balik kemana jua tempat dituju .. ;)

kak tini (umialya) said...

Selamat Hari Raya Fieda

Masya said...

selamat hari raya.. maaf zahir & batin

Rose Khadijah said...

Salamat Hari Raya kak fieda..

Mira Adzlia said...

slmt ari raya utk akak sekeluarga..maaf zahir batin :)

mama tisya said...

selamat hari raya

Sue-Rya Qistina said...

salam aidilfitri buat sis juga.
semoga selamat sampai ke destinasi :)

mama aryan said...

salam aidilfitri..maaf zahir batin ye

Aleyn said...

Salam Ramadhan dan Selamat Hari Raya!!!

::NureeN:: said...

slamat hari raya
maaf zahir & batin :)

Kesuma Angsana said...

sama2lah kita ye fieda

Qhaifa Nur said...

selamat hari raya......
maaf jika ada terkasar bahasa.......

Fahz said...

salam lebaran dari Fahz.semoga lebaran ini memberi kegembiraan dan keceriaan kpd kita semua. :)

Si Matatajam said...

Salam Aidilfitri buat kak Fieda sekeluarga...Mai la beraya kat umah M...

Papa Mifz said...

selamat hari raya yer...maaf zahir dan batin...:)

Marya Yusof said...

As salam Fieda,

Marya nak ambil kesempatan ini juga ingin mengucapkan salam lebaran dari kami sekeluarga di Peru! Ampun maaf sekiranya ada salah silap sepanjang perkenalan di alam maya ini... Taqabbalallahu minna wa minkum... :)

Insya'ALLAH, Syawal ke 3 saya akan ke udara di MHI TV3 lagi... Ada masa tontonlah ye! :))

maszull said...

assalamualaikum fieda....selamat menyambut aidil fitri dan mama pun mohon kemaafan jika ada salah silap masa mama dtg mengomen di sini...:(

Azza Afdzal said...

selamat hari raya kak fieda :)

Tihara said...

mesti meriahkan raya kat kuantan..selamat hari raya :)

izan mama mia said...

slmt hr ry.................

sHaR!Na eLyaNa said...

slmt hari raya kak :)

syiela said...

selamat hari raya kak.. meriah raya tahun ni...

Nisa Greennnpanda said...

Salam Kak Fieda..

sori lame xjenguk sni..
wah, meriah la kad raye akak.. comel je ank2 akak sumer, hehe..

btw, slamat ari raye ye kak Fieda..
maafkn sy kalo ade salah silap tau..

maszull said...

assalamualaikum fieda...selamat hari raya mama dtg singgah beraya kat sini yer...:)

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

Nens Collection said...

rajinnyer updated ari ahad..hehe..
salam eid kak..

nnt singgah kt nens ye..jwb teka2..;)

Ummi Iman said...

Selamat hari raya fieda... Apa tema tahun ni ;)

ros_reeza said...

Selamat hari raya kak :)

cantik doodle tu.. purple lagi :)

Nazayiena said...

Slmt hari raya aidilfitri maaf zahir & batin buat Fieda dan family....

anitadiana said...

selamat hari raya fieda...

Wanieys said...

selamat hari raya maaf zahir batin...maaf klu ada salah silap wani sepanjang kita kenal yer kak fieda :)

nanakimie said...

slmt hari raya mama maira:) nak nengok gambar raya maira...hee...

Che Rosliza Che mat said...

selamat bercuti dan selamat hari raya...ampun maaf di pinta...

9n0L4 said...

slmt hari raya kak fieda. maaf zahir batin ye. raye sebulan kan. hee. maaf la juge sbb lame tak jenguk sini. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.