Friday, 10 August 2012

Yang ditunggu2 dah tiba/hadiah dah pos

Apalah yg saya tunggu2 tu ye...Ni la dia cek Nuffnang yg saya cash bulan lepas dh sampai semalam..Rasanya kawan2 yg cashkan bulan lepas pun mesti dapat jugak kan..lepas la nk wat belanja raya...Alhamdulillah...


Brooch yg saya kongsikan dengan kawan2 tempohari dah pun saya poskan pagi tadi..harap2 semuanya sempat lah sampai ke tangan pemiliknya sebelum raya ni..Terima kasih sbb semua dgn pantas kasi detail semalam..takder yg tercicir pun..senang kerja saya....


36 org bagi komen best..:

izan mama mia said...

tahniah..banyak gak tu dapat yer...
mg surat tu sampai seblum raya....
dok tgg hadiah kak fieda..tak sabar nie..hihihihi...mintalah sampai cepat...

Deqla manjew said...

wahh... bestnye dpt "duit raya" dari nuffnang..cmne boleh dpt byk cam tu erk? deqla x reti laa...dok ciput jek...huhu...kad raya utk deqla takde ke? hihi

kakcik said...

Kakcik pun dah terima cek semalam, belum bank-in pun lagi. Adik Sepet minta nak beli kasut bola! :)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Masya said...

cantiknya stem tu unik...
hadiah akak pun sy dah pos semalam..
harap sempat sampai sebelum raya ....
maaf lambat, sebab baru beli stem

Mira Adzlia said...

Alhamdulilah..rezki nk dkt raya.. :)

Jaa said...

bestnyer dapat duit raya dari nuffnang...

Aju Mohit said...

tahniah fieda!!! fieda, nak tau? aju rindu nak masuk blog kawan2. tapi skrg ni keje membataskan utk aju aktif bw macam dulu2, aju just update berita dari suratkabar and majalah dari iphone ni je, emmm terima kasih sebab fieda rajin datang dan komen kat blog aju, tq ye...

QasehnyaRania said...

tahniah kak..dan juga para pemenang =)
semuanya rezeki kan ..

Ibu Lala said...

akaun nuffnag saya tak pernah bergerak pun..camtu je. saya pun dah jarang jarang cek. sedih je..

IeRA said...

salam..

bestnya dapat cek

Aju Mohit said...

fieda nanti bagi alamat kat aju ye, maaf alamat dulu dah terhilang, aju salin dalam buku, buku tu ntah kemana hala huhuhuhu

syawalsimpsons said...

alhamdulillah rezeki lagi seminggu nak raya ni kan

syiela said...

alhamdulillah bonus raya dah sampai ye kak :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi,tak sbr nak pakai..

tahniah dah dpt cek..yui tunggu lg..waaa

Myra Jay said...

Tahniah ye dapat duit raya tu :)

Dan tahniah buat penerima brooch raya ;D

diana said...

banyak tu..boleh la beli baju raya sepasang..heheheh

Ummi Iman said...

selamat berbelanja ;)
untung diorang dpt hadiah dari fieda ya

Sue-Rya Qistina said...

syukur alhamdulillah. rezeki :D

Nens Collection said...

tahniah kpd pemenanh!
comelnyerr setem tu!

Qhaifa Nur said...

alhamdulillah....rezeki ramadhan

Kakzakie said...

Rezeki di bulan ramadhan fieda.:)

Anum said...

nak duit raya
hehhee

fiza said...

Wah...tahniah. Saya masih menunggu.

Cik Nur said...

seronoknya dah dapat cek, nur baru nak cashout nuffnang, tapi ada masalah sikit laa..huhuhu..

dah antar tiket, tapi belum dapat jawapan..huhuhu

IntaNBerliaN said...

sy kat kg hubby.. xtau dpt dah ke blm.. tp rasanya dh dpt kot.. harap2nya, cek ni eloklah duk betoi2 dlm peti surat, jgn tergantung dah la kat lubang peti surat tu.. kang kene ujan,menangis lah saya.. hihi

Nora Karim said...

wah... raya sakan la ni kan... hehehe

ala rugi tak dapat brooch... huhuh

SeputihSalju said...

tahniah kak... bestnya dapat duit, leh buat blnja rya kan...

kayyana said...

rezeki kak.. hehehe

Eca Dwinky Asha said...

masyuk nya earning kak..

ieedaz @ mama_isha said...

Tak sbr nk tgu :-)ehehe

sHaR!Na eLyaNa said...

nuff yg ari tu cash kan kak? wah nsb dpt sblum raya dpt bli2 lagi kan..kak..alhamdulilah rezeki tu :)

Che Rosliza Che mat said...

tahniah fieda...memang dah sampai hari nie...cr belum wat entry lagi...

anisalya said...

cantiknya setem tu. kalau barang sampai pun sy ada kat jhr kak. insyaAllah nak pindah sini. tengah kemas2 rumah. buat sikit2 sbb bulan pose ni cpt penat.

Wanieys said...

wah dapat det raya dr nuffnang...bestnyer...murah rezeki kak fieda hihi

9n0L4 said...

bestnyeee dpt cek. duit raye la kirenye ni. moge selamat smpai pada pemenang. ;)

shahdiana said...

rezeki raya berganda- ganda ye kak fieda...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.