Tuesday, 25 September 2012

3 datang bertenggek

Inilah yg dikatakan rezeki..sekali datang tu dia....3 CPUV melekat..Ya Allah gembira tak terkata saya ni sbb kalau dikenangkan dulu betapa susahnya blog ni nak dikasi CPUV atau dulu lebih mesra dipanggil BE..Iklan saya yg terdahulu semuanya dh stop running..walaupun iklan Maxis tu statusnya masih on going tapi sebenarnya dh lama pun tak jalan dh..cuma tak tau nape dia masih belum credited...

Harap2 3 iklan ni dapat la bertenggek lama sikit sbb saya ni harapkan ada iklan CPUV cam ni jer la earning saya bergerak..semua ni rezeki kan..Alhamdulillah...sentiasalah kita mengucapkan tanda syukur kepadaNYA...

Tip2 untuk mendapatkan iklan CPUV ni korang boleh belajar dari blog Dunia Sebenar Shida..

CPUV ke 5,6,7 

3 iklan tu ialah Dutch Lady Activgold,RB Veet It Off 1 dan RB Veet It Off 2
Ni lah iklan CPUV yg saya nampak ada pagi ni kat bawah entry..tak tau part 1 atau part 2...Ada contest ,sape nak join klik je kat bawah entry tu..jgn malu2..kalau time iklan tu keluar la...
Tq Nuffnang..


*Entry semalam pasal Innershine tu ramai yg tanya..Innershine tu khas utk mata ke...
yg saya minum tu pati prune khas utk kulit..(maklumlah umur dah semakin muda kan...)
yg utk mata tu pati berry..jadi jgn tertukar ye..Rasa minuman ni mcm rasa buah tp manis sikit..pas minum kena sulam dgn air masak..kelebihan Innershine Pati Prune ada kat sini..

  





32 org bagi komen best..:

kak tini (umialya) said...

entri kita sama - BE Nuffnang, alhamdulillah rezeki

IntaNBerliaN said...

alhamdulillah.. rezeki kak fieda.. :-) seronokkan.. time uv tgh tinggi lak tu.. :-)

BERT said...

wahh 3 yang datang tu huhu.. sejak masuk says ni.. nuffnang saya pun terabai.. lame tak tgk ape cite earning kat situ haha

syawalsimpsons said...

alhamdulillah...rezeki datang bergolek tu

Saya Disini said...

bestnye kak..tahniah

Che Rosliza Che mat said...

mampu fieda minum inner shine ya....Tahniah...Alhamdulillah rezeki..

permatabiru said...

tahniah..cubit2 nuffnang kak fieda..^_^

MAY said...

alhamdulilah..tahniah kak..hm..last day be masuk acc sy awl bln 9..yg baru tak masuk lagi..bilakah die nak singgah kan..hheee..

Myra Jay said...

Tahniah kak Fieda..

Wahhh masyuk la lepas ni sebab UV dah naik penagan Adam Hawa kan ;)

Anum said...

rezeki2

Nens Collection said...

alhamdulillah..cpuv x pernah lg jengah blog saya..terus terjah dunia sebenar shida tuk mempelajarinya..;)

cweet pinky said...

CP nak jgk tp malas lagik nak serius hal2 nih , takpe la , CP blaja dlu pelan2 ,

salam singgah dari CP :D

ayut said...

wah...menarik..3 skali :) tahniah kak fieda...

ANIM said...

maafle, tak reti nak komen. kak tak tahu satu benda pun tentang UV ke BE tu. heee...

Kakzakie said...

Bila iklan datang bertenggek
tanda rezeki datang bergolek

Mira Adzlia said...

Alhamdulilah..rezki..rezki..hihi

ieda said...

alhamdulillah dan tahniahh
rejekii
akk x der layie ..
dah berbulan2 sejak cash out arituu .. sedih dan pelik berlegar2 ekeke ;)

Nad @ MamaZN said...

penangan adam dan hawa ni kak ;)

congrats!

Nasuha said...

cpuv tu apa?

Nora Karim said...

alhamdulillah... rezeki...

Mayang ABDUL RAZAK said...

Tahniah kak fida .. rezeki tu... tq for info toooo..

syiela said...

alhamdulillah.. rezeki kak fieda.. sekali mai sampai 3 ha ambik.. suka!!!

lepas ni compom blh cashout

Hilmirda Daud said...

Alhamdullilah rezeki..

sal ya said...

tahniah...

Eca Dwinky Asha said...

wah..eca da lama xdpt be..da update survey baru ne..still xdpt =(

sal ya said...

penangan Adam & Hawa tu kak.

Nisa Greennnpanda said...

wah.. skali 3 akak dpt.. best tue, hehe..
rezeki akak blogging~...

owh... sy penah dpt pati prune tue free, dr Maya Karin sndri, hihi~.. ^_^

izan mama mia said...

tahniah yer

Aju Mohit said...

Tahniah Fieda!!! Wahh masyuklah sebab traffik pon tinggi kan, sob sob sob jelesnya

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

rezeki tu..alhamdulillah :)

9n0L4 said...

masyukkkk la akak. tahniah. ;)

wan nurul hezrina said...

wah wah wah rezeki sungguh..nurul tak dapat bukak nuffnang kat opis.dulu boleh.hangin jerk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.