Thursday, 20 September 2012

Adam & Hawa Episod 15

adam dan hawa Adam dan Hawa ( Sinopsis episod 1 4 ) Sinopsis episod 1   4 Sinopsis Adam Dan Hawa entertainment astro adam dan hawa episod 4 adam dan hawa episod 3 adam dan hawa episod 2 adam dan hawa episod 1

Sinopsis - Episod 15

Ain kini di Australia dan mempunyai teman serumah yang gila-gila, Azie. Mereka sangat rapat sekali. Namun sejarah hitam Ain takda siapa yang tahu begitu juga Azie.Kehadiran mereka berdua di sambut oleh Johan pelajar senior di University Murdoch Australia. Pertama kali berjumpa ada `sesuatu` perasaan yang Johan pada Ain. Johan banyak membantu mereka berdua.

Johan buat begitu kerana secara tak langsung akan sentiasa selalu bersama Ain. Azie tahu Johan ada perasaan pada Ain dan Azie akan cuba membantu mengeratkan mereka berdua.Kehadiran Adam dan mamanya ke kampong Ain untuk menjernihkan keadaan. Adam terpana bila Ain sanggup meninggalkannya tanpa sebarang kata. Pergi begitu aje.

Tadika bintang mula sunyi tanpa Ain. Kini Cikgu Zauyah mula mengaku salahnya pada Ain.Maria nak Adam bertanggungjawab pada Ain seperti suami isteri yang lain...melainkan kalau Adam dah buat keputusan untuk melepaskan Ain.Kini setelah beberapa tahun Adam dengan dunianya…begitu juga denga Ain...namun tetap ada rasa rindu antara mereka..hanya mereka yang tahu dan merasakannya..Ego menguasai mereka..!!Satu hari ketika Ain dan Azie sedang bersiar-siar di Fremantle..Ain tergamam bila terlihat seseorang yang dikenali tercegat di depan matanya.



15 org bagi komen best..:

Anum said...

semalam tgk sedihnya

Everything's Everythings said...

horray sedang menantikan.. xD
nak letak blog ni dlm bloglist la ;D

Kakzakie said...

Bilalah nak tamat nie Fieda..

shidaR said...

eh retis ni pn blakon juga...

syiela said...

akak dah tertinggal 2 episod ni rindu am.. huhuhu kalut sangat.. keja banyak.. sampai rumah rehat jap masak solat.. tumbang :)

syiela said...

akak dah tertinggal 2 episod ni rindu am.. huhuhu kalut sangat.. keja banyak.. sampai rumah rehat jap masak solat.. tumbang :)

aini shahroni said...

thanks akak...

IntaNBerliaN said...

xtgk dah sy gamaknya cite ni... hihi

mama aryan said...

best citer nih..lbh kurang sama mcm baca novel

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

geram betul wani kat dee nia tau hahaha...tudia berjaya juga lakonan anzalna ni sampai wani geram ekekeke

sHaRiNa eLyaNa said...

wah ramai jg yg suka drama ni kan? sha xtgk lg la kak..

Everything's Everythings said...

dalam TV ni yg hari rabu ke khamis punya?

Si Matatajam said...

Adoi tak sabaq nak tunggu episod 16 hu hu....

sal ya said...

adehhh...

9n0L4 said...

tak suke si azie tu. hehe. mcm gedik sgt. dlm novel takla gedik cmtu kot. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.