Friday, 21 September 2012

Adam & Hawa episod 16

adam dan hawa Adam dan Hawa ( Sinopsis episod 1 4 ) Sinopsis episod 1   4 Sinopsis Adam Dan Hawa entertainment astro adam dan hawa episod 4 adam dan hawa episod 3 adam dan hawa episod 2 adam dan hawa episod 1

Pertemuan Kak Zah membuatkan Ain terharu dan tak sangka sama sekali. Mereka bertemu semula setelah berpisah beberapa tahu yang lalu. Ain mula rasa tak bila mama Kak Zah ada, bermakna Adam ada bersama mereka.Azie yang berpakat bersama Johan aturkan `dating` mereka. Tapi tak kesampaian bila Ain berjumpa kenal lama dan Johan tak tahu siapa. Lama menanti membuatkan Johan frust..menunggu terlalu lama.

Inilah pertemuan pertama Ain bersama mertua. Maria terharu dan menerima Ain seadanya. Malah cuba memujuk hati Ain supaya menerima Adam. Kisah lama terkeluar balik dan akhirnya Ain tahu semua tu perbuatan Dee. Tapi pada Ain takda gunanya pun kerana dia belum bersedia untuk 'ikatan' perkahwinan bersama Adam.

Maria minta Ain berjumpa dengan Adam biar pun untuk seketika. Ain berat hati..!Ain akhirnya setuju berjumpa dengan Adam demi mertuanya. Walaupun sebenarnya memang ada perasaan rindu itu.Pertemuan Adam dan Ain…dalam ketika itu juga Johan terlihat Ain bersama Adam..makin tanda tanya bermain di fikiran Johan..siapa lelaki itu..?..dan pertemuan dua hati tu sebenarnya makin tegang…kerana Ain terus berdendam..!!!



20 org bagi komen best..:

eita said...

masih takde waktu jugak nak download tengok citer ni

IntaNBerliaN said...

makin tinggilah uv kak fieda :-)

Tihara said...

kalau guna stremyx sedapdownload ni...guna brodben ni kena jaga limit je kan..btw thanks fieda..trilogi cinta new episode dah kuar kan...tpi tak layan jugak semalam :)

Anum said...

SEDIH PLAK TGK AM NIE

ieda said...

aah makin tinggi lahh
setinggi ranting adam dan hawa skrg nie ;)

akk tgk semalm punye episod 15 minit nak habisss .. eiii geram ;))

Che Rosliza Che mat said...

Rajin betul fieda up-load...hihihi drama nie bestkan...suka tglk nissa berlakon..mukanya pun cantik..

ellysha sofea zulkifli said...

Makin best n geram tak sbar nk tgk tiap episod..cite dia xbnyk lari dr novel..ni cite yg best after nora elena dulu..

ellysha sofea zulkifli said...

Makin best n geraammm xsabar nak tggu tiap episod! Cite best n xbnyk lari dr novel.. Kalau xsempat tgk tv layan adam dan hawa kat blog kak fida je..hehe thanks kak fida :)

Everything's Everythings said...

tak sabar nak tunggu next week plak ;P

shidaR said...

best gak tlpas je lyn kt blog kak fieda hihih :)

inazamri said...

mmg best am & ain ni.Tp tu la sampai 80ep katanya nnt.Harap jln cerita tetap terus best dan tak membosankan.

QasehnyaRania said...

layannn=)
makin tinggi uv kak kn =)

::EIDA:: said...

Sedihnyaaaaaaaaaaaa............ sakit hati pulak tengok citer adam hawa ni tersangkut sangkut.. rasa macam nak bawak tumbdrive pergi umah kak je.. * maklum lah berjiran* hehehehehehhe

Si Matatajam said...

Kesian plak kat Am

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

citer ni makin lama makin best :)

IntaNBerliaN said...

mcm best je episod kali ni...

syiela said...

akak saya dah banyak ketinggalan dah ni huhuhu.. jenuh nak kejar balik

sal ya said...

lambat lagi nak habis ni. hehehe...

9n0L4 said...

kesian hero mase ni. huhu.

wan nurul hezrina said...

nak baca sipnopsis dr awal.mcm terpinga2lah kak.huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.