Thursday, 27 September 2012

Adam & Hawa episod 19



Klik gambar di atas untuk sertai peraduan Tonton dan Menang Adam & Hawa



Setelah Ain mengetahui keadaan sebenar dirinya. Dia mula merasakan satu kehidupan yang baru. Tanpa tanggungjawab seorang suami setelah 3 bulan tanpa nafkah zahir dan batin dengan sendirinya akan terjatuhnya talak.

Ini membuatkan Johan makin rapat dengan Ain malah Ain merasakan dia `bebas` dari perkahwinannya.
Setelah berapa lama Ain dan Adam dengan kehidupan sendiri. Adam tetap merindui Ain dan tahu Ain tetap berkeras. Tanggungjawab sebagai suami Adam tetap jalankan…terutamanya isu nafkah.

Ain sentiasa mengikut perkembangan keluarga. Begitu juga dengan Adam. Ain dapat merasakan Adam kini bersama Dee bila terlihat gambar perkahwinan Kak Zah. Gaya Dee yang manja bersama Adam jelaskan menunjukkan mereka terus bersama.Ain suka bila ada yang menjaga Adam tapi dalam masa yang sama hatinya sedih..dia sendiri tak pasti apa sebenarnya yang tersentuh di hati..!!

Ain nekad menyambung master di Australia walaupun Johan dan Azie terus memujuknya. Kini Ain sendiri di Australia bila Johan dan Azie balik ke tanah air.Ain heran maknya tak pernah putus berikan duit belanjanya. Tapi alasan Normah pada Ain langsung tak mendatangkan syak wasangka.Adam makin resah dalam penantian menunggu Ain. Kini Ain lebih banyak masa bersendirian teringatkan semua kenangan dulu. Mula ada rasa rindu pada Adam…perasaan rindu yang tak mampu membohongi dirinya sendiri.. 

17 org bagi komen best..:

Anum said...

best2

Tihara said...

dah byk episod berlalu... :)

syawalsimpsons said...

dah tgk kakak...cepat tau update EP20 esok tau..

Michelle Hopell said...

tak penah tengok/ hehehe~

Deqla manjew said...

wahh peminat tegar ni... :)

PinkUmmi said...

rajinnya kak fieda d/load video adam n hawa

Everything's Everythings said...

Geramnnya dh habis plak xD
xsbar nk tnggu yg esok punya plak ;P

sal ya said...

baca novel best sebab walaupun takde nafkah lain tapi nafkah zahir dia tetap dapat kan.

maszull said...

assalamualaikum fieda...best tengok cite ni...:)

sal ya said...

:D seronok ek tgk cite nih.

Nad @ MamaZN said...

Amboi kemain laju lagi mak jemah tu layan adamahawa,hihi..kite baru nk tgk

aini shahroni said...

tak sbar nak tengok esok!!!!!!!

shidaR said...

bersambung lg hehee..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

geram la wani tgk ain dgn johan tu

Si Matatajam said...

Ha! Tau pun Aien risaukan adam tu..

wan nurul hezrina said...

nurulgak ketinggalan semua episod.sob2 takper layan nak download.tak payah iklan2 tgk terus juling mata.hahaha

9n0L4 said...

hehe. comel sgt mak si ain tu beri duet dari adam. marah marah bile ain persoalkan duet ape. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.