Wednesday, 12 September 2012

Adam & Hawa Episode 10



Episod 10 ni Ain dan Am terpaksa bernikah kerana telah ditangkap berkhalwat..sedih la episod ni sbb perkara ni telah menyebabkan Ain benci sebenci bencinya pada Am..episod ni juga korang boleh lihat hero malaya kita menangis..huhuhu




28 org bagi komen best..:

syiela said...

ep 1 pun tak dan tengok lg ni.. d ah 10 dh hehhehe. jenuh la nak ligan

Anum said...

best kan

izan mama mia said...

xpernah tgk tv citer ni

izan mama mia said...

tq share..leh tgk kat cni..

Green Applez said...

wahh!! minat yer citer nie.. :D

...sWeeT uMi... said...

Huhu kannnnn...umi pun dok layan citer ni..smlmnye episod sedih je...geram pun ada huhuhu

Wanieys said...

kesian tgk ain semalam...sedih pulak rasa

Kakzakie said...

Mesti tak sabar tunggu episod akhir ye Fieda..

Falsya said...

Yeayyy..pasnie nak tgk adam dan hawa falsya dh tau nak tgk kat mana..hehe..tq kak fieda..;)

Anonymous said...

ye la.. sedih la kali ni.. nk nangis tgkk... sgt2 best la nadia nisa ni berlakon... x sangka...pergh!!

Sally Yatiey said...

Sempat tgk semalam. Hee. Sedih sangat .

Che Rosliza Che mat said...

Tak boleh tengok huhuhu tapi malam tadi tengok dekat Mustika HD...Memang seronok..

IntaNBerliaN said...

KAK FIEDA xpnh ketggalan tgk cite ni ek :-)

IntaNBerliaN said...

tutp kedai ke arini :-)

Falsya said...

sedih la kak episod nie...;(

ieedaz @ mama_isha said...

ala..tak berkesempatan tgk citer ni laaaaaaaaaaaaaaa...:((

Azza Afdzal said...

dah selesai tgk episode 10...

Cik Nur said...

masih belum bkesempatan nak tengoklah kak..huhuh

Aju Mohit said...

Tak sempat lg nak tgk Fieda, mesti best kan

eita said...

tak tengok plok..
baca novel dia je

Nad @ MamaZN said...

Uwaaaa..!!! Kak fieda, jgn lupa update episod2 seterusnya tau! Huhu...sedey....

Si Matatajam said...

Banyak episod yg M tertinggal..nanti nak cover balik tgk kat blog akak..

sal ya said...

layan adam dan hawa je kak.

AkmaFaizal said...

anak2 saye tgk pun nak tersedih sama...ibu derang pun sama... :`(

Si Matatajam said...

Sian Ain kena tangkap khalwat kan...

sal ya said...

gigih akak menonton adam dan hawa ye... (^_^)

9n0L4 said...

benci jugak dgn watak adam mase ni. huhu. emo sekejap tgk ain marah jerit tu. ;)

wan nurul hezrina said...

nie meluap2 nak tgknie kak..kt opis nak bukak tak leh kena bukak kat umah time anak2 tidolah jawabnya tapikan takut nurul join sekaki tido..isyk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.