Thursday, 13 September 2012

Adam & Hawa Episode 11

Sinopsis:

Zul tidak faham mengapa Am memilih untuk menikahi Ain dan bukannya membayar denda.Am menyatakan dia lakukannya demi keluarga Ain.Kebencian Ain terhadap Am meluap-luap setelah Am menikahinya. Dee bengang apabila plan yang sepatutnya memalukan Am hancur bila Am ditangkap bersama Ain dan bukannya Kak Rubi.


AHawa.E11.dramatvonline by dramatvonline-net

35 org bagi komen best..:

Falsya said...

yeayyy!!..tq kak fieda..sayang kak fieda..;)

Anum said...

sedih la semalamnya

Kakzakie said...

Walau sekadar drama tapi ada iktibarnya..

fizafantagirO said...

citer ni dah makin best nampaknya .. tp sy slalu miss tgk :(

IntaNBerliaN said...

mesti traffic byk utk cite ni kan.. :-)

IntaNBerliaN said...

done maxis..

dah stop dr cik anon dtg kaco.. hihi

Mira Adzlia said...

xsempat lg nk lyn cte nih

ros_reeza said...

tak pernah tengok lagi cerita ni.. huhuhu

Si Matatajam said...

Teruja sgt nak tgk..tapi masa ni masih tak cukup..kena bw kengkawan dulu pastu M nak layan habis-habisan ^_^

LydSunshine said...

Salam, saya tgk smpai episod 2 je. Sbb ingatkan takde org dah nak upload kat youtube. Kalo ada bleh la sambung tgk nanti.

Wanieys said...

padan muka dee...tp kesian kt ain la

Cik Nur said...

belum berkesempatan lagi nak tgk.. xpe..ingt nanti nak marathon je .. :)

syiela said...

saya baru nak tengok episod 1 kak :)

ieda said...

HUHUH slow lahh
x leh tgk sgt2 ,...\tenet x mengizinkan , sangkut2 mencik huhu

tapi real je si ain tuu kan
tabik lah nadiya .. pilihan tepat ;)

izan mama mia said...

nanti nak tgk..line semput lor

izan mama mia said...

camana nak letak alexa tuuu..dah cari toto tp bt xjadi...

eB said...

mmg best yer citer nih?

eita said...

Kalu free nati nk tengok lh

Alin Marlini said...

tak sempat nak tengok adam hawa ni

Salina@IbuAqil said...

Salam kenal sis..
Saya follow kak fieda yer..
TQ kak sbb upload link utk drama ni..
Awok astro HD x der.. Hu3!!
Nnt upload lg yer episode akan dtg..
X sabar nk tgk.. ;)

Hanif Idrus said...

ayat pun dah tahu cerita ini best!!!

GOSIP ARTIS MALAYSIA said...

suka drama ni :-D

syawalsimpsons said...

bila nak tgk ni kakak...tak sempat la...nak tgk time jadi mak tang boleh tak..leh tgk time tu

Nens Collection said...

wahh..sedap bebnor ni gaynayer..hehe

Deq's Qienz said...

drama ka kak fieda??sy prnh tepandang lakonan AA nihh tp xsure drama ke movie??

Mayang ABDUL RAZAK said...

ala kak fieda mmg minat giler citer ni.. x dpt tengok mau meroyan... psst: baru pasan eron aziz ni ghupenyer juling itek ekkk... hahahah tu arr kamera sape suoh dok fokus kat tang mata dia sgt...

AkmaFaizal said...

Hehe...Am dapat kawin free. Ain marah bebenor...takut tgk, cam kena rasuk je

::NureeN:: said...

x pernah tgk pon crita ni, mcm sronok jerr

QasehnyaRania said...

mmg best =)

QasehnyaRania said...

done

Si Matatajam said...

Am seronok kawin free..Ain plak stress sampai nak gila... Hu hu..jahat betoi Dee tu..

Che Rosliza Che mat said...

layan jangan tak layan cerita nie....jalan ceritanya best...

sal ya said...

sbb ada abg aron kot cite ni jadi kegilaan ramai.

sal ya said...

siap ada sinopsis lagi ye kak.

9n0L4 said...

sbb maruah ke sbb ego dgn dee? huhu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.