Friday, 14 September 2012

Adam & Hawa Episode 12


Sinopsis

Adam mula mengetahui itu semua kerja Dee yang cuba untuk menghancurkan kehidupan Ain dan Adam sendiri. Ain sehingga kini tidak dapat menerima kenyataan tentang pernikahannya itu dan nekad untuk pulang ke kampung.
Apa yang akan terjadi dalam episod ini nanti? Adakah Ain benar-benar pulang ke kampung atau niatnya dibatalkan sahaja?


34 org bagi komen best..:

syawalsimpsons said...

bila nak tgk ni...

susulemakmanis said...

sgt minattt dgn cite ni..dah kemaruk dah..hehe

AkmaFaizal said...

wah..siap upload n share kat sini lagi... :)

PinkUmmi said...

kak fieda download dr mane video adam dan hawa nih?

Kakzakie said...

Sedihlah fieda. Kakak tak tengok tv tapi tengok di sini. Cuma ada gangguan iklan red bull sikit.

Ai Noraida said...

thanks sgt2 upload cite adam dan hawa ni <3 , folow me back yah !

Cik Nur said...

semalam tgk sekejap umah sepupu.. mmg nampak best...bila lah agaknya dapat marathon ni..huhuhu

Kesuma Angsana said...

tq share yek...

Haryati Faizal said...

tak melanggan astro mustika... sempat tgk kt fb astro gempak episod 1 ngan 2 je...

ct rahani said...

sy baru nk tgk episod 3 kak.. ketinggalan betul.. hehe..

shidaR said...

baca sinopsis akak pn dah leh tau skit jln citer dia hehee..

fizafantagirO said...

Semalam fiza tgk yg fieda review eps 11 tu , pastu melarat g tgk yg eps 10 , ehh rasa cam best pulak citer ni . so semalam start tgk dah :p .. yg eps 10 tu sampai nangis2 fiza tgk :p

Ayesha Ramlee said...

best ke kan, saya tak tengok lagi nie... dengar mcm best je, lagi2 bila tahu dijangka abis jan2013, tu yang bercinta nk tgk

fieda said...

@PinkUmmi

PU...kak fieda ambik kat sini

http://ezany-kun.com/video-adam-hawa-episode-12-youtube/

fieda said...

@Ayesha Ramlee

best drama ni..rasa mcm lain dari yg lain..

ieda said...

aduhhh sekat2 lak .,.. mencik tul ekeke .. tgk kat youtube terus lah huhuh

Si Matatajam said...

Waaaa..banyaknya yg M tertinggal..bila nak bleh cover semua ni. Hu hu..
P/s: Tq kak Fieda, M baru terima hadiah dr akak. Cantik sangat..Tqvm...

QasehnyaRania said...

layann.. hehe
singgah petang..
minum2 xda ke kak..hehe

Nisa Greennnpanda said...

amboi kak fieda..
minat btul ngan crite nie eh.. hehe..

dh click2 gak.. ^_^

hepi m'sia day kak..

Wanieys said...

adam dan hawa...xpernah mis lg siap record pulak tu hihihihi

Si Matatajam said...

M Mai sini wat marathon episode 9-12 plak hi hi... Tak sabaq nk tgk episode Seterusnya.. Best la crita ni..,

syiela said...

saya baru tgk ep 8 kak :)

Nora Karim said...

novelnya dah agak lama... bila tayang kat tv... sibuk nak baca balik novelnya... best!

QasehnyaRania said...

layan... jom =)

syiela said...

saja je mai nk bgtau akak yg saya dah tengok sampai episod ni hehhehehe.. jatuh cinta dengan am :)

TiranaAduka said...

Assalamualaikum wbth
Alamak..kureng la ta bab drama ni...coz jarang tgok tv...tengok brita je pastu dah tak tgok lain

LYAfrina said...

citer ni mmg terbaek la... smpai nagis2 layan citer ni..suka ain hawani.. mmg sesuai j dgn dia..simple..tp sweet

IntaNBerliaN said...

bila lah saya nak folow cite ni agaknya...

Solehah Shamsuddin said...

akak ske cte ni ye.hehehe

Che Rosliza Che mat said...

rajin betul fieda...CR tengok kat tv jer...

izan mama mia said...

kak fieda mmg peminat setia drama ni ka....

izan mama mia said...

rempah dah pos...sorry sesangat..lambat pos.....

sal ya said...

lain kali kalau saya nak tengok, saya dtg blog akak la buka satu2 cerita ni ye. hehehe...

9n0L4 said...

meluat tgk si dee tu. huhu. kire berjaya la anzalna bwk watak tu kan. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.