Tuesday, 18 September 2012

Adam & Hawa Episode 13

adam dan hawa Adam dan Hawa ( Sinopsis episod 1 4 ) Sinopsis episod 1   4 Sinopsis Adam Dan Hawa entertainment astro adam dan hawa episod 4 adam dan hawa episod 3 adam dan hawa episod 2 adam dan hawa episod 1

Sinopsis - Episod 13

Normah tak setuju dengan permintaan Ain walaupun tak sanggup dengan peristiwa yang melanda keluarganya.Kak Zah tak sangka mamanya terima keadaan seadanya tapi yang merungsingkan Adam langsung tak ambil kisah hal rumahtangganya…hanya membiarkan ia berlalu sahaja.

Bila Adam mula sahaja sakitkan hati Dee tentang rumahtangganya Dee tak keruan..haru biru dibuatnya. Mula plan yang bukan-bukan untuk dapatkan Adam. Dee paksa mummynya pujuk Maria untuk satukan Dee dan Adam dan minta Maria paksa Adam ceraikan Ain.

Ain tetap berkeras untuk bercerai dengan Adam. Mula terdengar suara-suara sumbang orang kampong bila dengar kes khalwat Ain. Ain tetap tak boleh terima Adam dalam hidupnya, terutama perangai Adam yang suka berpoya-poya.

Adam langsung tak kisah tentang rumahtangganya, bila ditanya oleh Maria. Maria tak kisah semuanya dah berlaku tapi sekarang sebagai suami Adam kena tahu erti tanggungjawab dan tak sepatutnya biarkan Ain sendirian. Adam tetap pertahankan haknya. Bukan salah dia kerana Ain yang tinggalkannya.

Ain keadaan kemelut yang berlaku, Ain akhirnya dapat tawaran belajar ke luar Negara..Ain nekad untuk terima tawaran itu…jauh dari semua.. dan tinggalkan kisah hitam dalam hidupnya.


24 org bagi komen best..:

syiela said...

thanks kak fieda.. saya mmg tengah tunggu ni hehhehe suka :)

Anum said...

terbaik

Rose Khadijah said...

hai kak fieda..
huhhh takleh layan le cite ni..biasa le, kalo hero @ heroin dia tak kene dek pandangan mate ni, mmg rose reject nak tgk..hehehhe..
best eh kak, jalan cite nye?

Hilmirda Daud said...

Dah lama tak tengok citer melayu. Nama aje duk kat rumah... tak sempat nak tengok huhuhu.

Everything's Everythings said...

Rezeki ni.. memang tgh cari episode 13 ni! xD
thanks letak nk tgk dulu la eh haha

Kakzakie said...

Kakak rasa ramai yg tak dapat tonton tv mengikuti dari blog fieda ini.

IntaNBerliaN said...

ooo patut smlm xnmpk kak fieda up apa2 entry :-)

Nens Collection said...

emmm..kene terjah jgak citer ni nnt..

IntaNBerliaN said...

kak fieda try la buat.. mesti ada org nk ltk punya... blog sy pun xglamer gak...

harap ada org yg tanya psl nk sewa tmpat iklan.. tu yg sy buat...

sikit2 pun blh gak tmbh pndapan kita sbgai suri umh.. hihi

Aju Mohit said...

tulah fieda, aju ni episod satu pon tak lepas2 lagi, takde masa nak nengoknya huhuhu, padhal dah update kat blog sendiri tu

ieda said...

akak macam x caya akk tgk marathon citer nie hari ahad arituu ekke
haa semalam x dpt tgk ..
konpius siaran ngan anak2 ekkee ..
cuti kan semalam ;)

Kesuma Angsana said...

tq share yek

Si Matatajam said...

Nak episode patblas plak. Hu hu.. Tak sabaq ni...hi hi.,

Tihara said...

oh adm dan hawa..saya tk tengok..ruginyer :)

Che Rosliza Che mat said...

tenet lembab ya...patutlah lama fieda menyepi hihihi....

aini shahroni said...

kakak upload lagi tau..
nak tengok sngat sekali banyak...
thanks bebanyak!!!
love it!!

Zie said...

wah rajinnya sis.. huhu tak dapat teng okpun.. huhu dok layan si kenit tu ja.

LYAfrina said...

smlm punyalah smangat nk layan episod 13, sampai ke rmh mertua..skali..siaran 30min je..huhu..dh la byk ikhlas..jd xbest la..tgk u-tube lagi best..direct je...

shidaR said...

syookknyerr dpt lyn kak :)

izan mama mia said...

izan tak yah tgk kat tv,,..mai dok melangut tgk kat cni jerlah,..xdok iklan..lg syok kan..

Aju Mohit said...

Fieda, yang banner iklan ni mmg dalam wordpress dah ada plugin dia, Aju masukkan je, banner tu biasanya orang tu yang sediakan kita masukkan URL dia je, yang Aju punya tu byk programme afiliate, maksudnya bila org register baru kita dpt komisen, setakat ni xde org sewa banner tu lagi Fieda ;(.

Nnti Fieda try cari tutor untuk masukkan banner Utk blogspot ye

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nanti telepas episod boleh tgk kt sini..owh ptt kak fieda sepi sejak akhir2 ni psl line tenet upanya hehe

sal ya said...

satu episod pun saya tak tgk lagi. muahaha...

9n0L4 said...

si dee sudah terdesak. realitinya, mesti ade jugak ppuan jenis mcm ni agknye kot kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.