Wednesday, 19 September 2012

Adam & Hawa Episode 14


adam dan hawa Adam dan Hawa ( Sinopsis episod 1 4 ) Sinopsis episod 1   4 Sinopsis Adam Dan Hawa entertainment astro adam dan hawa episod 4 adam dan hawa episod 3 adam dan hawa episod 2 adam dan hawa episod 1

Sinopsis - Episod 14

Normah tak sangka mama Adam seorang yang baik dan terima keadaan seadanya. Normah kini berharap dan memujuk Ain tak terima tawaran belajar dari luar Negara. Namun Ain tetap dengan pendiriannya.

Ain tetap tak dapat terima hakikat dirinya kini isteri orang dalam usia yang begitu muda sekali. Adam mula rasa `kehilangan` ain tapi egonya lebih mengatasi. Mempersoalkan tanggungjawab Ain senagai seorang isteri.Dee yang masih tak serik-serik untuk menangi hati Adam. Dee sedaya upaya untuk pujuk Adam dan keluarganya dengan terima dirinya. Yang mengejutkan Dee sanggup jadi isteri kedua Adam.

Ain berat hati untuk berjumpa dengan mama Adam. Dia langsung takda perasaan cinta pada Adam kerana selama ni dia hanya `suka` dengannya dan yang utama Ain tetap tak dapat terima kenyataan.

Ain bersemangat membuat persiapannya ke luar Negara. Berdegil dengan keputusannya. Ain mencoret sesuatu pada diarinya dan meninggalkannya ibarat meinggalkan semua kenangan pahit dalam hidupnya dan takkan menoleh ke belakang lagi. Cik Ted tetap di hati Ain.Adam nekad takkan menceraikan Ain melainkan Ain sudah ada pengantinya…ego Adam..!!

23 org bagi komen best..:

Anum said...

semakin best nie

Falsya said...

mmg setiap hari falsya tunggu akak upload..hehehe..

Sue-Rya Qistina said...

ramai yg sdg memperkatakan ttg drama ni. tp saya x pernah tgk pun sbb xde astro. hehehe

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Fieda/Lom sempat nk tgk citer ni..lapang2 leh k.atie bukak.

Everything's Everythings said...

haha baru je tgk xD
drama ni mmg keluar tiap2 hari ke? or tiap2 minggu sekali?

Nisa Greennnpanda said...

fanatik btul aa akak ngan crite nie, hehe...
syg nye sy xtgk.. dok tgk drama jpun on9, ngehehhe..

klik2 rhb..

MRS Rongoks said...

ika xpenah tgk citer nie. abg ipar ika memang minat sgt2 citer nie.huhu

ayut said...

baru start tgk smlm...hihihi..tak sabar nk tgk ain kat Australia..ada jejaka ensem..ahaks!tp bjya lakonan aaron tu.nmpk dh ego Adam..huhu

Kakzakie said...

Kakak kalau tengok tak pernah habis dari blog fieda nie. Sebab lamalah.. nanti bila free buka lagi gitulah selalu... sekejap-sekejap buka blog ini sebab nak tengok.

IntaNBerliaN said...

mesti uv tinggi ni... :-)

IntaNBerliaN said...

done VW.,...

pasal pertanyaan kak fieda tu, sy dah anto msg dkt fb... kat sini, dia reject gtau html apa ntah... so, xleh nak publish komen...

izan mama mia said...

singgah..

maszull said...

assalamualaikum fieda...memang best cite ni menarik...:)

Alin Marlini said...

masih x menyempat nak melayan

Hanif Idrus said...

Baru download sampai episod lima..

Norzie hany said...

makin tak sabar nak tgk episod seterusnya.

MAY said...

kak..datar says tu ada problem tak dgn nuffnang nnt?

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kak fieda amik kat mn citer adam dgn hawa

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Eija pun terlayan gak series adam & hawa ni, kalau terlepas boleh tgk marathon hujung minggu lgpun pakai beyond PVR boleh rekod..

shidaR said...

skg dah makin meluas cite ni kak hehee ^_^

Si Matatajam said...

Best2...nak sambung episod Seterusnya ni...

sal ya said...

layan jgn tak layan.

9n0L4 said...

sweet je adam dgn mak mertua. mmg pdn watak ni dgn aaaron. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.