Tuesday, 11 September 2012

Adam & Hawa Episode 9

Pada yg mengikuti drama ni secara on9 jom tonton episod 9 punya...korang yg belum layan cer try layan...best la cite ni...saya mula2 dulu buat derk jer bile sepupu sepapat duk bercerita pasal drama ni..sekarang baru tau penangan si Aaron Aziz...drama ni diilhamkan dari novel Adam & Hawa..Sape yg pernah baca novel tu mesti tau la kan camner jalan citenya...kira ni sama mcm fenomena Ombak Rindu juga la..

Drama Adam & Hawa episod 5-8

Cik Nur ada tanya camner nak download video ni..cer korang gi kat ceritamaster.com
Kat situ dorang ada kasi link utk download sekali..

Jom Daftar Says dan dapatkan RM5 percuma


33 org bagi komen best..:

Cik Nur said...

teringin nak tgk..tapi tgh keje ni..hihii..

kakcik said...

Kakcik tengah cari novelnya entah kat mana kakcik simpan. Entah2 ada orang pinjam, tapi tak reni nak pulangkan...

Anum said...

terbaik

Qhaifa Nur said...

tak tengok lagi...sure best kan..
asyik berebut citer dgn anak2...sebab tulah

Nazayiena said...

Blm ada kesempatan tgk cite nie,huhuhu.....

Kakzakie said...

Tak sempat pulak kakak nak tonton di sini tapi kalau di rumah lagilah tak ada masa fieda. Mesti best ceritanya ye..

Kesuma Angsana said...

masih x sempat nak follow cerita ni lah!

Falsya said...

falsya xsempat pun nak tgk..nak tgk abg aaron..hehe.

*SiRibenMerah said...

hehehe.. best2...
ai pon suka baca novel neh...

Che Rosliza Che mat said...

drama lain ada tak? hihihi

IntaNBerliaN said...

best sangat ek cite ni.. ni yg nak kne tgk gak ni.. ramai yg duk cite pasal cite ni...

ieda said...

selalu miss huhuh ;)

Hanif Idrus said...

Keyword terbanyak di google setakat ini..
Teruskan...
Kena tengok ini...

Cikgu Ma said...

x penah baca pun novel ni...drama pun x tgk..hehe

Norzie hany said...

Dah baca novel adam dan hawa....best juga citernya.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Fieda.K.atie xpernah tgk citer ni..lapang2 blh la download nk tgk semua episode
Novelnya mmg k.atie dah ada beli....ni nk tgk dramanya lak :)

shidaR said...

kej..keje..keje..gerammm hehheee :P

Nisa Greennnpanda said...

xtgk pun crite nie.. huhu..

Nens Collection said...

x pernah layan lagik..x sempat..huhu

Farhana said...

caya la... serius suka drama ni.. terima kasih kerana upload this drama.. daebak!!!

syiela said...

saya tumpang tengok kat sini je akak.. time rehat nanti kalau ada masa on :)

QasehnyaRania said...

mmg terbaik sbb ada abg aaron..morning kak fieda ;)

Wanieys said...

best wani pun tgk...novel pun wani dh baca hehe

muhammad asyraf said...

dengar cite drama ni, drama melayu pertama hd.. follow sini.. :)

dari www.kisahsigemok.com

Nad @ MamaZN said...

Kak fieda...sbb kak fieda saya marathon tgk abg aaron smpi 2pg, huhu! =)

Nad @ MamaZN said...

Kak fieda!!! Terus terasa nk jadik cikgu tadika,hahaha! Jatuh ati suda pd abg aaron, huhu!

Si Matatajam said...

M tak pernah baca novel ni.. Tapi katanya mmg meletup la novel ni..

sal ya said...

saya baca novel je. itu pun dah lama. berjaman dolu2.

izan mama mia said...

dtg nebgok cni ler kome..

AkmaFaizal said...

saye dh siap record.. :)

sal ya said...

saya dah baca novel dia. tapi pinjam orang punya la. itu pun berjaman punya cerita.

9n0L4 said...

tak kesah la lps ni kalau terlepas tgk kat 134. hehe. boleh godek sini. ;)

wan nurul hezrina said...

mmg naklah tgk citernie.nurul ada pakej citra kat umah..dia siarkat citrakan?ke kat mana?tapi tak tgk.nak baca novel lagilah tak so boleh tgk citerjerlah.huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.