Monday, 24 September 2012

Beli Innershine dapat hadiah cawan


-Entry peram dari bulan lepas-
Bulan lepas saya beli Innershine ni kt Guardian..kebetulan time tu ada offer dapat cawan..Harga utk sekotak yg mengandungi 12 botol ni pun dalam RM48++..saya rasa mmg murah sbb biasanya rm50++..sekarang tak tau la offer ni masih ada lagi atau tak..


Ni la cawannya..haruslah saya yg pakai cawan ni...sbb tgk tu kan warna purple..hehehe
kalau sempat kumpul 3 koleksi ni kan best...


Arini Asyraf akan ambik exam besar utk sekolah agama (PSRA)..moga2 dia akan tenang menjawab soalan2 peperiksaan..


32 org bagi komen best..:

MAY said...

wah...da lame tak minum inndershine..dpt mug cantik plak tu..ade lg tak?

ct cheery said...

chantik cawan tu.purple lagi..i like. by the way, innershine ni bgus tuk chantik mata kan?

Masya said...

lame dah tak beli dan minum... dulu rajin jugak.. sedappkan...

ieda said...

akk x pernah minum air nie .. xtahu macam mana rasa dia
ramai cakap sedap ;)

aah cantik gelas tuu .. sweet !

Nens Collection said...

wahh..comel2..pepel..mmg kesukaan kak fieda..hehe

Anum said...

cantik

Kakzakie said...

Cantik mug dia fieda. Lama dah kakak tak consume Inner Shine lagi.

Mira Adzlia said...

cantek la cawan tu :)

Mira Adzlia said...

cantek la cawan tu :)

IntaNBerliaN said...

cantiklah gelas dia...

*mesti berdebar2 kan kak fieda ank nk ambik exam.. pe2 pun moga asyraf berjaya dlm exam tersebut...

syiela said...

tak pernah minum lagi ni.. rasa apa kak...

moga aysraf dapat menjawab dengan tenang

Sue-Rya Qistina said...

cantiknya!
best ke rasa innershine ni kak?

(yg iklan percuma tu, cmne je nk buat yg style mcm transation tu sume? gambar tu bertukar2 tu? saya x reti la kak. klau stick photo tu mmg ade je ni)

Tihara said...

moga anak mu tenang hati, terang hati dan berjaya dalam exam nanti..sedap tak rasa dia fieda,saya tak pernah try..cantik mug tu..seswai ngan awak :)

SHAHZEE said...

wah bertambah2 shine la kak fida ye:)
cantik cawan!

Che Rosliza Che mat said...

cantiknya cawan...

Qhaifa Nur said...

cantik cawannya....
moga Arini berjaya........

Ujie said...

Mesti mata cantik bersinar je ni..innershine!

♥cikmOt♥ said...

boleh tak kalu kita nak cawan tu kej...hehehe

Everything's Everythings said...

Sedap ke eh Pati Prun ni?
kalau brands Pati ayam tu tak suka sgt bau dia xD

Si Matatajam said...

Cantiknya mmg tu..M ni mmg pengumpul mug yg tegar.. Ha ha..nak kena p tgk kat guardian ada lg tak..

StuntWomanWho :) said...

teringin nak beli , tapi mahal sangat :)

maszull said...

assalamualaikum fieda...cantik cawan tu purple color...:)

PinkUmmi said...

Dah lama tak beli Innershine sebab sekarang amalkan minum air dr delima jer

Hanif Idrus said...

Comel cawan tu!!

Tihara said...

ada lagi ke ruang kosong di hati mu..hehe...mekasih fieda, nanti saya emel kt fb lah yer.. :)

sal ya said...

cantik mugnya. saya suka kumpul mug2 macam ni.

QasehnyaRania said...

alahai cmna la leh terlepas pandang..
dapat cawan..tu su suka collect..hehe

Myra Jay said...

Myra sebelum kawen ari tu minum Innershine, pastu skrg dah tak minum, almaklumlah mahal jugak Innershine ni kan ;)

izan mama mia said...

saya tak pernah minum pun...sedap ker

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cawan purple cantik...wani xpenah minum innershine :)

9n0L4 said...

seriesly mmg lawa. nampak mahal wpun free. hee. purple pulak tu. ;)

wan nurul hezrina said...

wah kak fieda cumil sungguh cawan tuh.purple kaler lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.