Wednesday, 5 September 2012

Kad raya+duit raya misteri

Salam kerinduan buat semua kawan2 blogger..Lama juga saya tak jenguk kawan2 dan blog ni juga..apa nak jadi dgn saya ni..mood langsung talak mali oooo...nak pencen dah ke..??tapi sayang lah kalau saya pencen awal2 ni..nanti rindu merindu plk saya dgn korang semua dan juga blog kesayangan ni...takper..korang bagi saya sikit masa lagi ye utk saya mulakan balik berblog seperti sediakala..

Baru2 ni saya masih lagi terima satu keping kad raya beserta duit raya utk anak2..Tapi masalahnya saya tak tau sape pengirimnya sbb dia tak tulis nama...cuma ada tandatangan jer..saya tak cam siapa...saya nak ucapkan terima kasih tapi tak tau kat sape..Pada pengirimnya kalau ada baca entry ni mengaku ye...terima kasih byk2 sbb kirim duit raya utk anak2 saya..byk plk tu...moga murah rezeki pengirimnya...amin....



43 org bagi komen best..:

Deqla manjew said...

hah! kad raya dan duit raya tu.... hurm.... bukan deqla yg bg...hihihi...agk2nye sape la yg bg tu? misteri nusantara betol la...

Falsya said...

Mesti kak fieda pening nk mikir sape yg bg kan..hehe

kakcik said...

Siapakah pengirim yang baik hati itu? Semoga Allah SWT murahkan rezekinya. :)

Sue-Rya Qistina said...

patutlah dh lame fieda x update blog..hehehe

wahhhh...murah rezeki anak2 fieda ye. tp tu la kan, jadi misteri pulak coz xtau sape pengirimnya :D

shidaR said...

wahhh akak smpai xcam yer..sape la yg baik hati tu :)

shahdiana said...

bestnya dia still dapat kad raya lagi...dapat duit raya pulak tu...hehehehe....

nuyui a.k.a miss YUI said...

siapakah itu..jeng jeng jeng..

izan mama mia said...

wah..ada peminat misteri laaaaa....

mg mood kak fieda kembali....n cepat kembali....ku merinduimu selalu...huhu

ros_reeza said...

Siapakah pengirim misteri ni ye ?.. jeng jeng jeng..

kak tini (umialya) said...

rezeki anak2..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

moda dimurahkan rezeki pengirimnya, balqis plak ari2 bawak balik sampul duit raya, tapi duitnya tak de...ape la dibuat dengan duit raya tu ek

Mira Adzlia said...

wah..bestnye dpt kad siap dgn duit ry utk ank2 akak :)

Kakzakie said...

Malu pengirimnya nie fieda. Tapi ada rezeki buat anak syukurlah..

syawalsimpsons said...

tu namanyer rezeki kakak...tu la lama menghilang...windu jaaa

ieda said...

aah kan x der nama
susah hati juga nie
sekurang2nya nick name kan ..

Kesuma Angsana said...

semua tu rezki anak2 fida!

Qhaifa Nur said...

rezeki buat anak2...

aanie said...

hamba Allah...hehe...

best tu siap dpt duit raya....

mimie.. said...

bestnyee la hai dapat duit raya dgn kad :)

Saya Disini said...

sapa la yg hanto tu ye

Wanieys said...

peminat mesteri la tu kak fieda hehehe...rezeki anak2 kak fieda dpt duit raya tu..moga2 pengirim tu baca la entry kak fieda ni kan :)

SHAHZEE said...

bestnya dpat duit aye:)

QasehnyaRania said...

yeay..yeay..tuan rumah dah balik.. pergi mana? sebok je kan..hehe

alhamdulillah rezeki anak2 ..

Che Rosliza Che mat said...

Siapa Pengirim Misteri tue?

Cik Nur said...

moga murah rezekilah siapa yang beri duit raya untuk anak kak fieda tu ye.. :)

sHaRiNa eLyaNa said...

peminat misteri kot tu kak..hehe..apa pun baik korang mngaku heheh..ala kak..jom la kembali berblog.....

sHaRiNa eLyaNa said...

hehe..cute kan hasil karya mama arina..sha nak join juga gsf tp xda pencalonan la pula..best la ngn grop tu..sha suka :)

maszull said...

assalamualaikum fieda...bestnya dpt lagi kad raya n duit raya...:)

Ujie said...

Wah..syok tu fieda.

Tp bkn saya...^_~

IntaNBerliaN said...

eh.. kalu xsilap sy, ni duit raya dr yana @ tinta hatiku kan...

IntaNBerliaN said...

done milkdeal..

Si Matatajam said...

Alhamdulillah rezeki anak tu...Sapa la yg misteri tu agaknya..

Aju Mohit said...

Wah seronoknya anak2 dpt duit raya ye fieda

Nens Collection said...

ekeke..mcm sy jgak..time ade mood byk je nk citer, kalo xde mood ade citer pon xleh nk olah..;)

ieedaz @ mama_isha said...

mmg misteri sungguh yer..rezki anak2..:)

Myra Jay said...

Alhamdulillah rezeki, tp yela kan siapakah pengirimnya ;)

Hanif Idrus said...

Dapt duit raya lagi..aku kot yang hantar...heheheheh

sal ya said...

siapa yang bagi tu? rezeki anak la...

anitadiana said...

bestnya pengirim nak low popofil lah tu fieda...HE..HE

AkmaFaizal said...

wah syioknye dpt duit raye..memang rezeki ank2 tu...

done maxis :)

syiela said...

hehehehe rezeki maira tu kak... cantik la header :)

Puan Kutu said...

beruntunglah ada peminat,misteri lg.haha..siapa hantar cpt mengaku!

9n0L4 said...

die nak main cak cak agknye. hee. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.