Monday, 10 September 2012

Moga berjaya untuk semua calon2 UPSR


11 Sept 2012... UPSR pun bermula sehingga 13 Sept 2012...Anakanda saya yg pertama Muhammad Asyraf adalah antara calon2 yg akan mendudukinya juga...Moga2 hatinya tenang semasa menjawab semua soalan2 UPSR..Tapi dia rileks jer mamanya jer yg menggelabah..mcm saya plk yg nak ambik exam tau...biasalah budak lelaki mmg maintain jer..tapi jgn plk maintain tapi result tak gampak..bak kata2 masa time saya sekolah dulu Study lepak result gempak...

Sape lagi anak2 geng blogger yg  ambik UPSR esok ye..yg saya tau anak ZUE jer..Moga2 anak kita semua akan mendapat keputusan yg cemerlang...sama2 lah kita doakan..


Buat semua calon2 UPSR yg lain saya doakan semoga kalian semua akan berjaya dgn cemerlang dan bakal menggembirakan hati kedua org tua dan juga guru2..Syahmi dgn Maira pun nak ucapkan selamat maju jaya pada abg mereka dan juga semua abg2 dan kakak2 di luar sana...


27 org bagi komen best..:

Si Matatajam said...

Auntie M doakan moga Abg Long berjaya dalam UPSR ni... Semoga Allah permudahkan segala urusan...

AkmaFaizal said...

Good Luck utk anak Sis Fieda. Semoga sukses dlm UPSR yer :)

Mummy GreenyHouse said...

Moga segalanya dipermudahkan untuk asyraf...amiiin.. :)

sal ya said...

tiga orang anak buah saya ambik UPSR thn ni.

Ujie said...

Gd luck utk anak fieda! Insya allah akan berjaya.

Bdk lelaki mmg gitu..keep cool. :-)

izan mama mia said...

gd luck asyraf

ieedaz @ mama_isha said...

good luck anak2 semua...

syawalsimpsons said...

moga anak akak dapt buat yang terbaik/....

Nens Collection said...

GUD LUCK ADIK2 & ANAK2 SUME...

Tina Othman said...

inshaallah, moga tenang dalam menjawab exam dan selamat berjaya

Deqla manjew said...

ank buah deqla pun amek UPSR gak ni..maksu dia lak terlebeh risau..haha..good luck buat smua calon UPSR!

Kakzakie said...

Kita doakan anak bangsa kita semuanya cemerlang fieda.

Sukalah tengok senyuman Maira dgn si abang:)

Cik Nur said...

Adik nur pun UPSR jugak.. :)

semoga mereka berjaya..

ieda said...

semoga mereka semua berjaya menjawab dengan cemerlangnya ..
insyaallahhhhh ;)

syiela said...

Moga Asyraf berjaya jawab dengan tenang dan beroleh keputusan yang cemerlang..

***mesti dia balik nanti akak dengan tak sabarnya menanya macam2 :)

Kesuma Angsana said...

betul tu all the best utk semua yag ambik UPSR !

Che Rosliza Che mat said...

Untie doakan semoga berjaya ya abang long hihihi Berdebar tak fieda anak nak ambik UPSR?

IntaNBerliaN said...

berdebar2 kan bila ank2 kita nak ambik exam besar camni...

Eca Dwinky Asha said...

insyaallah,dia mesti lulus :)
pray a lot.

shidaR said...

student shida xtau la mcm mana hehee..lepas ni dah xjumpa dorang..huhuh..

Nisa Greennnpanda said...

gud luck & all the best Asyraf~!!

klik2.. >_<

QasehnyaRania said...

insyaallah.. semoga adik2 upsr buat yg terbaik utk masa depan dorang =)

Wanieys said...

Insyaallah..wani doakan utk anak kak fieda semoga berjaya :)

ANIM said...

selamat berjuang asyraf (juga mama asyraf)..kena baca tazkirah UPSR kak utk mak ayah ni...
tak pe..one more day to go...

Masya said...

anak sulong akak yer...
good luck moga mendapat keputuasan yg cemerlang

9n0L4 said...

ohhhhh. anak kak fieda pun amek upsr ehhh. moge dpt result best nnt. ;)

wan nurul hezrina said...

semoga abang long berjaya.besh of luck=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.