Thursday, 27 September 2012

Nenas batu ada di sini

nenans batu

Berikutan dari entry nenas batu pagi tadi nampaknya ramai kawan2 yg berminat utk mengetahui kat mana boleh dapatkannya...








Tadaaa...nasib baik Myra Jay adalah penyelamat bagi pertanyaan kwan2..Jadi sesiapa yg nak nak cuba amalkan minum air rendaman dari tumbuhan berkhasiat ni jom terjah blog Myra Jay...Apa2 pertanyaan bolehlah tanya pada beliau ye...



27 org bagi komen best..:

Anum said...

hehehe
nasib ada jawapan ek

Deqla manjew said...

x penah try lg..kena cuba ni..

Mayang ABDUL RAZAK said...

penah beli masa bercuti kat langkawi dulu ..

Everything's Everythings said...

MCm kelapa sawit pun ad rupa dia xD
Isi dalam dia mmc mana lah agaknya

Nad @ MamaZN said...

wah..! tq kak fieda! :)

Nisa Greennnpanda said...

tue die..
kak MJ dh b'suare, hehe..

Ujie said...

wah, nak pegi bacala entry nenas batu nih. saya ingatkan jenis nenas- mmg ada nenas gula batu.

kak tini (umialya) said...

wahhhhh ramainya yg berminat, sbnrnya akakpn baru tau khasiatnya, selamanya ni cuma tgok jer hubby minum..

ha'aaa akak bntu perluaskn bz hubby, tima kasih byk2 sbb sudi iklankn kt sini (bayarpn xper, fieda bgtau jer kos n beri no. akaun...)

(iklankan kopi barli - produk yg femes n sentiasa mndpt smbutan pengguna..)

http://mimialya.blogspot.com/p/kopi-barli-5-dalam-1-smart-herbs.html

tk sekali lagi.


Myra Jay said...

Thanks kak Fieda, dah ada yang bertanya :)

IntaNBerliaN said...

haaa akhirnya myra jd penyelamat :-)

Tihara said...

best jugak ek khasiat dia, bagus fieda share kat sini :)

Cik Nur said...

err..pertama kali nur tgk ni kak.. :)

Myra Jay said...

Kak, harga nanas batu tu RM 8-9 (bergantung pada besaq@ kecik) tak termasuk pos.
Myra tak sure haga pos berapa, mungkin RM5-6 kot

C'Jai said...

Pernah dengar khasiat dia..tapi tak amalkan sbb susah nak dapat..kan..

Hanif Idrus said...

Macam coklat rupa dia..hehehe

Myra Jay said...

Assalam kak, Myra dah buat entry :)

http://normj1001.blogspot.com/2012/09/nenas-batu-mj-jual.html

mama aryan said...

saya pun tak pernah dgr..byk juga khasiatnya tu

shidaR said...

wahhh terus rasa nk cuba hehee :) terjah MJ jap heheee..

Aju Mohit said...

WaH tak tau pon khasiat nenas batu ni Fieda, tq for sharing

sal ya said...

nasib baik ada yg jual nenas batu ni.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

klu nk beli kena tanya mj la hehe

izan mama mia said...

tq kak fieda..nak g tgk Mj blog jap..

Si Matatajam said...

Ha! Nasib baik ada penyelamat..M pun ada baca gak kat blo MJ..

ros_reeza said...

tq for sharing :)

Masya said...

tak pernah makan.. x pernah jumpe tau... btllah sy ni... huhuhuhuhu ...

wan nurul hezrina said...

peliknyer rupe nenas batunie.mcm manalah gaknya rasa dier2

9n0L4 said...

tak suke mkn nenas. nenas batu kah yg akan buatkan saya mkn nenas lps ni? huhu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.