Friday, 7 September 2012

Pengomen Hebat Ogos 2012

Straight to the point saya nk umumkan top commenter utk bulan Ogos 2012..Nampaknya ada 2 org blogger baru yg masuk carta...Inilah mereka yg sgt2 rajin mengomen walaupun saya menyepikan diri seketika hari tu...Nak berkenalan dengan top commenter ni... jom lihat entry terkini mereka di sidebar dgn title Pengomen Hebat Ogos 2012..


Kepada Matatajam dan Syiela yg baru masuk carta sila berikan alamat korang kat saya ye..
-fieda.rafli@yahoo.com- (syiela tak payah kasi sbb kak fieda dh ada alamat) sbb mcm biasa sape yg baru masuk carta pasti akan menerima cenderamata dari saya selain saya iklankan blog korang kat sidebar selama sebulan..cenderamata tu sebagai tanda kenangan dari saya..

36 org bagi komen best..:

IntaNBerliaN said...

tahniah utk mereka yg br msk carta :-)

IntaNBerliaN said...

done maxis

Cik Nur said...

tahniah pada mereka yang berjaya.. :)
mmg terbaiklah..!

syawalsimpsons said...

tahniah buat dorang..bila agaknyer nak masuk carta hati ni...kiikikiki

izan mama mia said...

hai kak fieda..mood dh dtg ker..tahniah pd yg terer mengomen...

QasehnyaRania said...

tahniah pada mereka =)

AkmaFaizal said...

wah gitu..ramai pengomen tegar lah..syok dpt hadiah tiap2 bulann..hehe

sal ya said...

tahniah...

jemarisuri said...

tahniah buat pengomen bertuah ituuu...

ieda said...

tahniah buat top comment blog fieda nie ..
aah lah org baru ..
jalan2 lahh ;)

Che Rosliza Che mat said...

Ada jugak nama ku hihihi

SHAHZEE said...

wah ada hadiah syoknye

Si Matatajam said...

Alhamdulillah... Tq Kak...M dah email...

Nens Collection said...

wahh bestnyer..dpt hadiah..;)
tahniah!

Anum said...

HEBAT2

Kakzakie said...

Tahniah buat mereka semua..

MamaEma said...

Alhamdulillah..tahniah

Tihara said...

waw M sangat rajin mengomen...tahniah semua..saya pun tak dapat nak kejo dah :)

syiela said...

thanka kak.. tak tersenarai dalam carta kekekeke...

kak camner nak buat carta bulanan ni

eita said...

tahniah

Wanieys said...

terima kasih kak fieda nama wani naik lagi yer....wani mmg suka sangat singgah blog kak fieda hehe

Joanna Yunus said...

Ops.... tahniah kepada pegomen semua ye... kejap lagi nak terjah mereka sekejap...

Selamat pagi fieda pagi2 dah ketuk pintu awak

Aju Mohit said...

Tahniah buat mereka ;)

Eca Dwinky Asha said...

kak M masuk carta..sama juga kt blog eca tu..hehehe

Eca Dwinky Asha said...

done maxis

Zie said...

hebat sungguh mereka nih...

Myra Jay said...

Tahniah pada top komen :)
Bila la myra plak nak masuk carta ni :D

Puan Kutu said...

untunglah siapa yg top commentar tetiap bulan dpt cenderamata.hiks

Hanif Idrus said...

Bestnya...

syiela said...

kak.. header dah cantik.. mood berblog tak datang lagi ke..

shidaR said...

tahniah bg kakak2 yg tsenarai tu :)

shahdiana said...

tahniah-tahniah...bestnya korang....

Masya said...

tahniah masuk carta...

mintak maaf sgt2 dah jarang komen sekarang .. masa terhad bw, sy baca maraton.. mane sempat sy komen jer... tp semua pun sy baca entry akak hihihihihihi

Nisa Greennnpanda said...

best la kak fieda ade commenter ttap..hehe..

9n0L4 said...

tahniahhhh. terbaik lahhh sume. tak dapek den nak kejor. :)

wan nurul hezrina said...

tahniah tahniah=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.