Thursday, 20 September 2012

Ruang iklan percuma..


Saya pasang ruang iklan seperti yg tertera di bawah header dan di sidebar adalah untuk membantu kawan2 yg ingin mempromosikan blogshop dan bisnes masing2..kalu nak promote blog sendiri pun boleh...tapi harus ada banner dulu ye..

Pasal bayaran jangan risau la..percuma jer untuk bulan Oktober ni....Kata nak bantu kan...hihi..awal bulan Nov 2012 saya akan kenakan bayaran RM5 sebulan..murah jer...kawan2 boleh pilih samada nak buat bayaran secara bank in atau  top up..Bayaran utk ruangan bawah header dan sidebar adalah sama..

Ini adalah statistik uv blog ni pada bulan Sept..Insyaallah dari seribu lebih uv yg masuk sini manalah tau ada yg berminat utk klik banner korang kan...


Kepada sesiapa yg berminat boleh hubungi saya di 

Email : fieda.rafli@yahoo.com 

Kredit pada ECA untuk tutorial pasang ruang iklan ni..


42 org bagi komen best..:

Everything's Everythings said...

Bagus la niat nk tlg org, kan dpt bonus traffic yg byk ^^
Saya sendiri dtg tgk Adam & Hawa kt sini hak2
Setakat ni xde nk mengiklankan ap2 lgi, akan dtg mungkin ad lah kot xD

Mira Adzlia said...

Alhamdulilah...ramai blogger da smakin maju :)

Nens Collection said...

xthu nk promosi ape..bg peluang kt yg buat bisnes lah..hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

fuyoooooooo sangat tinggi uv kak fieda hehe..tahniah

Masya said...

banyaknya uv akak....
lepas ni mesti lagi ramai singgah dah ade iklan..

IntaNBerliaN said...

wah... kak fieda dah pasang yer... bagus2.. :-) tlg menolong... hihi

Anum said...

bagusnya

Rose Khadijah said...

saya nak..saya nak..
wohhh..baik sungguh kak fieda ni..tQ kak.
nanti saya bagi url..via emel eh kak..;-)

izan mama mia said...

wah uv nya..kencang habis....

Sally Yatiey said...

Tingginya UV

Kakzakie said...

Bantu-membantu utk menjana side income ye fieda..

aanie said...

wah..kencangnya uv kak fieda.....

Sue-Rya Qistina said...

mcmane nk bagi url banner n url blog? ade email x? mcm best je nak promote biz saya tu. hehehehe

www.suriaqistina.blogspot.com (personal)
www.buluhvoice.blogspot.com (Biz)

Deqla manjew said...

wahhh... deqla nk boleh ke? free yg best ni... hihi

Tina Othman said...

wah sesak traffic sebab adam hawa ye

Falsya said...

Wahhh..ramainye..nie mesti penangan adam hawa nie.lhehehehe..best3..tq akak..sbb kalau xde akak, xtau nak tgk kat mana cite tuh..hehehe..

Crew Fathi said...

^_^ bila kita tolong org.. org tu akan tolong kita juga... ^_^

ieda said...

WAHH banyak UV adik
tahniah
dan semoga niat suci nie berkekalan kan ;)

shidaR said...

kak simpan 1 tempat tuk shida :)

sHaRiNa eLyaNa said...

eh free ka?? sha nak hehe baiknya hati..

C'Jai said...

wah..iklam mamaa mia dulu-duluan...hehe.

Nora Karim said...

alhamdulillah bagus la kalau ada yang nak tolong kawan2... nak2 kalau UV dah byk... saya ni masih lagi terkial2... hehehe

Aju Mohit said...

Tahniah Fieda, makin maju blog Fieda, traffic pon tinggi, tahniah ;)

Hanif Idrus said...

Baik hati awak...tolong kawan2..nice!!!

Ujie said...

Fuh..dasat uv fieda!

Saya ada blogshop gak..tapi banner tu blm ada. Kalo dh ada ingin jugak tumpang iklan kat sini. B-)

Nad @ MamaZN said...

Saya sama cam falsya..akak je sumber adam n hawa yg bileh dipercayai ehehe....
Kak, kalu nk iklankan blog personal bleh tak? Aahaha..! Bak uv cam akak gak...ngee~

Nad @ MamaZN said...

Saya sama cam falsya..harapkan akak je jdk sumber yg bleh dipercayau heeehe...
Kak, kalu mintk tlg iklanlan blog personal bleh ke? Nak uv cam akak gak ngee~ ;)

Nad @ MamaZN said...

Saya sama cam falsya..akak je sumber adam n hawa yg bileh dipercayai ehehe....
Kak, kalu nk iklankan blog personal bleh tak? Aahaha..! Bak uv cam akak gak...ngee~

Si Matatajam said...

Untung sapa yg ada blogshop tu.. Amboi Izan..awal booked kotak iklan tu..hi hi...Moga murah rezeki yek,,

sal ya said...

boleh tolong kawan2 kan.

Arina Shamsul said...

Murahnya hati kak fieda..mudah2an murah rezeki...amin..

Myra Jay said...

Fuhh!! Memang hebat penangan Adam & Haw ye :)

Myra pun kalau terlepas episod memang layan kat blog kak Fieda jugak :)

shahdiana said...

yana nak letak tapi masalahnya yana tak reti nak buat banner iklan tu..macam mana ek...cuba kak fieda ke..kak tihara ke buat tutorial...

Che Rosliza Che mat said...

Pemurah betul fieda hihihi...

QasehnyaRania said...

tahniah ye akk =)

::EIDA:: said...

Tu dia UV kak! Berlambakkk... Penangan Adam Hawa.. hikhikhik

Eca Dwinky Asha said...

wah,,biar betul percuma.....mulai thn dpn,baik akak buat fee la..sebulan rm5..oke gk..buat bantu2 topgp gtu.hehehe..
eca nak juga,tpi banner edit blog tu xde.nnti eca bgi akak ye..tunggu free sikit.

sal ya said...

terbaik la kak fieda ni.

Eca Dwinky Asha said...

done veet.

9n0L4 said...

gile ke hape ni? huhu. 1k tu UV. tahniah kak. ;)

AkmaFaizal said...

jelesnye uv banyakkk..nak jugakkk..hehe

wan nurul hezrina said...

terasa plak nak iklan kelambunie.akak mmg percumaker kalau letak bulan oktober?nak kak fieda.nnt copy banner nurul ek letak..btulkan free..nnt bulan depan nov nurul pk2 dulu nak letak ker dok.ina pun buat nak mintak dia letak gak jap lagi.hehehe

nnt kalau dah kena bayar akak mention kay..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.