Tuesday, 23 October 2012

2 CPUV baru/selamat berpantang Ina

Rezeki berblog masih belum putus..Alhamdulillah..bukak2 Nuffnang pagi ni tgk ada 2 CPUV baru...
2 CPUV lepas dah dicreditkan..Jadi yg masih berjalan sekarang adalah 4 iklan..harap lama sikit melekat tu...
2 CPUV itu adalah Iklan L'Occitane Anti Wrinkling dan Nokia Lumia Asha Year End..


L'Occitane nak kasi kat fan fb mereka sampel serum sehingga 31 OCT 2012..Jadi utk selanjutnya korang boleh klik sini atau iklan kat bawah entry saya ni...kalau time iklan tu keluar la..


Nokia pun nak kasi hadiah jugak tau kat customer dorang sehingga 31 DEC 2012 ni...wow..ada kereta Toyota Vios,motor Yamaha dan hp Nokia Lumia...macamna nak dapat tu....??selanjutnya klik sini..

Prize Details


***********************************************************************

Juga ucapan tahniah buat rakan blogger kita Ina yg telah selamat melahirkan cahaya mata kedua nya petang semalam seberat 2.65 kg..jantina baby sama2 lah kita tggu entry dari Ina nanti...yeyey Alisha dah dapat adik...pasni Alisha dah kena kongsi la blog dgn adik ye....Selamat berpantang Ina...moga2 Ina dan baby sihat2 ye...

IntaNBerliaN

*sedih dgn line broadband ni...semput,tenat,seeh semua ada kalau dh habis limit ni...susah saya nk balas jejak..slow2 saya jenguk korang....



47 org bagi komen best..:

permatabiru said...

banyaknya cpuv...intanberlian ah bersalin ekk..saya baru tahu masa baca dekat sini..thanks..

Anum said...

tahniah

are_lin@yu said...

wahh beznya dpt be ayu xpnh dpt..hehe...slmt berpantang jga utk k.ina ;-)

nur anis said...

wahh..rezeki tu kak..:)

izan mama mia said...

bertambah rezeki kak fieda

tahniah bt ina

PinkUmmi said...

tahniah kak fieda dpt cpuv..

tahniah utk kak ina jugak :)

::EIDA:: said...

Huwaaaahhhh.. banyaknye BE.. Sonoknye! Ida nye BE sume dah credit, takde yangbaru pun.. sobsss..... =p

ayut said...

tahniah kak fieda dpt BE lg..jmpe dan klik dh.. :) tahniadh jugak kak ina dan alisha..ada baby baru dh :)

Tihara said...

as salam,

alhamdulillah, murah rezeki dgn nuffy :)
congrats untuk ina, alhamdulillah selamat dapt anak ke 2.. :)
line saya pun dah habes limit, ada org curi2 tg utube gamok nyer,cpt tul habis :)

Kesuma Angsana said...

tahniah ye .. rezeki & tahniah wat ina juga!

Nida Mohd said...

rezeki tu kak fieda

syiela said...

wah tahniah kak 4 CPUV tu sekali running

tahniah juga buat ina

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

Tahniah kak fieda murah rezeki...

tahniah juga untuk kak ina...alisha dh jadi kakak hehe

aanie said...

tahniah kak fieda.....berderet be tu ha....

tahniah jugak kat ina....

Rai Ourkizuna said...

baru tau..smlm tak BW..

Kakzakie said...

Masin mulut kakak kata ina akan bersalin sebelum Hari Raya Haji betul terjadi... moga dia & baby sihat.

Qhaifa Nur said...

tambah lagi duit tambahan...
tahniah juga buat Ina.....

Deqla manjew said...

owh nama betol ina yer? ingatkan intan...hihi..tahniah buatnya...x sabar nk tgk baby baru dia tu..best la alisha dah dpt adik.. yeayy.. :D

ieda said...

alhamdulillahh
rejeki fieda .. ;)

aah tahniah juga buat ina ;))

kinara kinatara said...

alhamdulilah..wah..dan besalin dah kak ina :)

Joanna Yunus said...

tak sabar nak tunggu n3 ina ni...baby apa agaknya

ct cheery said...

best2x..meh cheery tlong klik2x..hehe

syawalsimpsons said...

semalam call dier, nangis2 dier kaka, teringatkan alisha...sy yang dengar pon touching, sebak je...

S! M4T4 C0KL4T said...

tahniah fieda dan tahniah jugak buat ina...dh selamat dpt baby lagi...^^

Aju Mohit said...

tahniah fieda, bestnya CPUV tak pernah putus2, teringin jugak hehehe, tahniah juga buat intan berlian, selamat berpantang buat ina

BERT said...

fuyyo byknye BE dia.. thniah2!! :))

shahdiana said...

ina dah bersalin ye...tahniah sangat pada ina...alhamdulilah semuanya selamat...

Myra Jay said...

Tahniah kak Fieda, rezeki berblog :)
Semoga masyukkk BE tu :D

BTW tahniah buat Ina atas kelahiran baby ke2 :D

Chic Na said...

tahniah k.fieda. murah rejeki. :)

Si Matatajam said...

Wah banyaknya informasi...Tahniah gak untuk Ina..

Eca Dwinky Asha said...

kak ina xnak gtau jantina lagi.hahaha...

eca pun dpt 2be baru...syg nuffnang.hehehe..


iklan xde eh....

lynn kamarul said...

happy kan perkhabaran dari ina tu.. huhu uv sy mmg tak bape hado pun.. sedih je tgk

Cik Nur said...

dua berita mgembirakan.. :)

tahniah ade BE baru..dan selamat berpantang juga buat kak ina.. :)

lelamaisara said...

alhamdulillah...saya tak pernah dapat pon..huhuuu

Che Rosliza Che mat said...

tahniah....rezeki fieda...tahniah jugak untuk ina selamat melahirkan baby..

Mrs Velentine said...

tahniah kak..ada 3 be...tahbuat kak ina jg

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Alhamdullillah rezeki berblogging..tahniah k.fieda

Tahniah juga buat ina diatas kelahiran new baby dia :)

LYAfrina said...

tahniah k.fieda..

dan..

selamat bpntang buat ina

shidaR said...

tak sabar nak tunggu kak ina update hehee :)

shidaR said...

tahniah kak fieda dapat BE lg :)

sal ya said...

tahniah kak. tahniah buat ina jugak.

QasehnyaRania said...

berita yg menggembirakan kan
nway tahniah kak..
su ntah bila baru nk dpt BE..hehe

wan nurul hezrina said...

aah nurulpun seronok nak sambut anak buah tp tak kuar lagi..tahniah kat ina senang dia melahirkan=)

iEdA said...

tahniah...rezeki akk n congrats gk tok k.ina ^_^

IntaNBerliaN said...

tahniah kak fieda.. blog utama sy xda be pun lg.. tp blog ga sampai 8 be.. tp tu la, dh xaktif... earning pun setakat leh beli coklat je la.. hihii

btw, thanks kak fieda.. :-)

Masya said...

meriahnya CPUV mesti banyak dapat cashout nanti...

9n0L4 said...

kecik comel je baby ina. 2 kilo lebih je. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.