Thursday, 4 October 2012

Adam & Hawa episod 23



Klik gambar di atas untuk sertai peraduan Tonton dan Menang Adam & Hawa



Ain mula terasa hati dengan ibunya sendiri apabila isunya bersama Adam semakin tegang sedangkan ibunya mahu dia melupakan perkara yang silam dan memulakan hidup yang baru.

Ain sememangnya mengimpikan sebuah mahligai bahagia sebagai isteri yang sah tapi bukan dengan Adam. Lebih parah apabila Normah geram melihat kedegilan anak daranya itu.

Normah sememangnya berharap supaya pemergian Ain ke Mekah mampu melembutkan hatinya.

20 org bagi komen best..:

Si Matatajam said...

Tablet Khalish tu rm19.90 ja kak Fieda..murahkan...

Che Rosliza Che mat said...

tk sabar nak tengok next episod....

Si Matatajam said...

Apa la agaknya yg mak Am rahsiakan tu...tak sabaq nak tau

Everything's Everythings said...

Alhamdulillah, bestnya episode dia pergi umrah ni ^^

IntaNBerliaN said...

ntah bila sy nak tgk pun xtau lah cite ni.. hihii

IntaNBerliaN said...

ntah bila sy nak tgk pun xtau lah cite ni.. hihii

izan mama mia said...

datang menonton jap...

Anum said...

layaaaaaaaaaan

Deq's Qienz said...

kite xlanggan la cite adam hawa nihh..trigin nk tgk sis..

suffi izzara said...

Thanks sis.. Hope sis dpt siarkn drama adam hawa smp episod terakhir..^_^

kayyana said...

allaaa.. yana tak tgk langsung citer nih.. yelah rumah mne ade astro best nih kan... cis.. takleh nak join contest.. hehehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

xsabar nk tgk malam ni adam kuar dgn hawa hehe

shidaR said...

adam dan hawa lg heheee :D

MéuzAngelo™ XXIII said...

best sangat ke citer ni?

Norzie hany said...

Dah banyak episod akak ketinggalan.Tunggu azie balik hujung bulan ni,nak suruh dia download dan simpan dalam laptop akak.

ros_reeza said...

tak penah tengok lagi cerita ni :( huhu.. nak download kat opis memang tak lepas...

QasehnyaRania said...

layan kat sini je tp tu la minggu ni tenet ngok ngek ..huhu

sal ya said...

Zzzz... eh, dah habis ke adam dan hawa? belum? kroh...kroh... hahaha...

wan nurul hezrina said...

besh ker kak citernie..ada g download jugaknie.hahaha

9n0L4 said...

episod ni tak dan nak tengokkkk. hee. nnt lah. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.