Wednesday, 17 October 2012

Adam & Hawa episode 30

*Teruskan layan Adam dan Hawa yg semakin membara kisahnya..hihi..ramai duk bengang dgn Johan tu...dok sedor yg Ain tu bini org wehhh....
Takde masa nk hadap blog tp drama ni tetap saya hadap...hihihi..sesiapa yg belum layan kalau korang try layan pasti akan terjebak.....tak caya...??cubalah try test...


Adam.Hawa.E30 by kepalabergetar

Ain mula merasa rimas dengan sikap Johan yang menyoal bertalu-talu kerana Ain menganggap mereka hanya teman biasa yang rapat. Johan menyangka bahawa Ain adalah teman istimewanya kerana menerima rantai cincin pemberiannya sebelum ini.

Dalam pada itu, Fauzi yang juga pelajar kepada Ain mula menunjukkan minat dengan terhadapnya sehingga membuatkan keadaan bertambah teruk dengan sikap mereka.

Sementara itu, kerinduan Adam terhadap Ain semakin bertambah dan dia sendiri tidak sabar ingin berjumpa dengan Ain kelak.

Namun setibanya Ain di kampung, bermula topik perbualan yang sering menjadi tanda tanya emaknya sendiri. Apakah topik perbualan yang dimaksudkan itu?


Sinopsis Adam dan Hawa

22 org bagi komen best..:

izan mama mia said...

citer ni adaptasi dr novel kan...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

klu adam hawa mmg wajib hadap kak fieda kihkihkih

done kotex :)

Si Matatajam said...

Makin tension tgk perangai Ain yg ego tu..

Aju Mohit said...

masih belum sempat menonton dari episod 1, pdhal duk hapdet kat blog hijijij

Kakcik Nur said...

Novel kakcik yang dipinjam seseorang, masih belum dipulangkan. Serius, kakcik dah lupa jalan ceritanya. Kakcik juga tidak menonton dramanya kerana tidak melanggan saluran itu.

Anum said...

sedih2

IntaNBerliaN said...

nak tgk pun tenet ni terlebih 'laju'... adoiii...

Saya Disini said...

cm best je..nk tngk la nnti

Arina Shamsul said...

saya baru sekali tengok citer ni dear..hehehe.so tak tahu sangat cerita ni..ngeee~

Deqla manjew said...

kan best kalo deqla dpt tgk video ni...sbb dah sng tu akk tolong uploadkan...tp kat opis blocked...uwaaaa

Kesuma Angsana said...

tq share mmg x sempat nk follow kat tv citer ni

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

singgah tgk adam hawa sat hehe

Cik Nur said...

dear kak fieda.. :)
nak tahu sesuatu tak, nur masih belum bkesempatan nak tgk..huhuh..

kalau opis ni pakai unifi..perghh..sekelip mata boleh layan..huhu

PinkUmmi said...

semakin geram tgk citer nih kan?

Qhaifa Nur said...

lagunya best...
hari2 dengar x jemu......

Nida Mohd said...

ada 50 episod lagi nak tengok..ain tu keras hati sangat padahal suka..

maszull said...

assalamualaikum fieda...bestnya citer ni...:)

TiranaAduka said...

salam sis fieda.
Adoi sis ni yg TA lemah.
Jujur tulis kt sini.TA X tengok.sib baik sis tulis.jadi tau sikit2

ieda said...

memang syok fieda ..
akak dah trerjebak dahh
sanggup tunggu tuu ekekek ;))

sal ya said...

takpe la. belum ada rasa untuk terjebak. ngeee...

QasehnyaRania said...

Nnti la repeat habis-habisan

9n0L4 said...

nmpk nye sume episod kot, dah takleh tgk. hadoiiii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.