Friday, 19 October 2012

Adam & Hawa episode 32



Eja mula memaksa kakaknya untuk cuba terima dahulu perubahan Adam, lebih-lebih lagi ibu mertuanya yang sangat baik hati. Perkara ini membuatkan Ain merasa serba salah dan akhirnya terpaksa juga Ain menjemput Adam dan mertuanya di KLIA.

Adam semestinya lebih bijak apabila menggunakan ibunya untuk memujuk Ain dan ini membuatkan isterinya itu makin marah dan geram terhadap tindakan Adam itu.

Johan pula semakin resah apabila Ain tidak menjawab panggilan telefon mahupun membalas SMS yang diberi. Azie menjadi tempat Johan mengadu dan meminta bantuannya untuk memeriksa sendiri apa yang telah terjadi dengan Ain.

20 org bagi komen best..:

...sWeeT uMi... said...

bagusnya ada semua episod tuk Adam Hawa ni...nnti boleh la sesape yg tak dek channel 134 tu tgk kan...thanks ye...nway tak sabar nak tgk episod mggu dpn (",)

are_lin@yu said...

skli pn xtgk g ni..hehe

Tihara said...

as salam,

lama tk baca celoteh fieda, still busy lagi ey :)

ieda said...

semakin nyampah lakk tgk ain kat siri nieee .. adehhh
x sabar nak tunggu episod dia mengalah ngan adam keke ;)

anitadiana said...

tak pernah tengok lah fieda...

Nazayiena said...

Bestnya jika boleh mengikuti sepenuhnya cite nie.

IntaNBerliaN said...

makin hangat cite ni skrg.. :-)

IntaNBerliaN said...

makin hangat cite ni skrg.. :-)

IntaNBerliaN said...

done veet

IntaNBerliaN said...

done veet

Cik Aini said...

kira lps ni kalo x tgk cita adam & hawa ni pun boleh layan kat sini lah kan..hehehe

Si Matatajam said...

M tgk kat umah my Mak ari tu..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

dtg tgk adam hawa :-)

Che Rosliza Che mat said...

kadang2 tgk online...kadang2 tgk kat astro..

Che Rosliza Che mat said...

fieda jadi ke nak edit blog?

syiela said...

hehhehe download dulu nanti saya marathon :)

Deqla manjew said...

mcm biase la kak.. x dpt nk tgk..hikhik

shidaR said...

tgk ulangan jela kat astro kak oii hehee :)

sal ya said...

adam: Ain, angkat kain dijemuran.

hehehehe...

9n0L4 said...

hihi. mase ni seronok tgk azie kene perli, kene marah dgn ain. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.