Friday, 12 October 2012

Aiskrim yg sodap

Sebut jer aiskrim budak mana yg tak suka kan..jgn kata budak,mak budak bapak budak pun suka...setiap bulan time gi beli brg dapur mmg harus ambik satu bekas aiskrim wat stok dlm peti..baru2 ni bebudak ni ambik aiskrim ni plk..fuyooo...mmg sedap oooo...ada biskut oreo kat dalam tu..aiskrim nya halus jer..pernah dah beli jenama ni tp perisa lain...


mmg sedap..sebekas ni sehari jer kitaorg satu family habiskan..kecik jer...kitaorang pun berlima..mmg sehari jer la..


Paling suka sgt Maira ni la..kalau dia mkn aiskrim tak sah kalau tak comot..mmg dgn baju2 dia pun tumpang makan jugak aiskrim tu..tp tak ler selalu saya kasi dia mkn aiskrim...Sampai terselak selak duk ralit mkn aiskrim sambil tgk katun feveret dia..apalagi katun oggy dan lipas2 tu la...




60 org bagi komen best..:

Ibu Lala said...

asal jenama walls je sume perisa sedap. ai suka yg salad tu. sedap gak. tapi x leh nk beli buat stok sbb nanti anak anak asyik mengadap eskem je selagi tak habis.

Ismi Iman said...

haiyo akk..sodapnyer

kak tini (umialya) said...

maira makan aiskrim tak jemput kita ya..

Anum said...

bestnya
nyum2

Saya Disini said...

sedpnye

Masya said...

MEMANG SEDAPP BERBALOI².... TP SY SELALU BELI YANG MC D PUN MC FLURY OREO

izan mama mia said...

aiskrim...siapa yg tak suka...anak suka,..mak depa lagi la dok suka..mmg sehari jer licin hahaah...ish cam bj mia lak bj maira tuu..hihiih

Nens Collection said...

kami xleh beli yg bekas ni..x cukup..wakaka..makan gaya bebas..beramai2...mmg x puas la kan..hoho

Chic Na said...

kakak budak pun suka. huhu.. memang favret tu. :)

::EIDA:: said...

Ida pun suka makan aiskrim! tapi skrg musim hujan, nak layan kopi aje........ ;p

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

amboi maira sedapnyer mkn eskrem.....bak auntie sikit...kak fieda beday maira bila...hr tu ada tanya dh tp hilang pulak note yg wani tulis besday maira tu...gtau skali lg nah hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

sedapnya...

shidaR said...

shida baru mkn 3 hari lpas kak wahhh..rsa nk mkn lg hehee :D

Rose Khadijah said...

sedap nye eskrim..nak cikit..
akak..ros baru sempat nak BW kak..sebuk skit lately..hmm nak design banner pun lom sempat lagi..heheheh..
gennndu kat blog akk..ni blog 1st yang sy BW setelah tenggelam timbul sekian lama..;-)

Fieza79 said...

wowoo mmg terbaik aekrem walls ni kan..sehari je habis sekali hadap sb bekas dia kecik..

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... said...

erm sedapnyer........nak sikit..hehehehe

Tihara said...

eskrem wall mmg sedap kan..ade lg satu yg perisa mocha ada cashew tu..dapp :)

Sue-Rya Qistina said...

ishhh..terliur dah ni. hahaha
saya suka sgt ngan mcflurry oreo. nyum nyum :D

Cik Siti said...

sedapnya, nak ice krim gak...

♥cikmOt♥ said...

adeh, ni rasa nak try jugak...walau tau harganya agak mahal jugak kan...huwaaa...

aReLaN said...

tak pernah makan.nak sket tapi selsema la plak.waaaaaaa

are_lin@yu said...

sodapnya nk bli xbli2 lg..hihi

PinkUmmi said...

sdp la aiskrim nih....mcm nk gi bli je lpas nih..

JaSSNaNi said...

wow... tak penah lagi beli aiskrim ni.. nak test la... :) biasa beli aiskrim perisa durian.. sbb saya suka durian.. :)

Deqla manjew said...

jgn kata bebudak..deqla pnu suka amat!! bestnye kak..terpaling deqla suka eskem mekdi tu..choco top n satu lg perisa oreo tu.. ( xingt lak nama apa).. perghhh tak cukop 1!!

Ujie said...

ada byk perisa baru kan..
wkend lps saya baru try yg strawberry cheesecake. sedap tapi masam2 sikit. Mkn berdua, 2-3 hari habis. Terus plan nak beli perisa lain pulak! :)

lelamaisara said...

dah name nye aiskrim memang sodap ..hehhehe

dya bunga said...

sedapnya..balik ni rasa nk beli aiskrim pulok..

Cik Aini said...

ishh
mmg sedap lah eskrim
kalo bg kan,waktu mana pun boleh je telan x kira siang ato mlm.hahaha

Izan Ishak said...

holoh..holoh... sedapnya tgk maira mkn eskrem tu kak.

psstt... izan pun dah mkn eskrem mlm tadi kak. kempunan punya pasal.. huhu...

Aju Mohit said...

wahh sedapnya fieda, mmg suka eskrem jenama ni, cheh jenama tu

Masz Sidek said...

sedapnye...

Azza Afdzal said...

nyummy sedap nye

maszull said...

assalamualaikum fieda....memang sedap ais krim ni mama pun pernah rasa...:)

Che Rosliza Che mat said...

Cr pun suka aiskrim kikiki...myra dah rambut pendek...

eita said...

comot nye mulut maira

Hanif Idrus said...

Bestnya

IntaNBerliaN said...

sedapnya maira mkn... dkt umah saya ni pulak, kalau beli aiskrim sebekas... berbulan2 nak hbis.. hihi

sal ya said...

sama la macam budak2 ni kak. pantang bawak ke kedai ada je. aiskrim mmg abah dia rajin belikan. itu pun kalau dgn bunyi motor aiskrim pun nak jugak lagi walhal dah ada aiskrim dlm peti.

Nisa Greennnpanda said...

aiskrim perisa nie mmg sdap!!
unik aa cawan maira tue, dh la ijau, ngehehehe.. XD

klik3 nuff...

Yana Libra said...

sedapnye~ :)

Falsya said...

sedapnye eskremmmmm....

QasehnyaRania said...

mkn sorang yer maira.
tak ajk ciksu pon yer..

Cik Nur said...

sedapnyer aiskrimm..!
teringin lak nur rasa.. :) heee.. :)

Arina Shamsul said...

hehehe..suami saya pun suka sangat makan aiskrim dear..nak2 brand wall's ni.banyak perisa lagi yang sedap tu dear..hehhe.

mmg sedap :)

Mrs JemariSuri@mama QiSha said...

nk jugakkkkkkkkk...

Cinta Misteri said...

adusssss...malam2 ni tengok eskrim. ni yg nak bukak esbok skang jugak nie... :)

syiela said...

tak pernah try lagi.. hehheehe kalau beli ni compom kejap je licin

sHaRiNa eLyaNa said...

wahhhhhhh..nak skit..eh x nak byk heheh

Mrs Velentine said...

sensor tue..hehehe.cute je dia

IntaNBerliaN said...

kak fieda shat x?.. mghilang ke mana ni?... rindu la.. dh lama xnmpk kak fieda ni...

IntaNBerliaN said...

kak fieda shat x?.. mghilang ke mana ni?... rindu la.. dh lama xnmpk kak fieda ni...

Nida Mohd said...

sedapnya eskrem..berselera dia makan..

Kamsiah Yusoff said...

salam.....
sapa yg tak suka aiskrim...tp akak kurang sikit yg rasa berlemak atau terlalu manis...suka perisa buah2an...ala yg ada batang kayu kt dlm tu hehe

wan nurul hezrina said...

wahhh..budak2 mmg suka sekerim

Si Matatajam said...

Bestnya Maira layan eskrem..Khalish pun suka tgk katun oggy tu..hi hi..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tgk maira mkn eskrem tetiba tingin pulak malam2 nih hahha..mana mau cari kihkihkih

Mummy GreenyHouse said...

stok eskim akak sama dlm peti ais saya :)
mmg brand ni je yg berkenan.. dulu pernah keje kat n****e, dapat la harga murah beli eskem die, tp tetap tak minat. :p

QasehnyaRania said...

SedApnya..lama tak mkn eskerim chocotop mcd...hihi

9n0L4 said...

sedapnyeeee die mkn aiskrim. nak jugakkk. huhu. dlm peti ais tu ade aiskrim tak sedap. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.