Wednesday, 24 October 2012

Hadiah dari kawan


Nak selit gambar hadiah2 dari kawan blogger sebagai kenangan..Muqaddam bergambar yg saya terima 2 minggu lepas dari Kak Yong sbb menang ga..Ga tu dah lama dah tp Kak Yong baru htr hadiah sbb katanya muqaddam ni baru jer ada stok...siap dgn cd bacaan sekali..


Sarung lengan dari Hijabul Azzwaa Boutique saya baru jer terima baru2 ni...baik hati owner ni kasi hadiah tau..bukan susah pun cuma like dan follow pastu dapat hadiah..Saya tau pun dari blog Ina...Korang nak cuba masih belum terlambat sebab tawaran ni sah sehingga November 2012..selanjutnya klik sini...Saya doakan moga bisnes beliau success..


Eh lupe plk satu lagi hadiah tu...Maskara dari Myra Jay...sbb tersenarai dlm top commenter di blognya baru2 ni..Terima kasih semua...


37 org bagi komen best..:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tahniah Fieda....!

Anum said...

bestnya

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

murah rezeki kak fieda..tahniah rezeki tu :)

syawalsimpsons said...

rezeki tu kakak

are_lin@yu said...

beznya dpt hadiah..thniah dear ;-)

Cik Nur said...

Rezeki semuanya ni kan.
dan moga mereka yg meberi sentiasa di murahkan rezeki juga.. amin..!

Sue-Rya Qistina said...

wah..murah rezeki akak ye :)

fiza said...

Murah rejeki ☺☺

Myra Jay said...

Alhamdulillah dah selamat sampai..
Hope suka ye :D

PinkUmmi said...

tahniah kak

maszull said...

assalamualaikum fieda....seronoknya dpt hadiah dr teman blogger...:)

Mrs Velentine said...

banyaknya hadiah

Mayang ABDUL RAZAK said...

besnyer kak , muqadamm tu sesuai utk anak2... bertambah berminat le depa kalau kalerful camgitu..

Acik Erna said...

tahniah fieda..seronok bila terima hadiah kan

lelamaisara said...

bestkan dapat hadiah...alhamdulilllah rezeki..:)

Kakzakie said...

Murah rezeki fieda dan moga rezeki sipemberi dimurahkan lagi...

izan mama mia said...

tahniah...menarik muqaddam bergambar tu..boleh ler maira belajar nnt

Qhaifa Nur said...

tahniah...
seronok rasanya....

syiela said...

banyaknya dapat hadiah kak fieda.. tahniah ye..

***raya ni bulu mata lentik ye dak kak :)

wan nurul hezrina said...

wah cun2 hadiah2..kak fieda nnt iklan2kan nurul nak proceed sampai ujung tahun.thats mean 2 monthkan?rm10kan?nnt kasi num akaun yea..lepas raya ajilah nurul masuk.tapi banner iklan akk copy kat blog kina bleh?

http://kinarakinatara-beebeey.blogspot.com/

k tq

kinara kinatara said...

wah tahniah kak...cunlah hadiah2nya:)

BERT said...

wahhh best2 murah rezeki kak fieda ni :))

Karukord Jagau's said...

bestnyaa dapat hadiah :)

ieda said...

alhamdulillah ..
sarung lengan tuu sgt berguna ..
akak kat sini ada jual yg ada ropol2 dan kain sejuk tuu ..
dah banyak pilihan skrg utk kita tutup aurat kan ;)

Che Rosliza Che mat said...

banyaknya hadiah fieda dapat...

Hanif Idrus said...

Bestnya!!!

Norzie hany said...

Banyaknya....Tahniah Fieda.

dya bunga said...

bestnya menang GA

Deq's Qienz said...

bestnya dapat adiahhh :) slmt hr raya kak.

shahdiana said...

murah rezeki orang yang berbisnes & murah jugak rezeki kak fieda...

Si Matatajam said...

Murah Rezeki kak Fieda...

IntaNBerliaN said...

oo kak fieda dpt sarung tangan tu warna itam ek.. saya biru muda :-)

Nora Karim said...

tahniah... tahniah... hehehe

Masya said...

tahniah akak.. sy sekarang terhad sgt nak bw blog org tu.. yg dah x berkesempatan nak join/komen selalu selalu huhuhuhuhu

sal ya said...

rezeki tu kak.

QasehnyaRania said...

suka2
jom brmaskara kita kak..hihi

9n0L4 said...

comel nye buku muqadam tu. mane nak cari ehhh? huhu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.