Wednesday, 24 October 2012

Kata2 bermakna

Renungkan kata2 di bawah ini...amat dalam maknanya...sekadar perkongsian utk peringatan diri sendiri...







Jom Daftar Says dan dapatkan RM5 percuma

34 org bagi komen best..:

umialya said...

kata2 itu sgt bererti

Encik H said...

hoh..semalam dah klik link ni kot..tapi entry dah kena delete..hahaha

nak komen pasal yg 1st tu jer..kadang2 org x faham yg kita sbnarnya cuma nak bercerita..kita bukan nak minta nasihat or pendapat, tapi kita cuma nak bercerita..nak ada org tepuk2 bahu kita supaya kita dapat rasa lega..sebab nasihat or pendapat ni kadang2 mematikan niat utk bercerita..

ramai org boleh mendengar, tapi tak ramai org boleh jadi pendengar yg baik..

Aju Mohit said...

tq for sharing fieda, selamat hari raya aidil adha ye...

Mrs Lurve said...

sgt bagus baca entry2 mcm nie pepagi nie

nita said...

nice share ^_^

Ujie said...

kata2 yg sgt betul!
jua ingatan utk kita.

nuyui a.k.a miss YUI said...

suka semua ayat!!

Mira Adzlia said...

stuju..mmg slalu da tjadi

ieda said...

paling suke ayat bawah sekali dikk .. renungan bermakna pagi nie ;(

TQ fieda ;))

are_lin@yu said...

nice...peringatan yg baik ;-)

Deqla manjew said...

best smua quote tu.. quote ke2 tu pendek kata tak elok marah2 ni..suka la tgk meow2 comel tu..nmpk je gadoh tu tp sebnrnya gurau2 mnje..hihi

Mrs Velentine said...

NICE QUOTE

syiela said...

setuju semua kak.. nak2 yg bawah sekali tu

shahdiana said...

suka yang last sekali tu...memang sangat btoi...kawan boleh menjadi lawan kalo tak kena gayanya...

sal ya said...

agreed.

lelamaisara said...

setuju dengan kata2 di atas tu...:)

Deq's Qienz said...

Mmg bermkna la kak..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kata2 yg last tu wani setuju sgt....
semua kata2 tu utk renungan kita bersama :)

Falsya said...

betul3..comel model2 tuh..;)

Cik Nur said...

Memang terkesan sungguh bila baca kata2 ni.. :)

ct rahani said...

nice quote kak.. :)

Si Matatajam said...

Memang sangat2 bermakna semua quotes tu..
M klik Nuff kat sini

QasehnyaRania said...

betol tu sentuhan itu penting..bg yg sah je la..hihi


su mmg suka biru kak ;)
dah raasmi dah..hihi
tenq tau

Myra Jay said...

Nice..

TQ..

izan mama mia said...

benar belaka kata2 di atas tu kaka fieda..salam aidiladhar...

wan nurul hezrina said...

nie tak dahlah salah g marah plak lagi..huhu tak patut tak patut

iEdA said...

mendalam kata2 2 akk :)

Che Rosliza Che mat said...

Sweet jer tengok ibu kucig gan anak kucing tue...

dya bunga said...

qoute yg last tu mmg btl..

IntaNBerliaN said...

sk dgn ayat yang last tu.. ada perkara yg kita xprlu kongsi dgn sahabat kan..

IntaNBerliaN said...

done astro

Cik Fie said...

Entri Yang Best :)

Dah Lama Follow Blog Awak . Follow Blog Ni Kalau Sudi :)

http://mynameishafizah.blogspot.com/

QasehnyaRania said...

singgah pagi..
dgg korban ada lg kew,bak mao sikit..hihi

9n0L4 said...

suke sume kate² kat atas tu. terasa pedas la jugak. hee. paling best yg 1st. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.