Tuesday, 9 October 2012

Lain benor rupa dia...

Kalau tgk cover majalah ni rasanya korang tak cam kot sape ni...Saya sendiri pun mmg tak sangka yg empunya badan dah cenggini rupa dia..punyalah comel..mmg lain benor muka dia dari dulu...
siapakah dia...??



"
"
"
"
"
"
"
"
 Tada....Ni la orangnya..Raja Ema...Yg pernah fofuler dgn lagu angan2 dan jejaka idaman tu..kalau kwn2 yg pangkat adik mesti tak kenal kot..yg seangkatan dgn saya mesti kenal la...kat bawah ni gambar lama Raja Ema dgn anak2 dia..anak2 dia pun mesti dh besor2 kan.....Majalah Nona tu adalah keluaran utk bulan November 2012..

54 org bagi komen best..:

suhaina laui. said...

sgt2 berbeza kan...ai kak fieda ;)

Aisy Nasiha said...

lawanya raja ema skrg dh tak tembam pipinya mcm dulu..

Aishah Jahirah said...

mmg xcam pun tu dia...

Nisa Greennnpanda said...

xknal lak sape...
tp mmg lain aa rupe die..

Mrs Velentine said...

wah mmg jauh beza..

Falsya said...

Mmg lain kan kak fieda..terkejut kite tgk muke die..sooooo cantik...

Suliana said...

mmg lain sangat kak... berubah terus wajahnya..

fiza said...

Lain nya muka raja ema. Saya p on tak cam.

Tihara said...

lah lain nye muka makin anggun..rasanya hari tu dia bertudung kan..

Sue-Rya Qistina said...

kannn..aritu tgk kt fb karangkraf pun nmpk lain bebenor muka dia. makin gorjes! badan pun makin ramping. hehehehe

Anum said...

sgt lain kan

Deqla manjew said...

lorh.. raja ema rupanya!! siyes, x kenal la..bila tgk gmbr bawah baru kenal..mmg lain bebenor!!

syawalsimpsons said...

mak tang knl ni..kikikiki...ya allah lain banar rupe dier..sgt2..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

lainnyer dia skang ni....mmg betul2 lain la

mama aryan said...

mmg lain benar rupa dia..cantik

Izan Ishak said...

izan tgk kat fb aritu pun terpegun kak fieda. siyes ayu giler raja ema skrg kan~!

Nens Collection said...

DIE CHUBBY2 JGAK DULU KAN KAK?
SLIM MELIM..PUTIS LEPUT..

Qhaifa Nur said...

mmg lain benar Raja Ema...
saya perasan tang hidung beliau....
apa-apapun makin jelita sekarang......

nuyui a.k.a miss YUI said...

cover2 pe semua ni takleh caya 100% sebab byk yg edit..ada yg edit smpai licin.. tgk tangannya dan tengkuk udah =)

Kakzakie said...

Masih cantik lagi dia fieda. Dulu macam mak dia Yusni tapi sekarang macam lain...

kayyana said...

aritu tgk majalah jugak gambar die.. tgk sepuluh kali mcm tak caye je tu raja emma.. kenape dah lain ek muke die?? buat pembedahan ke? ish.. dah cantik da kan..

Deq's Qienz said...

aha lain la kak..pkai botosss ekk??hehee

Arina Shamsul said...

A.a kan,cantiknya dia dah macam remaja dah..hehehe

Kesuma Angsana said...

mmg sangat2 berbezakan!

kak tini (umialya) said...

mmg cantikkan....

Cik Nur said...

tu la..nur tgk pun terkasima..
mmg lainlah.. hilang terus mirip2 muka arwah ibunya kan..

are_lin@yu said...

aha mmg lainlah..apalah dia pkai erk..hihi..lg cntik ;-)..tp dlu lg mnis..hehe

♥cikmOt♥ said...

memang lain benar...teknik mekap kut...
muka anak anak di saling tak tumpah muka suami dia dulu tu, si sheqal

wahida said...

mmg terkejut masa tgk gambar ni..dia mmg dah slim dan lain benar dia sekarang...

PinkUmmi said...

eh sy tak sgka lak nih raja ema..memg lain la kak muke die...sy igtkan sape....

ShimaSalleh said...

mmg lain, tp jgn hairan sbb gambar cover biasanya dorang edit kasi nampak vogeu gitu! baru la org nak beli hihihihi

Yana Libra said...

laaa, mmg tak cam langsung lah..

::NureeN:: said...

mak aiii lain benor muka raja ema..
apa rahsia.. ke b****...

Ujie said...

Totally different!

Kalo tak bgtau..mmg tak dpt cam.

izan mama mia said...

raja ema..dh tua dia eks...dulu muka bulat..sekarang panjang lak..

Si Matatajam said...

Makin cun plak tgk kat magazine tu..tapi Ada gak pic terkini Raja Ema yg tak mekap..tak la secantik kat magazine tu sebenarnya kak Fieda...

Che Rosliza Che mat said...

memang lainlah fieda...botox ke?kikiki suka2 jer aku...

kinara kinatara said...

wah...lain gile mukanya...xp kina x kenal...:)

hehe..

Aju Mohit said...

mmg beza betul rupanya fieda, lawa ;)

LYAfrina said...

a ah,.. lain sgt..makin cantik & nmpk muda+slim

Nida Mohd said...

aah..makin cantik dan gojes raja ema ni..

izzah said...

Lainnyer rupa dia...tp tu la xtau real ke or dah edit2 bagai dah pic ni...seriously mmg xcam la...nmpak dia sangat gorgeous;-)

ieda said...

uishhhhhhhhh
memang x kenal fieda !!!!
hampir pengsan akak nieee
seyesss lain tul wajah dia
dia buat comeback keee
runcing semacam dagu .. mancung semacam hidungggg !
waaaaaaa seyesss jelita !

Masya said...

ha'ahlah lainnya... teknik mekap apelah yg digunakan ni yer.... mmg lainlah...

dya bunga said...

bezanya muka dia..

sal ya said...

dah kurus. memang lain la.

p/s: kak, saya dah pindah jhr. dkt dgn husben. akak byk missed entry saya tu yg akak tak tahu tu. cumanya dua minggu ni husben kerja mlm. (^_^)

shidaR said...

ha,a la lain betul! makin cantik..kalo kak xbgtau mmg xkenai sape heheee..

IntaNBerliaN said...

lainnya.. xcam lagsung... tp maybe sbb ditambah plak dgn teknik solekan tu, tu yg uat nampak lain sgt2 kan...

shahdiana said...

cantik la...mesti dia ada promo produk @ cara dia boleh kurus tu kan....

adianiez AIDA said...

Lain bebeno! Cantik!

Ema Blog said...

kulit majalah..boleh edit jer..hehehe..

ct rahani said...

lainnya dia.. makin cantik..

QasehnyaRania said...

lain benor
myb sbb teknik solekan

9n0L4 said...

same je muke nye cume ni versi kurus. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.