Friday, 19 October 2012

Meow baca buku sampai tertido


Adoii...punyalah besor saya tergelak tgk gambar ni...bkn main comel betul meow tu...
udahlah situasinya sama jer mcm anak2 saya ni haaaaaaaaaa.....mmg mcm tu la rupa time nk exam...
cuba kalau bagi main game ceroh bijik mata sampai 3-4 jam..baca buku 10 minit terus menguap2...



Dah lepas exam gini la gayanya...kikikiki...



Masih ada lagi komen belum publish..slow2 ye nanti saya balas jejak..broadband dh abis limit la pulok...
seksa betul nk loading satu2 page...


51 org bagi komen best..:

Anum said...

comelnya

Nens Collection said...

hehe..betul2..cam saya la meoww tu..keke

Sue-Rya Qistina said...

hahahaah..sgt comel mereka2 ni tau :D

Falsya said...

hehehehe...comel...mcm2 gaya kucing..;)

Mira Adzlia said...

hihi..cumil je meow iteww

Mira Adzlia said...

hihi..cumil je meow iteww

PinkUmmi said...

hahaha...lawak la...

ct cheery said...

cute la pulak kucing tu posing baca buku..hehe

izan mama mia said...

hhihiihhihi..rasa nak gelak lak kan...

IntaNBerliaN said...

hihi.. comel je... sampai tertidur... mcm saya gak nampknya ni.. kalu bc buku, xdan 5 minit trus terlena.. hihi

SHAHZEE said...

hahaha comel gila..adoii tak tahan guling2 gelak

shuhadaothman said...

hahaha. kucing pon taw lyn fb. comel gile. haha

Cik Aini said...

hehehe
mmg betullah tu..kalo baca buku x smp 10 menet mata pun ala2 juling,mulut lg lah..mnguap x benti2..bkn takat bdk2 je,ni ha yg tua ni pun sama gak.hahaha

lelamaisara said...

alahai comey sungguh kucin tu...

Tihara said...

as salam,

tomei nye tucin2 ni :)

dya bunga said...

broadband dya pun dh limt..semput bila blohwalking.haha

Cik Nur said...

kehkehkehkeh..comei jee..!
geram nur tgk..!

nita said...

hahahaha...saya pun tergelak sama, erm.. memang sama jugalah dengan anak2 saya kalau layan game memang cerah bijik mata cuba baca buku memang dan2 ngantuk.. :P

Nida Mohd said...

haha..betul betul betul..dulu ms zaman belajar saya pun maca tu jugak..hihihi

Aju Mohit said...

amboi tengoklah aksi comel si meoow ni hehehehe

kinara kinatara said...

macam kina..hehehe:)

Azza Afdzal said...

comel betul miow yg baca buku tu hihihi

Kakzakie said...

Betullah fieda. Kalau tak tunggu memang lelaplah mata..

::EIDA:: said...

Comelnye meow meow usha facebook macam tu! HAHAHHAHHHA

Aishah Jahirah said...

comel meow2 tu...heheh

Qhaifa Nur said...

kucing tgk laptop mmg ada...
suka kot dgn gambar dalam tuh.....

Masya said...

hahha gelak saya

misz uzmy said...

buka buku je mata kuyu...

Mrs Velentine said...

MV kalau baca novel tak tidur tp buku ilmiah..kena ambil masa berminggu..hehehe

Alin Marlini said...

comel2

lurun namzar said...

samela dgn kita. hihi

adianiez AIDA said...

Brodben aida pun da slow. Gambo tak appear pun kat semua blog yg aida terjah hu hu hu!!

eita said...

biasa lah...kalau buka buku tak sampai 5 minit mesti dah menguap

ieda said...

ahhaha comelnyeee ;)
besar betul kucing nie ;))

Si Matatajam said...

Hi hi comelnya meow..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kihkihkih lawak betol la gaya kucing2 tuh

Che Rosliza Che mat said...

memang lawak...cute jer kucing tue..

S! M4T4 C0KL4T said...

sama plak peel ngan ank2...hihi

QasehnyaRania said...

hehe.lawok je kucing ni..
ingt zaman sekolah dulu time baca buku ngantuk je manjang..

maszull said...

assalamualaikum fieda....comelnya kucing tu...:)

Hanif Idrus said...

Kiutnya......

Nasuha said...

pndainy meow tu..hihi

~Cik Sweety~ said...

salam kak..maaf lambat wish.. selamat datang ke group GSF yea.. salam kenal dari sweety.. moh la kite kenal2..hehehe.. oh yea.. sweety dh lama follow blog akk yea.. (^___^)

syiela said...

kekekek cute sangat kucing tu

Deq's Qienz said...

Hahaa..kiutnya meow tuh..pndy wat lawak plak.

Arina Shamsul said...

Tengok feel kucing ni,terasa pulak saya.....hahahaha.

Deqla manjew said...

hahaha.. comel jek...nk culik la meow tu... =D

mama aryan said...

comel sangat..

shidaR said...

alahai cute je heheee :D

sal ya said...

comel2.

9n0L4 said...

hihi. kucing pun tahu main fb dan online ehhhh. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.