Thursday, 4 October 2012

Pengomen hebat September 2012

Tadaaa...inilah dia 5 orang yang paling kuat mengomen pada bulan September 2012 di blog saya..Nampaknya untuk bulan ni takhta telah dirampas oleh Intan Berlian....hahaha...dan ada seorg pengomen baru masuk carta iaitu QasehnyaRania atau lebih mesra dipanggil Cik Sue..


Jom berkenalan dengan 5 pengomen hebat bulan Sept..mereka mmg terbaikk...kawan2 lain yg tak masuk carta tetapi tetap setia mengomen saya tetap sayang dgn kalian semua yg tak jemu2 masuk sini setiap hari...
Seperti biasa blog kalian berlima akan tersenarai dlm bloglist pengomen hebat Sept 2012..cantik2 kan header mereka berlima...

IntaNBerliaN


Blog 3A's


*mai nak cerita*

miaduniaku


! QasehnyaRania !


32 org bagi komen best..:

Anum said...

tahniah

Deqla manjew said...

wahhh untungnye depa...cantik2 header depa kan insyaAllah nnti deqla nk kejar la top commenters tu..bole ke? hihi...

p/s : kami ada mencadangkan akak join GSF. mau kah ?? =)

ni nk tnye kang takot tersilap.. akak umor brape? sbb dah terpggl akak ni..entah2 muda dari deqla.. haha

eB said...

wahhhh tahniah pd drg :)

kak tini (umialya) said...

wahhhhh rajinnya dorang

Mira Adzlia said...

hihi...pasnih kne berusaha nk ade dlm senarai..hehe

Izan Ishak said...

tahniah buat pengomen tegar kat blog kak fieda ni~

Kakzakie said...

Tahniah buat semuanya...

Che Rosliza Che mat said...

tahniah....untuk mereka berlima....

SHAHZEE said...

tahniah kpd para pengomen hebat:)

Nida Mohd said...

mmg cantik2 header diorang..suka tengok..

adianiez AIDA said...

Tahniah pd 5 org tu :-)
Aida da pun terjah blog diorang yg marbeles tu.
Aida ni rajin blogwalking but jarang komen.
Internet ciput!

IntaNBerliaN said...

hemmm hemmm header yang paling ats tu macam saya kenal mesra je... muahhahhahha

Deq's Qienz said...

wahh tahniahh buat mereka..maaf lama tak singgah sini

Tihara said...

saya teringin nak masuk tapi tu lah ada je halangan..btw, congrats semua, sangat kagum dengan izan, ina dan m.. :)

kayyana said...

wah.... tahniah semua pengomen pengomen terhebat... hehehe.. dah lama tak terjah umah kak fieda kan..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah hebakk la mereka...semua wani kenal baik2 dorang ni hehe...tahniah tuk mereka :)

izan mama mia said...

tahniah pada semua yg rajin komen ..hhihii pada diri sendiri juga...rajinnyerrrrr...

syawalsimpsons said...

bila nak masuk list ni...kakakkakka...berangan je la lebey kan kakak

shidaR said...

tahniah tahniah kakak2 diatas tu :)

Norzie hany said...

Tahniah utk mereka.

ros_reeza said...

Tahniah kepada mereka berlima :)

Cik Nur said...

tahniah buat mereka.. :)

Ema Blog said...

mereka-mereka semua memang hebat

QasehnyaRania said...

wooo....malew la aii.. *-^

thanks kak fieda ;)

nadia said...

rajinnyaaaaa dorang semua ni kan kak. baik betul. :)

Si Matatajam said...

Betoi kata deqla tu..M pun nak tau gak umoq kak Fieda sb ramai panggil kakak M pun ikut gak.,ha ha.. Takhta dirampas plak ha ha,,

TiranaAduka said...

TA UCAPKN TAHNIAH PADA MEREKA..

eita said...

tahniah..

sal ya said...

tahniah2... hehehe...

wan nurul hezrina said...

alahai nurulpun lama tak terjahlah..nnt nurul try se try trynya..hehe kadang nk komen pastu ada kerja lupa komen..hehehe

9n0L4 said...

hihi. bile la nak masuk carta balik ni. asek busy je memanjang. kejor mase cuti sekolah la agknye. :)

Shasha Yacob said...

waa , tahniah buat mereka, saya jumpa blog kak fiedah ni pun dari cik sue. hiihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.