Tuesday, 30 October 2012

Perhatian kepada pemilik banner iklan di blog ini

Salam...Buat semua pemilik banner2 iklan di bwah header dan side bar blog ni sila inform pada saya ye samada korang nak teruskan lagi atau tidak utk letak banner tu..seperti yg sedia maklum bermula bulan NOV 2012 ruang iklan tu akan jadi ruang iklan berbayar..tak mahal pun cuma RM5 sahaja sebulan...Cara bayaran pun mudah jer korang cuma belanja saya top up ajer..tak yah susah2 nak bank in..tapi kalau nak bank in pun boleh jugak...

Ni statistik uv yg terkini utk blog ni..


Kepada sesiapa yg berminat untuk letak banner sahaja bayaran adalah sebanyak RM5 sebulan..Jika mahukan 1 entry promote sticky post 24 jam + banner sebulan bayaran hanyalah RM10 sahaja... untuk detail sila email saya di fieda.rafli@yahoo.com...


Pemilik banner yg sudah confirm 


 Umialya @ Kak Tinie (kopi barli) - 30 Jun 2013 (done payment bank in RM15)
Nazariah -  15 July 2013 (done payment bank in RM30)
Almari Baju Aisyah - 4 Jun 2013 (done payment)
Antivirus termurah -7 Jun 2013 ( done payment)
Rahsia Matematik -10 jun 2013 (done payment)


---------------------------------------------------



30 org bagi komen best..:

Acik Erna said...

assalam fieda..ramanya yang masuk kesini.tahniah fieda

Aju Mohit said...

tahniah sebab makin maju berblogging ye fieda, banyak UV klik tu

kinara kinatara said...

:)

Si Matatajam said...

Dasarnya UV kak Fieda..Apa rahsianya yek?

umialya said...

yg akak punyapn sampai ujung thn - kopi barli, fieda email jelah no akaun, nnt akak wat pindahan, bolehkan? (malasnya nak singgah kedai beli top up..)

Hanif Idrus said...

Dah menjana pendaptan ni...tahniah.
Dengan pageview begini memang dah boleh dah majukan bloh ni

Cik Nur said...

Nur xde iklan nak di letakkan..

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Nieza de email ^-^♥

Joanna Yunus said...

wah semakin maju .... tahniah

Deqla manjew said...

owh..iklan bisnes smua ni...deqla xde...hihi

Mrs Velentine said...

wah banyak UV akak..

Arina Shamsul said...

wah bestnya..saya takde apapun nak diiklankan dear :)

izan mama mia said...

uv blog kak fieda mmg dasyat,...kagum betol....

ieda said...

wahh banyak UV .. alhamdulillah , sambil2 berblog ada juga hasilnya kan dik ;)

syiela said...

UV tingginya kak :) tahniah

shahdiana said...

best ni...makin maju kak fieda ni kan...yana pun nak iklankan jugak la...heheheh...boleh ke....

::EIDA:: said...

Banyaknye UV akak!! Ida nak macam tu... hikhikhik

Sue-Rya Qistina said...

akk emailkan no hp. nnt saya topupkan ya :)

wan nurul hezrina said...

ok nurul topup insyaallah ngan cimb clicks jp lg kay...petang cket..rm10kn smpi ujung thun..tp dah due nnt kak tlg remindkn k.mana tau nk proceed

Che Rosliza Che mat said...

hihihi tahniah fieda...banyaknya uv..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kak fieda tingginya uv...tahniah...kak fieda share la camna nk dpt uv tinggi tu haha

Eca Dwinky Asha said...

masuk UV akak skrg.penangan adam hawa ye.hehehe

shidaR said...

byk trafik akak hehee..penangan adam hawa nih heheee ^_^

sal ya said...

berbaloi2...

QasehnyaRania said...

moga murah rezeki akak..amin

dya bunga said...

dya pun mcm deqla..xde bisnes lh..hihi

wan nurul hezrina said...

tak sabar tunggu review blog..hehe.tq kak

AkmaFaizal said...

Alhamdulillah..makin berjaya surirumah ni... :)

9n0L4 said...

1k? huhu. seriesly, mcm mane akak buat ehhh. mesti akak rajin kan. ;)

syiela said...

jels la kak tgk traffic tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.