Friday, 16 November 2012

Barangan kiut di Craft n Crochet

Korang sedang mencari barang untuk dijadikan gift atau utk keperluan sendiri...??barangan yg kiut2 seperti di bawah ni hanya terdapat di Craft n Crochet..Jangan malu2 klik saja link tu dan anda terus akan berada di dalam blogshop yg serba pink kepunyaan empunya yg sangat baik Puan Tihara....Pelbagai hasil kait ada di sana seperti hp casing,book mark,brooches,hair pin,hp strap dan mcm2 lagi...Jom jamu mata jap...

RM 10.00


RM 24.00


RM 1.50


RM 6.00


RM 10.00


Untuk selanjutnya sila klik Craft n Crochet untuk lihat pelbagai lagi koleksi yg cun2..

Ni pula entry review saya mengenai casing broadband yg pernah saya beli di blogshop Craft n Crochet ni..mmg cantik...


**************************************************************************

Oh ye...nak ajak korang turut sama memeriahkan ga like share dan menang anjuran Puan Tihara di fanpage nya....ada hadiah menarik menanti anda..Caranya

Like fanpage >> Craft n Crochet Tihara



29 org bagi komen best..:

izan mama mia said...

mmg cantik..

nuyui a.k.a miss YUI said...

comel sgt2..

Mira Adzlia said...

gud luck :)

Ujie said...

mmg cute kan..udah le saya mmg tak pandai nak kait mengait ni.

IntaNBerliaN said...

a'aa mmg cantik2 kan.. :-)

Kakzakie said...

Cantik-cantik dan comel je..

Che Rosliza Che mat said...

semua cute2...

kinara kinatara said...

wah..cantik2 semuanya..:)

Ema Blog said...

oket nak terjah skrg..mmg tgh cari cenderahati dari craft ni

PinkUmmi said...

cantik2nye kak..kretip btul...

PinkUmmi said...

done celcom

Mrs Velentine said...

cantik2 semuanya

QasehnyaRania said...

good luck kak;D

masak ape tewww;D

Cik Nur said...

molek2lah semuanyakan.. :)

eintan nurfuzie said...

comel2

Si Matatajam said...

M pun join gak..gud luck..

lelamaisara said...

wah memang cantik n cute la kak fieda...

Hanif Idrus said...

Cantik!!

Puan Siti said...

memang cute2 kan..sy pn tengok..then join gak..:P

Tihara said...

as salam

thanks fieda:)

sHaRiNa eLyaNa said...

wah ctk sha ada dpt dr kak eita ari tu :D

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mmg cantik sgt2 :-)

shidaR said...

comelnye kak fieda craft2 tu :)

Deqla manjew said...

comel2nye...suka yg atas sekali tu... :)

shahdiana said...

dah beli belah di sana & share page tu.... :D

Izan Ishak said...

macam2 ada... sume cantik2 belaka.

Solehah Shamsuddin said...

comel-comel barangnya... :)

9n0L4 said...

kiut la beg petak petak tu. aritu tamak, nak order byk tapi takde stok. huhu.

sal ya said...

saya pun ada beli jugak kat sini...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.