Wednesday, 14 November 2012

Bersilih ganti rezeki ku

Alhamdulillah...murah rezeki blog ni...tak sangka minggu lepas saya dapat CPUV/BE Dutch Lady pastu minggu ni dapat plk iklan Maxis Hotlink Broadband...3 bulan lepas blog saya sgt kemarau iklan masyukk gini tapi alhamdulillah kini bersilih ganti dapat rezeki...Ramai kawan2 tanya jugak camne nak dapat iklan macam ni..saya pun tak tau nak jawab mcmna sbb saya ikut jer tip2 dari Shida..Insyaallah kalau ada rezeki tak ke mana...kat bawah ni tips dari Shida ye..



30 org bagi komen best..:

shahdiana said...

rezeki ni ada 3 BE lagi tu...yana tinggal satu je...huhuhuh...BE maila datang jenguk.....

shahdiana said...

kak fieda...TQ...susah-susah je...yana dok tunggu ni hadiah kak fieda... :D

umialya said...

alhamdulillah rezeki

nadia said...

alhamdulillah nadia pon sama kak fieada. :)

Aju Mohit said...

tahniah fieda!! seronok tgk rezeki maal hijrah ni ye ;)

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Alhamdulillah..bila la nieza nak merasa jugak ;)

Hanif Idrus said...

Tahniah

nanakimie said...

Alhamdulillah...tahniah sis...:-)

eita said...

tambah lagi kat sini...






*done milk deal untuk maira

izan mama mia said...

apa tip dr shida tuu...

Cik Nur said...

Alhamdulillah..Blog nur sekarang di landa kemarau pulak...de satu je BE yg tggal..huhu..

harap nur juga murah rezeki lepas ni...

AkmaFaizal said...

Waahh...tahniah3...tips apa tu kak? nnt share2lah ek :)

jaakechik said...

best nya murah rezki blog ni...semoga btmabah 2 lagi rezki lepas ni...hihi...

QasehnyaRania said...

alhamdulillah rezeki akak dan anak2;D

Masya said...

tahniah kak.. murah rezeki akak...

Che Rosliza Che mat said...

Rezeki fieda...boleh beli s3 nanti..

Cik Aini said...

wah..rezeki tu sis..
alhamdulillah :)

IntaNBerliaN said...

alhamdulillah... murah rezeki kak fieda :-)

kinara kinatara said...

wah..alhamdulillah..:)

PinkUmmi said...

tahniah kak

Mrs Velentine said...

tahniah kak

Si Matatajam said...

Bestnya..banyaknya BE..tahniah kak Fieda

Puan Siti said...

waahhh..rezeki...Alhamdulillah....

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kak fieda murah rezeki la...meriah tgk BE tu hehe...tahniah :-)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

done milo & white.my

shidaR said...

BE byk tu ^_^ kak fieda :)

Izan Ishak said...

tahniah kak... rezki..rezki...

fiza said...

Alhamdulillah...rezeki.

9n0L4 said...

wahwah. makin byk ye dapt. tahniah kak. jelesnye lah. hihi.

sal ya said...

rezeki akak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.