Tuesday, 6 November 2012

CPUV/BE pagi Selasa

Alhamdulillah rezeki CPUV/BE masih lagi diberi utk blog ni..Lepas 2 CPUV dah credited saya ingat takder dah masyukk pasni..rupanya pagi ni bukak2 jer akaun Nuffnang tu dia...ada seketul CPUV/BE Dutch Lady Activegold...


Sape yg anaknya minum susu Dutch Lady Activgold jgn malu2 klik iklan tu kalau nmpk..mana lah tau kot2 ada promotion ke..Saya tak nmpk plk iklan tu pagi ni...

Apapun semua rezeki ni dari Allah dan saya amat2 bersyukur sebab kebelakangan ni blog ni tak putus2 terima CPUV/BE..

Tutorial untuk mendapatkan BE/CPUV klik sini


42 org bagi komen best..:

Mrs Velentine said...

alhamdulillah rezeki akak...

Anum said...

tahniah2

::EIDA:: said...

ida dah lama kene credit pastu nuff tak bagi pun BE.. sobsssss

kinara kinatara said...

wah banyak nya kak...huhu..kina xdek pom cam 2..huhu:)

syiela said...

tahniah kak... amboi 1 BE boleh capai RM37.. jeles ni kak :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah sis..

Izan Ishak said...

tahniah kak! bestnyaaa~~

are_lin@yu said...

wahh beznya dapat lg..dear nk tnya cmna nk bg dpt prcent tu eh?kna org klik ka?

IntaNBerliaN said...

tahniah kak fieda.. murah rezeki :-)

IntaNBerliaN said...

done lifebouy

Aishah Jahirah said...

rezeki....saya pnya tgl 1BE je...huhuu

Azza Afdzal said...

dapat lagi....

Qhaifa Nur said...

tahniah.......

Mayang ABDUL RAZAK said...

hebatnye kak fieda.. bg le tip camne nak jadi hebat camgini..

Tihara said...

as salam

alhamdulillah fieda..saya klik baskin n robin ni :)

izan mama mia said...

bilalah nuff nk bg kt saya lak..dok htr surat cinta dh byk kali..dah

tahniah kak fieda

Kesuma Angsana said...

tahniah ye

wan nurul hezrina said...

nurul tak cek lagi nuffnnag..dulu bolehbukak kat opis selalu cek tapi laa nie dok cek

Cik Nur said...

alhamdulillah..murah rezeki akak.. :)

wan nurul hezrina said...

tahniah kak..semoga blog akk terus maju=)nurul tak cek lagilah nuffnang nurul sejak kat opis block nuffnang..

ciksengeh :D said...

bestnya akak .. macam mana nak dapat iklan2 macam nie ek ? kita xpernah dapat laa ..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah kak fieda..murah rezeki kak fieda...meriah betol negok BE kak fieda ni hehe....

nk klik nuff tp iklan satu pun xkeluar line slow sgt ni nanti wani singgah lg k

QasehnyaRania said...

selamat akak..

maira cemburu la tu..hihi

akak nmpak muda walaupon anak tiga.mesti baya2 kak ipaq su je ni kan..hihi

slim je lgi.pandai jga badan.apa rahsianya ;)

QasehnyaRania said...

tahniah kak..
rezeki tu..

done

QasehnyaRania said...

tahniah kak..
rezeki tu..

done

Deqla manjew said...

alhamdulillah...rezeki akak lagi... :)

PinkUmmi said...

tahniah kak

lelamaisara said...

alhamdulillah ..rezeki kak...

Nisa Greennnpanda said...

congrats Kak Fieda.. ^_^

jaakechik said...

wow masyukk gak tuu best2x...

Cik Aini said...

tahniah2
rezeki tu..ai x penah lagi dpt tau..

Si Matatajam said...

Murah rezeki kak Fieda...tahniah..

sal ya said...

rezeki... alhamdulillah...

Myra Jay said...

Tahniah kak Fieda, patah tumbuh hilang berganti..
Blog Myra hilang tak berganti2 dah :D

Nora Karim said...

alhamdulillah syukur... rezeki...

Masya said...

murahnya rezeki akak.... tahniah yer kak...

shuhadaothman said...

tahniah kak! cmane la nk bg income BE byk mcm akk tu ye..xpenah smpai puluh2 1 BE. huhu

shuhadaothman said...

tahniah kak! cmane la nk bg income BE byk mcm akk tu ye..xpenah smpai puluh2 1 BE. huhu

fieda said...

@ciksengeh :D

kak fieda pun tak tau camne blh dapat...rezeki la ni..

fieda said...

@shuhadaothman

yg boleh dapat byk tu sbb time iklan tu keluar masa org tgh ramai masuk sini..

shidaR said...

wahhh rezeki kak fieda tahniah :)

9n0L4 said...

tak kuar pun iklan kat atas tu. klik white my je kat bwh entry akak. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.