Wednesday, 21 November 2012

Dia mai lagi..

Pertama sekali nak mintak mahap kat kawan2 yg selalu jenguk sini terutama sekali kawan2 dari GSF...saya sejak duk kat kg ni mmg tak dapat langsung nk bw mcm biasa sbb yg pertama sekali line sgt la mcm hampeh dan keduanya laptop ni sentiasa dicontrol oleh anak2 yg sdg berpantang ni..jadi peluang saya nk pegang laptop ni mcm kat rumah seperti biasa mmg la amat tipis...hihihi..saya harap kawan2 paham ye..terima kasih pada semua yg selalu duk jenguk sini...

Arini tetiba terasa nk chek akaun Nuffnang tgk2 tu diaaaaaa....seketoi lagi CPUV/BE mai melekat sini..Iklan Colgate Total Diabetes..ada kuor kat bahagian atas nu...terima kasih byk2 la kat Nuffnang..

Ni saya share tips dari Shida cara2 untuk mendapatkan iklan CPUV/BE ni..Pada yg nak mencuba klik bawah ni...



Sehingga ke hari ni ada 4 iklan yg tgh running...tp tak masyukk sangat amountnya sbb iklan pun jarang2 keluar..

33 org bagi komen best..:

hnahdy said...

cpuv hana xda plak. iklan yang klik dapat 25sen tu ja ada.huhu

Ima Salsuzaima said...

assalamualaikum.betul tu. iklan je bnyk.tp jarang keluar.hewhe

IntaNBerliaN said...

alhamdulillah.. betoi2 rezeki kak fieda kan..

tahniah :-)

♥ Misz Owner ♥ said...

Jom follow dan singgah sini http://ierazulkernain.blogspot.com/2012/11/allah-save-gaza.html. TQ (:

Deqla manjew said...

wahhh.. ramai jugak dpt cpuv dari nuffnang...tahniah... :)

Anum said...

rezeki2

Ayesha Ramlee said...

sejak, susah nak dapat iklan sy tak guna lagi nuffnang ni.. tp bila tgk org lain, dapat BE.. jelez pun ada =)

are_lin@yu said...

tahniah dear rezeki tu ;-)

:: Mrs.Eady :: said...

tahniah!

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah, tahniah sis..

Aju Mohit said...

tahniah fieda!! byk be tu

Cik Nur said...

Wahhh..tahniah kak Fieda..!
Syoknyaa..ade BE..
Nur sekarang kekontangan...!

Saya Disini said...

bestnye..tahniah

Sue-Rya Qistina said...

same la kita kak, ade 4 iklan menari2 kt blog kita. hehehe

Eca Dwinky Asha said...

masyuk la kak fieda smpai 4..eca punya tinggal windows 8 je lagi

ne tips dri eca,cuba update tgh malam.kira scheduled tgh2 mlm.isnyaallah,earnings msa tu naik.

PinkUmmi said...

tahniah kak

wan nurul hezrina said...

ooo akak kat kampung ek oklah..kak nurul nak tanya..kan beli 2 felinnakan?satu kat sepupu akk tuh satu kat online.mmg lainlah 2 felinna tuh..bau dia n rasa tak sama.sepupu akk nyer panas sangat tok kulit nurul..yg onlie nyer sejuk mcmmint.bau keharuman 2,2pun tak sama..yang mana ek yang betul kak??akk nyer panas tak??ker mcm mint2?bau??

QasehnyaRania said...

hihi..dahulukan org yg sedang dlm pantang..hihi

byknya akk punya dok on going ;D

Kakzakie said...

Kawan-kawan kenalah tolong klik barulah syok. Kakak walau tak ada nuffnang tapi kena biasakan klik iklan bagi kawan point tu... (ini kira sedekah org tak nampak fieda)

Solehah Shamsuddin said...

tahniah akak

Falsya said...

phewitttt..rezeki2..hehhe..

Mayang ABDUL RAZAK said...

seronoknya fida .. berdesup- desup masyuk nyer...

intanfirdaus247 said...

uishhh..syoknyaaa..nak kena belajar ni dengan fieda

Puan Kutu said...

Alhamdulillah..rezeki tu kak fieda

Si Matatajam said...

Banyaknya BE...tahniah kak Fieda..

Si Matatajam said...

M klik Baskin Robbin ja sb iklan lain x kuar..

shidaR said...

thanks sgt2 kak backlink ke shida :)

tahniah kak dapat BE lg :)

Cik Aini said...

tahniah2..
cam sis M lah..rezeki nih :)

Mrs Velentine said...

tahniah kak..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah kak fieda..murah rezeki

klik colgate :-)

sal ya said...

tahniah kak...

izan mama mia said...

tahniah....rezeki lagi

9n0L4 said...

tahniah kak fieda. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.