Tuesday, 20 November 2012

Diana Danielle bunting pelamin

Lepas Fasha Sandha bunting pelamin aritu kini giliran Diana Danielle plk..Alhamdulillah kan..mereka dikurniakan rezeki oleh Allah SWT dgn begitu cepat sekali...Oh ye ada juga yg tak tau maksud bunting pelaminni...Nak tau klik sini... 


Berita gembira itu ialah Diana baru sahaja post gambar ujian kehamilan di instagram. Pantas sungguh rezeki mereka datang. Diana dan Farid kamil baru sahaja bernikah pada 3 november. Alhamdulillah rezeki mereka dua.

Di bahagian status gambar itu diana menulis “The Most precious birthday present, thanks Allah SWT” kerana ini adalah hadiah hari jadinya yang terbaik bagi dirinya.

Tahniah diucapkan kepada Diana Danielle dan Farid Kamil mengenai berita diana danielle pregnant ini. Semoga dapat menjadi suami isteri yang soleh solehah dan menjadi ibu bapa yang baik.

41 org bagi komen best..:

QA's ~ mamapapa said...

alhamdulillah..rezeki,tahniah bt dorgkn?terkenang plak sy pn dlu bunting pelamin jgk :)

Saya Disini said...

tahniah diana

Anum said...

tahniah rezeki

intanfirdaus247 said...

Tahniah buat depa berdua…huhuh..rezeki depa dua…

Nazayiena said...

Tahniah buat pasangan itu...

fiza said...

Tahniah buat mereka ☺☺

Deqla manjew said...

tahniah buat mereka..bestnye la haii.. terus jadi... :)

Sue-Rya Qistina said...

rezeki awal buat mereka kan. dlm usia seawal 21thn dah hamil. syukur alhamdulillah. tahniah buat mereka!

♥cikmOt♥ said...

rezeki dia kan...bunting pelamin...

Rai Ourkizuna said...

cam baru je tengok diorang kawin aritu..alhamdulillah..makin bahagia hendaknya..

Falsya said...

rezeki dieorg cepat kan kak fieda..;)

Myra Jay said...

Tahniah buat DD dan FK :)

Rezeki awal :D

Mrs Velentine said...

tahniah

ANIM said...

alhamdulillah, tumpang gembira..baru beberapa hari lihat dia dalam segmen bersama dato' fadzilah kamsah, bertudung kuning, manis gitu...

Kesuma Angsana said...

tahniah buat dia ye

Che Rosliza Che mat said...

rezeki dorang bunting pelamin...

Azza Afdzal said...

alhamdulillah rezeki kan kak ...

Mayang ABDUL RAZAK said...

hamboiii.. cepatnyer bertindak....

Tihara said...

as salam

tahniah buat mereka..mesti cute anak meke sbb dua2 putih dan cun:)

the malay male said...

Rezeki Jgn ditolak :-)

ieda said...

tahniah buat mereka berdua
oh yaaa fieda dah letak di entry tuu ye .. akak x perasan lak ..
nanti akak tgk ye dik ;)
anyway TQ ;)

Kakzakie said...

Rezeki dialah dapat cepat. Mesti anak dia cantik kan.

maszull said...

assalamualaikumfieda...tahniah2 buat mereka...;)

Qhaifa Nur said...

rezeki buat mereka...tahniah

anitadiana said...

tahniah buat mereka...mesti seronok kan...hadiah terindah...

Cik Nur said...

murah rezeki...!
Tahniahhh..!

jaakechik said...

tahniah buat mereka!

Si Matatajam said...

Murah rezeki depa..

AishaMyra said...

best nya . baru kawen dah ada rezeki dapat baby . hope jodoh dorang kekal sampai akhir hayat ^^

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah..murah rezeki pasangan ni

IntaNBerliaN said...

alhamdulillah.. rezeki dorg kan.. tp mmg best pun bunting pelamn sbb xperlu tunggu lama2.. hihi

Eca Dwinky Asha said...

da pregnant madu eca ne.

wan nurul hezrina said...

tahniah diana n farid

Solehah Shamsuddin said...

tahniah DD :)

Puan Kutu said...

cpt betul rezeki derang,Alhamdulillah..:)

shidaR said...

rasa mcm baru jer lagi hehee :) pape pun tahniah :)

sal ya said...

rezeki masing2.

Nora Karim said...

alhamdulillah rezeki....

izan mama mia said...

best dgr org bunting pelamin....murah rezeki

Mimie said...

tahniah kpd DD n FK..

9n0L4 said...

cepat dan pantasssssss. hee. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.