Monday, 12 November 2012

Felinna Inchloss Cream yg hot

Pernah dengar tak produk ni...mmg terlaris mcm goreng pisang panas kat FB la ni...fungsinyer...??untuk slimming la...saya sendiri dah 3 minggu guna produk ni dan hasilnya saya rasa sgt teruja...mmg saya dapat rasa perut terasa agak ringan dari kebiasaannya...yg lagi saya suka sbb baunya wangi macam losyen biasa tu..harga sebotol RM75..


Kalu nak tau ni la pengasas produk Felinna...ni fanpage nya Felinna Nadea ed Fattah


>>>RAHSIA KENAPA INCHLOSS SANGAT HEBAT!<<<

1) Felinna Inchloss Lotion mampu memberi KESAN dalam tempoh yang SINGKAT.

2) Felinna Inchloss Lotion diformulasi dari BAHAN SEMULAJADI, ia selamat utk wanita hamil, meyusu atau gastrik.

3) Felinna Inchloss Lotion adalah produk berbentuk sapuan. Anda hanya perlu sapu pada mana2 bahagian tubuh yg hendak dikuruskan.

4) Lotion ini BERBAU WANGI dan TIDAK TERLALU PANAS, Rasa DINGIN dan ianya mesra pengguna.

5) Inchloss Lotion bukan sahaja dapat menghilangkan lemak berlebihan, Ia juga membantu Melembutkan Kulit, mengatasi Masalah Kulit Kering, Melembutkan Kulit yang Menggerutu dan Merawat Selulit.

6) HALAL dan Berdaftar dgn KKM: NOT120101613K

Jika berminat boleh hubungi my cousin Shazila di page FB Shaz Beautyline untuk keterangan lanjut mengenai produk ini..Bukan saja krim Felinna..pelbagai produk hot item juga ada di jual di sana seperti Bedak Arab,Vitamin C,VCO Catalyst dan Maajun Anggun Bestari..apalagi moh kita pakat terjah 

  

  

*Minggu ni balik kg nak sunatkan anak2 teruna daku...hehehe...duk Kuantan lama jugak la kot..

    

39 org bagi komen best..:

Kakzakie said...

Semakin banyak produk utk slim kan fieda. Kakak tak pakai mana-mana lagi tak tahulah kenapa macam takutlah...

MAY said...

wah..blh kurus mane2 bhg ye?

Masya said...

selamat balik kampung kak fieda....
saya pun tgk serve losyen ni.. tq kongsikan info.. nak belikan untuk mak..

Anum said...

terbaik

umialya said...

anak teruna udah nak kena sunat ya..

Mrs Velentine said...

wah berkesan yea kak

Kakcik Nur said...

Kakcik ada beli sebotol losyen untuk disapu ke perut, tapi selepas dekat setahun, losyen tu masih banyak lagi! (maknanya, kakcik tak gunakan - mujur harganya murah je)... ;-)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

a'a wani pun ada sebotol xguna lg.....tgk kt fb meriah dok cerita pasal inchloss ni hikss

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

done dutch lady n tourism Australia

permatabiru said...

dah banyak dgr ttg keberkesanan inch loss nie..insyallah nak kna try juga nanti..

QasehnyaRania said...

buat masa tak perlu lg kot..maintain lagi..hihi

vitamin c tu cm best je kak ;D

done

Deqla manjew said...

mmg tak la deqla beli..sbb misi deqla nk gomok...hihi

SHAHZEE said...

glemer betul produk felina ni skang..pegi mana2 ada je org promote

Sue-Rya Qistina said...

wahhh..betul2 jaga badan akak kita ni ye. hehehe

ayut said...

klu btk lotion ni mmg kena rajin la nk menyapu..huhuhu..tp ketara sungguh beza yer..menarik...
*slmt berkhatan bt ank teruna kak fieda yer :)

Mira Adzlia said...

wah..arini rmi yg promote produk felinna tu..hihi

Eyla said...

waaa... i like.. tq tq tq..

fiza said...

Wah, menarik nih.

kinara kinatara said...

huhu..macam menarik untuk mak kina nyh..:)

PinkUmmi said...

mcm2 produk skang nih...sy de dnga tp tak brni cuba...nak kurus...diet sndri je kak...

PinkUmmi said...

done dutch lady

Cik Nur said...

losyen tu, mcm goreng pisang panaskan sekarang.. :)

Si Matatajam said...

Cam best tu...M ni mmg pantang tengok benda2 camni...mula nak beli..hak hak hak..

izan mama mia said...

hihihi..kak fieda nak kuruskan mana lagi..kan dah slim tuu..heheh

Kesuma Angsana said...

nampak mcm bagus je produk ni

wan nurul hezrina said...

nurul gunadah start jumaat..tapi malas ukur..bila habis sebotol baru leh cakap hasilnya=)selagi tak habis selagi2 tgk..tapi nurul gak tengah kawal makan.takmo makan banyak2..kasi diet sikit..

tapi masa pakai mmg panasss jugaklah!huhu

dya bunga said...

menarik ni..mcm nk cuba jgk..gemuk ni..haha

IntaNBerliaN said...

kak fieda beli produk ni ek... rasanya ari mcm byk plak blog yg wat entry pasal ni,..

Tihara said...

as salam

oo ni lah yang orang duk heboh baru2 ni dlm fb..menarik jugak page ni..satgi nk pi jenguk sat

selamat berkhatan utk anak2 fieda..moga mudah segala urusan aamiin :)

Cik Aini said...

aritu baca dlm Nurul pnya blog pun ada cita pasai slimming ni..siap pesan soh Nurul wat testimoni dulu.hahaha mmg bkesan ke kak?

shidaR said...

wahhh ..promote2 plak hehee nice kak fieda..blh terjah hehe :)

Puan Kutu said...

sy lebih percaya dengan amalkan pemakanan yg sihat n excercise.tp produk2 nie semua boleh membantu jugak kan kak fieda.

produk tu dh ok tp tak faham betul kenapa bila dh kurus kena beraksi gambar muncung2 mulut macam tu ekk.haha

Nora Karim said...

wah menarik.. kalau sapu2 ni ok sikit... tapi kalau makan saya takuttt... huhu

sal ya said...

mmg fames produk ni. kat fb pun org dok promote je.

Che Rosliza Che mat said...

Selamat berkhatan...ada baca jugak tentang product nie..

Zie said...

pernah dengar tapi belom mencuba..

Izan Ishak said...

cam best je ni kka fieda, mana taknya perut ada spare tyre dah... huhu

9n0L4 said...

duk kuantan sape bile kak? ;)

Anonymous said...

Klakar dgn komen puan kutu..sbb saya pun nk komen bnda yg sama...klau dah kurus x perlu nk muncungkn mulut lg spatutnya.heheee..tp kat sini x nmpk testimoni org lain pasal fellinna ni..nk thu gak samada benar2 ok or x.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.