Thursday, 22 November 2012

Kelambu moden

Sesiapa yang berminat untuk membeli kelambu moden boleh hubungi Nurul Hezrina di > > My Little Honey Dew < <.Pelbagai warna dan rekaan yg menarik..Pasti anda tidak rugi memilikinya terutama pada yg ada anak kecil..Di datangkan dlm 2 size iaitu king size yg berharga RM55 dan queen size yg berharga RM50...kos penghantaran adalah percuma...Jadi apalagi jom lah grab satu sebelum kehabisan stok..Nanti kalau balik kampung takder la kena serang dgn nyamuk lagi kan...Satu family kita pakat masuk dlm kelambu ni....hihihi...







39 org bagi komen best..:

Deqla manjew said...

owhh... akak beli dari nurul...wahh besar juga kan...deqla pun boleh masok tdo bawah kelambu...hihi

Kakcik Nur said...

Luas juga kelambu tu. :)

Mrs Velentine said...

anak2 dh besar..tp nnt kalau ada bby lagi confirm beli.hehe

intanfirdaus247 said...

mula2 tgk ingat baby punya, dua kali tgk upernya besar kan kelambu nih

Anum said...

cantik kan

Saya Disini said...

best jgak kelambu ni

are_lin@yu said...

heheehe mmg besar sungguh ni..

syiela said...

memang dapat tidur dengan nyenyak.. nyamuk mengidam dari luar je

Ujie said...

mcm best je kan tengok kelambu ni.

masa g wang kelian ada jumpa org jual benda ni, tapi tak terbeli pulak.

Nens Collection said...

baguskan kelambu ni..tp hubby sy x suka pakai kelambu lemas katanya..hoho

Mrs Lurve said...

bagusla kelambu nie, terpk jgk bak beli bila ada baby nti

Cendol said...

comelnye kelambu ni.tapi lagi berminat dgn org kecil dalam kelambu tu.yang tu lagi comel.nak yg tu lah.model kelambu tu.heheh >.<

maszull said...

assalamualaikum fieda...wah meriahnya tido dlm kelambu ni...:)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

lama dh xtido dlm kelambu hehehe

Shasha Yacob said...

comel budak dalam tuh. hihi
#salam perkenaln.

Cik Nur said...

senangkan..! xpayah nak ikat2 tali dah..hihihi

jaakechik said...

jaa dah ada jenis yg perkup tu (tudung saji) tp belom ada lg yg ini... hihi.

QasehnyaRania said...

bagus ni.
tapikan su tak suka kelambu sbb rimas.
sesape yg ada ank kecik ok la ni.
elakkan dari gigitan cin sang nyamuk ;D

QasehnyaRania said...

bagus ni.
tapikan su tak suka kelambu sbb rimas.
sesape yg ada ank kecik ok la ni.
elakkan dari gigitan cin sang nyamuk ;D

shidaR said...

heheee..sng kn xyah rsau dia bebas dlm tu jer heheee :D

Jemari_Suri said...

fieda samalah ngan kt kg js..ayah js yg pakai..hihi

lurun namzar said...

besar n murah.
berbaloi2 beli nie.

dya bunga said...

rumah dya kecik..xde ruang nk guna.haha

Cik Aini said...

umah ai sapa pun xnk pakai kelambu kak..ntah la sbb dh biasa kot..aritu g umah sedara mmg dia bg kelambu pastu ank sedara ai cakap..dia lemas sok dlm kelambu tu sbb x nmpk luar.hahahha mcm2 lah kan :)

Solehah Shamsuddin said...

xpayah risau dgn nyamuk dah kan :)

sal ya said...

mmg sahih la tak kena gigit nyamuk ni.

Che Rosliza Che mat said...

kelambu nie catikkan...nanti ada rezeki bolehlah beli..

Mayang ABDUL RAZAK said...

mak aih besonyer kelambu.. selalu tengok yg baby punya camgini.. tpi kecik la..

izan mama mia said...

cantik kelambu nih...

Si Matatajam said...

M pun dah beli dua dr Nurul..mmg best.l

Puan Kutu said...

bagus kelambu nie klu kt kmpg ok la kot sbb sejuk pastu byk nyamuk...tp ada org yg rasa lemas bila tido dlm kelambu cmna?hehe

sHaRiNa eLyaNa said...

org besar pun muat ni heheh

Deq's Qienz said...

rumah kite pon ader..hihii

eita said...

memang bagus pun kelambu ni....

Marya Yusof said...

Mmg nak beli dari Wan kelambu ni... tp kena tunggu balik Msia sb kat Msia je banyak nyamuk...ngee~~

Mimie said...

besar kelambu nih...

nadia said...

kakkk, bergunaaaa sangattt kelambu ni kak. seriuss. rumah mak mertua nadia dekat kampung ada satu. senanggg, semua angkut masuk dalam ni. konpem tak gigit nyamuk.

kak nora said...

besar modern..tak mcm kelanbu dulu2..kene ikat tali 4 bucu..

9n0L4 said...

besornyeeeee kelambu. hee. 2 3 org boleh muat ni. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.