Tuesday, 6 November 2012

Maira tak nak adik dah..

Last week kami pi kenduri kat Selayang..kwn satu keje dgn suami...Tema dorang merah putih..cantik juga...Tapi sory lah tak dapat share byk gambar sbb pakai kamera cabuk jer..gambar byk yg blur..
Apapun ucapan tahniah buat pengantin Nita dan Muqsit..Moga kekal bahagia hingga ke syurga..



Asyraf takder dalam gambar sbb tak nak interframe katanya..


2 org ni yg suka menyelit...3 org lelaki kesayangan saya mmg tak suka bergambar..hanya kami berdua saja yg mmg suka bergambar..wlpn blur nk tepek gak sebagai tanda kenangan..


yang ni ok gambar cerah sikit...nmpk tak kami yg fanatik purple...hihihi..Maira suka pink sebenarnya tp terjebak jugak dgn purple sikit sbb ikut mamanya...



Posing dari budak tecik yg rasa dirinya sentiasa kecik...dah siap2 warning kata tak nak adik sbb dia kata nanti mama dgn papa tak sayang dia lagi...dia kata dah ada adik kenapa nak kena ada adik lagi...pastu cebik2...huhuhu..sensetif sungguh la.Saya bagi tgk gambar Aqilah dia tak nak pandang langsung tp bila tunjuk gambar Alisha bukan main lagi dia siap tanya nama dia ape..?? adik nak kawan dgn dia la...mana2 baby la kalau jumpe dia mmg tak nak pandang dan tak nak usik...kalau dekatkan kat dia jauh2 dia lari..kalau saya pegang dia suruh saya letak balik baby tu...aduiii....nmpak gayanya Maira ni anak bongsu mama la kot...




Oh ye...goodies beg utk kenduri ni saya update esok la...

57 org bagi komen best..:

Anum said...

tomeinya dia
anyway tahniah buat pengantin

steffany daph said...

jalan2 jumpa blog ni pula (:

hehe, nampaknya dia la ank bongsu. tak nak adik pula. dekat2 kan la dia dgn baby2 lain supaya dia bljr berkwn, mana tahu nak adik nanti.

Tihara said...

as salam

aihh mana boleh maira, mama kan muda lagi..nanti kalau duia dapat adik, mesti dia hepi jugak tu :)

shahdiana said...

DIA JELES TU KAK FIEDA TAPI KALO DAH ADA MESTI DIA SAYANG PUNYA...HEHEHE

izan mama mia said...

maira-maira...kiutnyer dia...hihihi..mia ok suka tgk baby tapi x ler boleh nk pegang lama2..asal tgk baby mmg dia sk...hiiii..

izan mama mia said...

er..lupa,..kak fieda pakai shawl nampak lawa ler..hiiii..puji ikhlas nih,,

Kesuma Angsana said...

comey nyer dia, ttp purple ye

Nad @ MamaZN said...

Alalala...pandai cemburu die ek..hihi

Aishah Jahirah said...

serba putih...
hehee dia xnk kasih syg beralih le tuh,ada adik perhatian kt dia krg.pandainye...

wan nurul hezrina said...

alahai cumil...merah nurulpun suka pink=)tapi kombinasi purple n pink ok jer kak=)

Mrs Velentine said...

nampaknya dia dh x nak adik tue..ngan alisha beriya2 dia ek

Falsya said...

sweetnye kak fieda...hot mommah..hehe...putih + merah mmg naikkan kak color die...;)

mama aryan said...

semoga pasangan pengantin berbahagia hingga hujung nyawa..
ooo..maira xnak adik dah ye..

Nyue said...

comel je maira ni...hhheh

Cik Nur said...

comei.!

dia risau mama n papa dia xsayang dah ye..
sbb tu xmau adikk..hihihi

sabo je la.. :)

Nazayiena said...

Comelnya Maira yg dah xnak adik tu.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

maira xmo adik kenapa tkt mama n papa xsayang lg ker hihihi...
comel sangat maira ni tau :-)

iklan nuff xkuar la nanti wani singgah utk klik2 k :-)

Kakzakie said...

Sebab Alisha boleh buat kawan main dgn Maira tapi kalau Aqila dia bimbang mama dia ambil jadi adik. Dah dia tak mahu adik...

aNiM said...

comelnya maira :) eh mama maira pun cun juge :)))
taknak adik dah??amboii kemain lagi dia. hahaha. agaknya kalau tetiba ada adik macam mana la reaksi maira ek? dah besar sikit nanti dia faham kot :P

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

singgah malam :-)

done milkadeal & celcom

IntaNBerliaN said...

maira nak kwn dgn alisha... meh ajak mama dtg umah auntie.. hihii :-)

nampak mcm maira ni betoi2 dh xnak adik ni kak fiedA.. :-)

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Taknak adik?? Ala mama rindu nak pegang baby tu xD

Aju Mohit said...

hihi pandai ye maira takmo adik, yelah kalau ada adik mama tak panggil adik dah kan ;). Mmg fanatik purple

QasehnyaRania said...

tahniah pada pengantin..
selamat pengantin baru diucapkan..

hehe..maira tak puas manja lagi latu kak..
pandai akak jaga badan.anak 3 still slim je lagi.apa rahsianya;)

dya bunga said...

comel lh maira..

Chic Na said...

maira takut nnti mama & papa sayang adik lebih. huhu..

Deqla manjew said...

wah siyes cunnye akak...baru nmpk muka jelas sikit..hiihi...owh kenduri kat selayang area mana tu? x singgah pun umah deqla...ngee

syiela said...

tahniah buat pengantin

*** maira yg bongsu la jawabnya kalau gitu :)

nanakimie said...

hehe,maira maira:)

lelamaisara said...

purple kan cantik...:)

Alin Marlini said...

kalau abg qayyum yg dah besar pjg tu siap gigit jari kaki semata2 nak beradik

PinkUmmi said...

hehehe...maira dh tak nak adik dah ye...

lelamaisara said...

heheh..dah pandai dah....ANak saya la...asyik la nak bb..nak kawan die cakap..hehhe

Azza Afdzal said...

org lain yg kwin org lain yg duk posing ek huhuhu

Nisa Greennnpanda said...

hehe..comel Maira..
xnk adik smpi camtue skali?
hehe..

Mayang ABDUL RAZAK said...

comeinyer adik...

Cik Siti said...

lorh cmtu lak..comeynya dia...I like baby gurl...:P

jaakechik said...

blog penuh ngn warna purple cantik sungguh... sedondon ngn baju anak..jaa suka blog ni..hihi..

Cik Aini said...

comeii ja Maira..cute!
eh kita sama lah Maira..acik pun suka pink gak,pink tu comel kan..hehehe

Si Matatajam said...

Cutenya Maira..Khalish pun sama, Katanya x nak adik gak. Ha ha..

Si Matatajam said...

Cantik pelamin tu..

Hanif Idrus said...

Tahniah buat kawan awak...
Heheheheh....kiut bergambar..
Tak nak adik yek....Maira...

sal ya said...

kot je ke kak? mcm tak sahih je. hehehe... dah lama tak datang sini.

wan nurul hezrina said...

saja lawat kak fieda pagi2 nie...tq tau kak kenalkan ila..eh yang mana satu banner dia?kalau fb n web .com nurul takleh bukak arr kat opis..nurul janji ngan dia tengahari time lunch hour..dia datang opis nurul..hehehe

Che Rosliza Che mat said...

kikiki maira tak nak adik ya...fieda dah stop ya...cr nak lagi sorang...biar dua lelaki 2 perempuan...Insya Allah...

Myra Jay said...

Muka Maira sejibik sejibun muka kak Fieda ;)

Comel je kata2 dia, takut mama ngan papa tak sayang dia :D

Ibu Lala said...

ok la jugak tu sbb dah ada 4 anak. ai ada 3 je. rasa x cukup lagi. tapi nak peknen lagi cam x larat je dengan umo yang dah nak mencecah 40 ni.

Nora Karim said...

amboi maira nak jadi anak bongsu ya :P

Masya said...

pandai maira possing.. ala.. cuba pujuk maira xnak adik gegirl ke.. nnt takde sape nak tlg mam kat dapur maira sorang jer.. kalau ade adk perempuan blh tlg jugak hihihihihihi.. saiko dia sikit.

Arina Shamsul said...

Tahniah buat mempelai :)

Maira yg cantik :) kecik2 dah cantik :)

Miss BaNu said...

ala tomey-tomeynyer die..tahniah pd pengantin.. =)

Puan Kutu said...

lor dah kena warning, mama kena tutup kilang la nmpknya.hehe

Puan Kutu said...

lor dah kena warning, mama kena tutup kilang la nmpknya.hehe

shuhadaothman said...

comelnya maira. :)

barakallah bt pengantin :)

eita said...

tahniah untuk pengantin tu...

bukan main lagi maira bergaya...

nadia said...

kak, cantik sangattt maira ni.
sebijik macam muka kak fieda. photostat ehhh. ;))

9n0L4 said...

ehhhhh, warne tema jaa dulu. hehe. skrg trend buat pelamin bunge rose besor tu. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.