Wednesday, 14 November 2012

Rezeki jangan ditolak

Hadiah dari Ina dah selamat saya terima minggu lepas...cantik kan keronsang tu...tgk la warna pilihan mmg warna kegemaran...nasib baik takder org pilih kaler ni jadi dapatlah kat saya...dapat hadiah ni sbb tersenarai antara top 10 commenter..Terima kasih Ina...


Pas dah dapat hadiah dari Ina esok tu dapat pulak cek dari Exabytes..ni cek ketiga dah ni..laju sungguh dorang wat keje...Rasa mcm baru jer lagi tepek iklan tu...


Esok tu mcm tak caya plk ada lagi surat sampai kat peti surat..tengok2 dari Churp2...Dah lama sebenarnya sya cashout ni...Ingat tak dapat dah sbb Churp2 aritu ada prblm..Semua duit dalam akaun hilang..tapi nasib baik semuanya dah settle..Dan akhirnya tiba juga dgn selamatnya...


Duit hasil dari berblog ni semua saya simpan dulu..satu sen tak usik pun lagi...Tak tau lagi nak buat ape dgn duit ni..simpan jer dulu...Teringin gak hati ni nak pakai S3...kuang3x...mimpi jer la di siang hari ye..hihihi...tggu la S3 tu turun harga baru merasa kot....


38 org bagi komen best..:

Mrs Velentine said...

wah rezeki ni kak....

Aju Mohit said...

alhamdulillah murah rezeki ye fieda, teruskan berblogginh ;)

umialya said...

Alhamdulillah rezeki

IntaNBerliaN said...

taniah kak fieda.. best tu.. sy xaktif pun churp2.. mls nk share.. hihi

Ibu Lala said...

kalau ada rezeki apa salahnye beli s3 pun. bukannye selalu nak beli.
hu hu hu...x pernah merasa pun dapat cek hasil dari berblog ni.
rajinnye ina ni. time berpantang pun leh poskan hadiah. tahniah fieda..

Falsya said...

Cantik kerongsang tuh...boleh ie shopping la kak fieda pasnie..hehehe

Deqla manjew said...

ni la dia rezeki berblog kan...tahniah kak.. :)

Anum said...

wow bestnya

Ujie said...

Syok tu fieda..bila nk merasa cek2 ni ya..
TAHNIAH!

*amik SII je, dah turun harga kot skrg. Puas hati jugak guna.

Aishah Jahirah said...

nampak hasil dr blog...:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

murah rezeki akk..

::EIDA:: said...

Simpan kak.. nnti beli satu barang besarrr .. nampak hasil.. mesti senyum setiap saat! heeee

lelamaisara said...

wah rezeki...betui la...rezeki jangan ditolak..musuh jangan dicari...saya sambungkan ye kak...

Cik Nur said...

alhamdulillah..murah rezeki.. :)
churp2 nur xdapat cash out pun lagi...huhuhu

Mieya Atiera said...

Tahniah, Betul tu, rezeki jangan ditolak. Kalau ditolak, sila bagi kat Mieya. hahah

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

brooch tu cantik hehe...wah murah rezeki kak fieda...Alhamdulillah...kak fieda minat s3erk beli jer...nk tunggu turun harga ntah bilanya tu kan hehehe

dya bunga said...

byk btl cek dpt..hihihi..dya pun tggu harga s3 turun..

maszull said...

assalamualaikum fieda...wah !!! seronoknya dpt hadiah pas tu dpt cek plak...:)

Si Matatajam said...

Alhamdulillah murah rezeki kak Fieda...bestnya dapat cheque...

izan mama mia said...

cantik kerongsang tuu mmg warna kkesukaan kak fieda kan....wah..best laa duit hasil berblog dah banyak..mg impian terlaksana

QasehnyaRania said...

tahniah kak..rejeki tu;D

nak juga buat exabytes tu..huhu

samala su pon suka jelajah pasar malam..hihi

wan nurul hezrina said...

nurulnie tak sampai2 lagilah cek nuffnang.arituh reject sbb nama tak der binti..huhu yang 2nd nie tak taulah bakpo lewat

wan nurul hezrina said...

nurulpun dapat dah kerongsang ina kasik tapi lum snap gambar laie

Kesuma Angsana said...

wah mmg rezeki tu!

shahdiana said...

ini macam dapat durian runtuh ni....rezeki btoi kak fieda ni....

shahdiana said...

yana teringin nak cuba exabytes tu tapi segan sebab blog yana ni segan bagan je....

Chic Na said...

simpan kak. lama2 nnti byk la. boleh beli S3. ;)

nanakimie said...

Dapat pnya nati sis...heee..apapun alhamdulillah murah rezeki sis:-)

eita said...

rezeki sungguh2 ni

jaakechik said...

murahnya rezki...bagus la...rezki bganda2...

p/s : psg exabytes still dapat BE ekk?

Che Rosliza Che mat said...

Memang betul...rezeki jangan di tolak hihihi

Cik Aini said...

nmpk jugak hasil berbloging kan sis..xpe2 nti beli sumthing yg bleh nmpk kata duit hasil blog.hehehe

psst! trs semangat nk bebloging :)

PinkUmmi said...

alhamdulillah rezeki

PinkUmmi said...

done celcom samsung galaxy note

shidaR said...

rezeki kak fieda tahniah :)

Izan Ishak said...

wahhh... rezki yg pasti tak ditolak oleh sesapa ni.

9n0L4 said...

kalau pakai s3 tu nt, senang la sikit nak update dan bw kak. hehe.

sal ya said...

mmg cntk kerongsang tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.