Thursday, 1 November 2012

Top 10 pengomen Oct 2012

Macam biasalah kan...awal2 bulan camni saya kena cek la nama2 top commenter untuk bulan lepas..sebagai tanda saya hargai mereka..Kalau biasa saya cuma pilih top 5 tapi kali ni nak umumkan top 10...Jadi bermula hari ni saya dah masukkan url blog mereka di sidebar sebagai top commenter Oct 2012..Jadi kalau korang yg belum kenal dengan mereka dan nak tambah kawan gi la terjah..semuanya ramah tamah dan baik2 belaka...


Tadi gi kat Nuffnang tetiba ada satu CPUV/BE melekat arini...tapi tarikh start kat situ 22 OCT...tak pernah nmpk pun iklan HP Printer tu kat  sini...amountnya pun baru 31 sen...sekarang cuma tggal 3 la CPUV/BE yg tgh running...


Berita baik utk top 10 ni  saya nak kasi cenderahati sebagai tanda kenangan..Jangan lupe email alamat ke fieda.rafli@yahoo.com ye..



53 org bagi komen best..:

QA's ~ mamapapa said...

Wah...seronoknya dorang dpt cenderahati :)

Tihara said...

as salam

tahniah semua..tahniah juga fieda dapat BE..alhamdulillah :)

Mrs Velentine said...

tahniah buat mereka...tahniah buat akak juga

PinkUmmi said...

tahniah kpd top pengomen

BERT said...

wahh tahniah utk pengomen2 terajin di blog kak fieda ni..

sHaRiNa eLyaNa said...

Tahniah smua :)

Cik Nur said...

YaALLAH..ada nama Nur lah..!
Betul ke tu.. mcm tak percaya je...

ehh..betul ke tu..ke nur lain...

Kakzakie said...

Tahniah buat semua 10 blogger terpilih...

Anum said...

hehehe dapat gak ek... thanks

Deqla manjew said...

eh pelik la nama deqla xde kat situ..hahaha... tahniah buat mereka... :)

Eca Dwinky Asha said...

wah...HP printer pun ada?..best2x...dkt blog masuk je..hehehe..skrg ada 3 be tgh running..yg last ne mcm slow sikit nak masuk earning.

Qhaifa Nur said...

tahniah semua....

ayut said...

10 org btuah..tahniah!hihihi..utk kak fieda..tahniah dpt BE...lom jmpe lg iklan... :)

dya bunga said...

pengomen tegar

kinara kinatara said...

tahniah kepasa mereka..huhu..rezeki.. alhamdulillah kak:)

are_lin@yu said...

wahh beznyatahniah kepada yg dapat..hehe

Si Matatajam said...

Alhamdulillah ada rezeki kat sini..Tqvm kak Fieda...M dah email yek.. Klik2 sini..

Azza Afdzal said...

agak2 tu bila la boleh jadi top commentator hihi

wan nurul hezrina said...

wahh wahh nama daku 1st..hehe..kak nurul dah tranfr wit kat akaun tau..semalam.sorry kak tak topup sbb takder celcom akk dlm list cimb clicks..nnt dah nak expired iklan akk remind semula yea..

Aju Mohit said...

tahniah kpd yg bertuah, wahh dpt be baru ye fieda tahnuah!!

Anisa Anuar said...

wahhh...mmg tu selalu singgah sini...terbaik

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah kak fieda bestnyer..meriah be kt blog ni..murah rezeki kak fieda...
Alhamdulillah nama wani pun jd top 10 tq kak fieda hehe..ok2 wani emel skang k :)

izan mama mia said...

hiihhi..masih ada walau nun jauh dibawah....tegar sungguh mereka yg diatas... :)..tahniah bt semua

fiza said...

Tahniah buat mereka.

Miss BaNu said...

tahniah pada top2 pengomen tuh =)

MAY said...

best la dpt adiah..hehe

Hanif Idrus said...

Nama aku tak der ler....kikii

shidaR said...

tahniah top komen akak :) semua awesome :)

wahhh BE baru syokknyerr hehee :D

Deq's Qienz said...

Wahhh tahniah buat mereka.

QasehnyaRania said...

hihi..masih telekat di situ..
tahniah akak ada bE

done

Khairun Solehah said...

kembali menerjah di sini =)

S! M4T4 C0KL4T said...

tahniah buat mrk yg bertuah itu...

ct n honey said...

untungnya dpt hadiah. tapi klu fieda nak hadiah boleh gak.
saya ada buat GA.Hadiahnya handmade bag.kalau sudi jomlah join sekali
http://cthoney.blogspot.com/2012/11/handmade-bag-ct-n-honey-1st-giveaway.html

shahdiana said...

wah...tahniah semua...tak merasa lagi dapat top commentor kat blog kak fieda ni...

Puan Kutu said...

sah2 naa sy tak tersenarai.dh lama tak dtg sini.rindu kak fieda.hiks..

AkmaFaizal said...

tahniah2 syiok dpt CPUV/BE byk2 ni kan.

tahniah juga pada pengomen tegar blog cik fieda ni.. :)

maszull said...

assalamualaikum fieda....bestnya ramai yg datang mengomen di sini tahniah pada mereka yer..:)

cheeze maz said...

salam ziarah...

bestnya.. tahniah kpd semua ya

Jemput ke blog akak di cheezemaz.blogspot.com. Mana la tau berkenan nak merasa serbuk cheese CHEEZE MAZ yg bila dicampur dgn air panas menghasilkan sos sesedap sos cheeze wedge, KFC. Harga pun hanya RM 10.00 sahaj bg 1 pack seberat 200 gram (x termasuk courier)

IntaNBerliaN said...

tahniah kak fieda.. byk be yer. :-)

kak fieda ada lg x almat sy /

ieda said...

tahniah semua
nama akak x der erkk ;))

tahniah BE dik .. akak dah 5 bulan x der BE .. x tahu apa yg x kena huhu
x per lahh kena sabooo ngehx3

Si Matatajam said...

Tahniah kak..bestnya BE sentiasa nk melekat...

Che Rosliza Che mat said...

nama cik rose dah tak dah....busy sangat2..

shidaR said...

wow BE akak hehee..jeles >.<

Saya Disini said...

tahniahh

Arina Shamsul said...

kebanyakannya G.S.F :)

syiela said...

tahniah kak ada BE.. saya non ado :(

C'Jai said...

tahniah pada pengomen tegar..
;0

Izan Ishak said...

tahniah utk mereka semua... mmg pengomen tegar semuanya!

lelamaisara said...

wah untung la....nama saya tak tersenarai..hehhehe

sal ya said...

saya pun masih ada ye? hehehe...

QasehnyaRania said...

ok2..nati samapi ciksu inform akak yer;D
tenQ ;D

done 4 maira ;D

9n0L4 said...

kak fieda cek address kat fanpage gsf tau. :)

Puan Siti said...

waahhh untungnya..neway...tahniah la..dapt CPUV..sy tak dapt2 lagi...:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.