Tuesday, 18 December 2012

Adam & Hawa episod 65-68



Apakah yang berlaku kepada Ain semasa ketiadaan Am di sisi?




Azie dan Johan berusaha memperbaiki semula hubungan mereka walaupun ibu Johan seakan tidak percaya sehingga mendakwa Ain telah menghasut mereka berdua. Apakah tidakan mereka selepas ini?




Setelah pemeriksaan di klinik, Ain mendapat berita bahawa dirinya telah mengandung 4 minggu! Adakah Ain akan memberitahu Am perkara ini?




Am sudah pulang dari London, tapi dia masih tidak tahu tentang kandungan Ain. Adakah kandungan Ain terselamat?

20 org bagi komen best..:

trah zain said...

panjangnya episod dia, sya xpenah tgk citer ni,, best ea?

Cik Nur said...

nur pun xlayan lagi adam hawa ni..
skarang ni dah byk episodkan..

ieda said...

ain ngandungggggggggg rupenya !
seronokkkkkkkkkkk
x sabar lak nak tgk episod seterusnya ! ;))

me shuhada said...

Dah lama xtgk adam & hawa ni. Apa jd eh skrg?

BaNu Syah said...

dh lama tertinggal cite ni..sempat tgk sampai episod 13 jer pastu x tgk dh..

sal ya said...

Ain rindu abam Am la tu.

Deqla manjew said...

dah smpai episod 68 ke kak? panjang betol....

intanfirdaus247 said...

x pernah juga tgk citer n..huhuh

Myra Jay said...

Minggu ni tak sempat layan lagi, nampaknya kena marathon la hujung minggu ni :D

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

singgah tgk adam hawa..xsabar nk tgk kesudahannya hehe

sHaRiNa eLyaNa said...

slmt menonton hehe

Mimie said...

kak sy singgah nk download video...hehehe

Che Rosliza Che Mat said...

Cr hari2 tonton kat astro hihihi

Si Matatajam said...

Ala sedih la plak Ain tgk pict tu..

Si Matatajam said...

Alahai sian Ain risau plak kl dia gugoq...

wan nurul hezrina said...

alahai dah nak abesdah plak citernie..

Si Matatajam said...

M mai nak tengok yang latest episod ni..akak x hapdet lagi yek?

IntaNBerliaN said...

tak lama lg tamatlah cite ni...

IntaNBerliaN said...

tak lama lg tamatlah cite ni...

9n0L4 said...

dah tamat dah pun ina. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.