Saturday, 22 December 2012

Felinna Inchloss dan Vitamin C Pure Collagen di Le Chantique Shope

Sticky post @ entry berbayar
scroll ke bawah utk entry terbaru

Jika sebelum ni anda pernah alami situasi mcm kat bawah ni:

*nak beli Pure Marine Collagen Vitamin C tapi x berapa pasti dengan kandungannya, x ada banyak info mengenainya?
*nak beli INCHLOSS tp x pasti caranya, juga kurang jelas ttg cara utk menggunakannya?
jemput melawat kami di page


sbb apa?
sbb kami x biarkan anda terkapai2, x biarkan anda terus dibelenggu tanda tanya :)
banyak info yg bermanfaat kami update dlm bentuk gambar, status dan notes.. semoga usaha yg tak seberapa ini boleh membantu anda serba sedikit :)


Jom kita baca detail2 tentang produk ni serta kehebatannya...

INCHLOSS LOTION


APA YANG ANDA PERLU TAHU? 

Dengan inch loss anda tidak perlu berlapar & diet untuk kelihatan langsing..
HANYA 3 HARI PENGGUNAAN ANDA PASTI AKAN NAMPAK KESANNYA!!

RAHSIA KENAPA INCHLOSS SANGAT HEBAT!!

1) Lotion ni sangat wangi dan xterlalu panas dan xberbau seperti minyak angin, dia dingin dan mesra pengguna. malah mudah dibawa and selesa dipakai walaupun ketika bekerja (so xdakla org cakap..ko sakit perut eh? Bau minyak angin jek)

2) Hanya sekali sapuan anda bole lihat perbezaan inch anda (pastikan ukur sebelum guna ya). Mudah nak apply kat mana2 bahagian kita xpuas hati, ade customer sapu kat pipi dia yg bolat!

3) Inchloss diformulasi dari bahan2 semulajadi yg selamat utk wanita hamil,menyusu atau gastrik..Ianya selamat bagi wanita hamil kerana rumusan nya xda sebarang chemical..kecuali! Jangan lah sapu kat perut tu nak bagi kurus pulak...

4) Kita bole mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi kalau yg kurus sekadar nak buang lemak2 sikit2 tu pon bole cuba..pasti puas hati!

5) Yang pasti dengan inchloss dah hantar utk dibacakan 30juzuk alquran di mahad tahfiz bukit mertajam penang... Semoga lebih dirahmati..agaknya sbb tu 1 hari pakai da nmpk kesannye. (Jd jangan langkah ya)

6) Felinna (owner product) mencuba sendiri dan rasakan result yg fantastic! Bombastic! Dan yg pasti xnampak plastik hnya dalam masa sebulan 5KG TURUN uoll! Over x? Haha 

LAGI INFO TENTANG FELINNA INCH LOSS

- Kesan yg lebih cepat menghilangkan lebihan lemak di badan anda.
- 100% Bahan semulajadi tanpa bahan kimia. Sesuai juga untuk wanita hamil dan ibu menyusu.
- Tidak menyebabkan kepanasan dan berbau harum.
- Mendapat kelulusan KKM. No. KKM : NOT120101613K 
- BOLEH DIGUNAKAN OLEH LELAKI DAN WANITA

Pregnant? boleh!takde masalah..cuma jgn apply kt perut je..apply kt lengan atau peha..hihi..hey!kalau anda nk tahu lotion nie sgt sesuai untuk ibu lepas bersalin..bagi yg nk kempiskan perut tue sgt sesuai guna lotion nie..malam2 sebelum tido apply lotion je..memang best..selesa sangat dn wangi♥

CARA PENGGUNAAN 
- Sapu bahagian lemak2 yg hendak dikurangkan 2 kali sehari(pagi/malam).
- Jalani kehidupan anda seperti biasa. Jgn risau,produk ini berbau harum.
- Sebagai bukti,ukur dahulu bahagian yg hendak dikecilkan sebelum sapu Inchloss. Kemudian selepas 3 4 hari, ukur lagi bahagian tersebut. Anda dijamin terkejut besar terkejut dengan hasilnya.

Harga:
RM75 semenanjung Malaysia
RM80 sabah/sarawak
180ml


------------------------------------------------------------------------------------------



Memperkenalkan Vitamin C Pure Collagen from Felinna Beauty ♥

Satu lagi produk berkualiti keluaran Felinna Beauty.

Gabungan mantap antara PF,vitamin C. And IQR 1000mg..

Khasiat:
- mengatasi masalah kulit dari dalaman
- mengurangkan masalah jerawat dan dark spot
- melicin dan menegangkan kulit
- mengurangkan pelbagai masalah kesihatan lain seperti
- darah tinggi, jantung tersumbat dan lain-lain lagi!

- KELUARAN MUSLIM
- DI KILANGKAN DI KILANG BERSTATUS GMP
- DI JAMIN HALAL DAN SELAMAT
- MENDAPAT KELULUSAN KKM

PENGGUNAAN :

2 kapsul selepas makan malam (utk penjimatan, boleh ambil 1 kapsul selepas makan malam)

INGREDIENTS :
-pure marine collagen
-extract gluta 
-vit c
-extract citrus

1 kotak: 30 kapsul
5000mg with extra collagen..

Harga: RM85 (SM) RM90 (SS) Tidak termasuk postage 

Reg no :ULUKM/1542/12
Halal ref No : 150127-PR

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Set Combo Promo masih ON sehingga hari terakhir 2012!! 
1 Inchloss + 1 PMCVC only at *RM136 (SM) *RM149(SBH/SRWK
*harga sudah masuk postage

Kepada sesiapa yg berminat untuk mendapatkan produk ni boleh pm owner page 
atau sms ke +60122292739   +60182452444 (Whatsapp Only) 
untuk sebarang pertanyaan..

Sebelum ni kan saya ada bgatau yg saya sendiri pun guna Inchloss lotion kan...masa balik kg aritu terlupe nak bawak...jadi duk kg perut pun dah naik sikit sbb duk kejenya mkn tido aje...balik sini saya sapu balik setiap kali waktu pagi pas mandi dan malam sebelum tidur...Alhamdulillah perut dah kempis sikit dan saya akan teruskan pemakaian Inchloss Lotion ni utk turunkan berat sebanyak 2 kg...dah naik 2 kg gara2 berkampung selama sebulan....hahahaha....

Usaha  pasti akan berjaya.....tak gitu...??
hehehe..kalau malas nak sapu tak berjaya la jawabnya...


38 org bagi komen best..:

Azza Afdzal said...

betul2 berkesan ker kak??

QasehnyaRania said...

as-salam kak :D
tenq akk share..baru usha2 kat blog jemari asmara..

teringin nak try lotion tu ..hihi

intanfirdaus247 said...

betul..memang bagus pon produk n

IntaNBerliaN said...

duk kat kg mmg bestlah, mkn mcm2 hihiii..

Zainab 'Abidah said...

mmg berkesan yunk.. sy pakai dah lost banyak inchi n berat pon lost jua! happy :D

Nurhayati Mohd said...

sy pun dh beli dan pakai inchloss ni.rasa mcm positif..hee

Si Matatajam said...

Menarik tu..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

dgr kata fellina inchloss pemes skang ni hehe

Tihara said...

oh bagus ni ada yg dah bg testimoni kat sini..moga berjaya :)

Mimie said...

bagus nih...mcm nk grab satu je....nak kecikkan peha..hehehe

shidaR said...

wahh berkesan yer dr gmbar yg dlihat :)

shuhadaothman said...

macam menarik je kak. kecikkan peha pon boleh ke? ^^

izan mama mia said...

ramai dok cerita pasal produk ni

ieda said...

banyak dah dgr pasal produk nie .. hurmmm ;)

ieda said...

banyak dah dgr pasal produk nie .. hurmmm ;)

sHaRiNa eLyaNa said...

hye kak..wah iklan berbayar la hehe..apapun smoga sucess n dpt byk plnggan ya :)

Yana Libra said...

kawan sy pun pakai gak lotion ni kak~ :)

jaakechik said...

tahniah kak. jaa pun ada gak org suruh promosi bisnes fellina ni. tgh rangka ayat...muehehe...

ros_reeza said...

Kakak Ros baru je cuba ni . Ros nak tengok perubahan dia dulu. Kalau posotif, nak turut serta jugak :-)

Mas Zull said...

Assalamualaikum fieda....menarik ni...:)

umialya said...

nmpknya pasni kena jenguk2 kat sana

sal ya said...

mmg fames produk ni sekarang.

Jaa said...

wah, akak xplain lg terer dr saya..hehe.. silap x mtk akak tlg promote...

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui otw nak try..berhasil brulah diwar2kan..hihi

are_lin@yu said...

mmg smkin femes dh kan produk ni..nti akak try compare tgk..hihi

Nyue said...

singgah sini...nyue dh kembali...

hurmm nmpk sgt berkesan je..nk beli xde duit dh ni akk...tgu bulan depan..huhu

intanfirdaus247 said...

selamat malam, jalan2 sini..:) hehe..maalam n baru nak berbw..busy je keja..:)

shahdiana said...

yeke berkesan kak fieda...sebelum ni teringin nak cuba tapi takut kesannya pulak...ni kak fieda dah buat entry boleh try kot...

Qhaifa Nur said...

tak salah mencuba...mcm bagus aja

Ema Blog said...

hebatnya

Falsya said...

wahhh..tetibe mcm nak cube..hehehe..

nuyui a.k.a miss YUI said...

akk,cmne nak cam itu original atau tak?

penyuluh perikanan said...

Postingan yang mantap dan bermanfaat sekali sobat, terima kasih telah berbagi

ct rahani said...

tgh femes produk nih skrg.. :)

wan nurul hezrina said...

felinna inchloss tuhkan kak nurul dah tinggal pakai sbb masa arwah meninggal sedihkan so terlupa nak pakai..nnt nurul pakai semulalah..

Yana Libra said...

sy tgh try fellina inch loss ni..hehe~

wan nurul hezrina abd halim said...

terbaikkk=)

9n0L4 said...

ramai duk prmote produk ni. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.