Monday, 3 December 2012

I'm back...!!!

Salam kerinduan untuk semua kawan2 blog yg saya sayangi..fuhh..mmg betul2 berhabuk blog ni dibuatnya..saya masih di kampung dan insyaallah hujung minggu ni balik la ke KL semula..lama kali ni saya balik Kuantan sbb nak claim balik bulan2 lepas byk sgt time cuti tp saya tak dapat balik sini disebabkan dulu Asyraf sgt sibuk dgn kelas tuisyen......ditambah pulak budak2 ni berkhatan jadi suami saya pun kata kasi can la budak2 ni lepak lama sikit kat kampung...

Dan alhamdulillah budak berdua ni dah pun sihat sepenuhnya...apalagi dah habis pantang mcm2 la dorang mintak nk makan...mula2 sekali Pizza dan esoknya nak KFC pulak...sabor jer la..kelmarin dah tertunai lah hasrat dorang nak makan...

Sebenarnya minggu lepas saya dan family ada buat sedikit kenduri doa selamat..mak masak nasi minyak+sambal ayam dan pulut kuning+rendang ayam...mmg sodap..tp sayang sgt sbb segala aktiviti kat kg ni banyak sebenarnya saya snap gambar utk tatapan kenangan di blog ni..entah macamna saya tak tau gambar tu semua hilang..memory kad problem...huwaaaaaaaaaaa....mmg menangis saya dibuatnya semua gambar hilang tak sempat nak upload kat laptop...apa boleh buat...

Gambar Maira kat bawah ni baru jer ambik semalam masa saya gi jalan2 kat Megamall Kuantan...Ni jer la gambar terbaru yg ada...huhuhu...yg lain semua hancusss....Jadi kalau rindu saya sila tatap gambar anak dara saya ni ye...kikiki..perasan kan..sape la nak rindu kat kite ni....saya mmg tak tepek la gambar sendiri kali ni sbb dh dekat sebulan duk kg badan dh semakin membulat..mau taknya kalau duk mkn tido jer kejenya..nak ngadap blog pun naik malas..



Minggu ni dapat lagi 1 CPUV dari Pusat Pungutan Zakat..Jadi sekarang ada 3 CPUV tgh running..


Mintak mahap sgt kat GSF...saya baru join tapi tak dapat nk kasi komitmen sebaiknya kat korang semua...Insyaallah dah balik KL nanti aktiviti saya akan balik ke normal..duk kg ni tak tau nape jadi malas betul nk ngadap blog...rasa mcm byk jer kejenya tp takder keje ape  pun..

49 org bagi komen best..:

Si Matatajam said...

Owh patutlah..Bersawang blog Kak Fieda..Fuh Fuh Fuh..Mai M tolong tiup habuk2 tu.. Hi hi welcome back Kak Fieda...

sHaRiNa eLyaNa said...

rindu akakkkkk heheh done zakat :)

nur zakiah nor halim said...

waaaa... akak x bgtau pun akak blk kuantan... blh jumpa akak... lama x jumpa... :)

nanakimie said...

ololo comelnya maira posing:-)

IntaNBerliaN said...

laaa gambar ilang ke.... frustnya kan kak fieda...

:: Mrs.Eady :: said...

u backkkkk :)

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... said...

wow sunyi sekejap pun hadiah dr nuffnang tetap jalan.....hehehe selamat claim cuti....

Anum said...

tomeinya dia

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt kmbali ye kak.

intanfirdaus247 said...

Selamat pagi fieda..:) welcome back..hehehe

Nad @ MamaZN said...

Patut la rase cam lama x dtg blog kk fieda ;)
Kak, gmbr tu xleh recover balik ke..?
Bleh kot..rase cm penah bace ada member blog buat..

Masya said...

assalamualaikum....
rindu akak jugak..
lame x singgah sini.. saya baca maraton ....

Qhaifa Nur said...

comelnya Maira posing gitu...
cuti sklh ni agenda byk balik kg...ptut sunyi je blog ni...

Aishah Jahirah said...

3 BE....wuu bestnya.rezeki....hee bila lama xngadap blog mmg take time nak mulakan.

Deqla manjew said...

come back tunjuk gmbr ank je ke? gmbr akk mana? rindu ni... hihi

Che Rosliza Che mat said...

rindu fieda...lama menyepi hihihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

waaaaahhh mmg rindu la kak fieda...lama mendiamkan diri hikss.....xper tgk maira yg comel tu pun dh terubat rindu hikhikhik

BE baru tahniah murah rezeki kak fieda

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

done colgate & ikea

are_lin@yu said...

comelnya maira..hehe..wah byk be tu..thniah dear

fiza said...

Selamat kembali. Tahniah...berderet BE.

Mas Zull said...

assalamualaikum fieda...dah terlanjur balik kg tu kena la berehat lama2 sikit kat kg kebetulan kan cuti sekolah ni...:)

Cik Nur said...

aicececehh..! maira posing gaya ape tu..?hehehehe...

xpe kak.. nur fahamm.. :)

Mrs Velentine said...

banyaknya kak fieda dpt be

Mimie said...

patutla lama xde entry bru akak...

Eca Dwinky Asha said...

meriah be nya :)

syiela said...

dok kg mmg tinggal blog.. saya pun sama.. layan sanak saudara :)

Dayana Bahar said...

baru je datang sni pun.. sebab baru je update group baru gsf hehe selamat berkenalan

QasehnyaRania said...

tahniah kak..
muka maira sebiji iras kak tau ;D

LYAfrina said...

patut la lama x nampak k.fieda.. xpela..lya pasti mrk semua faham kan...

izan mama mia said...

memang dah rindu menggebu-gebu dah ni.....tau !!

wisata bakti alam said...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

dya bunga said...

sedihnya bila dh tngkp byk gmbr pastu hilg

kinara kinatara said...

huhuhu...bestnya balik kuantan..kina x perasan law x mesti boleh ajak akak jumpe..huhu...xp kina pom dah kat segamat dah nyh...:)

Tihara said...

as salam

takpe mesti tengah hepi dengan life kat kg kan..sonoknye anak2 dapat makan piza sbb dah abih pantang..ptt le fieda sunyi sepi sekali:)

lelamaisara said...

assalamualaikum...hai kak fieda....
selamat kembali...:)

sis shuhada said...

huhu mmg sedih kn klu snap bnyk2 tp ilang.. anyway, welkam back.

Mas Zull said...

assalamualaikum fieda...welcome back dear...;)

sal ya said...

akak seorang ni dah kembali. yeay!!!

Aju Mohit said...

rindunya kat fieda, wahh byknya BE!!! tahniah ye, ooo nak bujang ye anak2 fieda ye

jaakechik said...

oo kat kampung ya. alahai abis pantang terus demand yg terbaiikkkk punya yer..haha... tahniah gak utk BE yg bru dpat tu.

Puan Kutu said...

kak fieda balik kmpg rupanya..selamat bercuti!

ieda said...

oo fieda balik kg ..'
aptutlah senyap sunyi aje
biasalah dik
duk kg nie suke santai2 ..
memang malas nak online ekeke ;)

etuza said...

selamat kembali, kita meriahkan Jendela maya..GFS memang hebat. Geng blogger..

Ayuni said...

br dtg cni....

Jemari_Suri said...

patut la lama tak nmpk...hikhik..
still rindu sama budak tecik itu...^^
hepi holiday fieda..

deq's qienz said...

patut la..slmat becuti kak :)

Ibu Lala said...

Patut la lm menyepi...x de kat rumah rupanya.

shidaR said...

padan mcm lama xnmpak kak fieda..mood kelaut rupanya...hihiii

9n0L4 said...

ehhhhh, aritu akak ade mntk alamat kan. dah amek ke alamat kat page fb gsf? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.