Thursday, 20 December 2012

Perkhidmatan persembahan dari SUWARA ENTERTAINMENT

Nak ajak kawan2 semua singgah ke blog SUWARA ENTERTAINMENT kepunyaan kawan blogger kita Sue-rya Qistina pemilik blog A WIFE A MUMMY A DAUGHTER..tgk header ni saya rasa ramai kawan2 yg kenal kan...super duper hebakk kawan kita ni ye...

A Wife ♥ A Mummy ♥ A Daughter

Ok ni la header blog bisnes Sue >> SUWARA ENTERTAINMENT<<

SuWaRa Entertainment

PERKHIDMATAN PERSEMBAHAN YANG DISEDIAKAN

Baiklah, hari ini kami ingin berkongsi sedikit sebanyak tentang perkhidmatan persembahan yang kami sediakan khas untuk anda di hari bahagia (majlis perkahwinan), majlis makan malam dan untuk sebarang majlis. Ianya pasti memberikan kelainan dan agak unik yang pastinya membuatkan para tetamu tidak jemu-jemu untuk menyaksikannya.

Antara perkhidmatan persembahan yang kami sediakan adalah:

1. Angklung Solo (One-Man-Show)


2. Angklung Berkumpulan


3. Angklung Koir


4. Tarian Dewasa dan Kanak-kanak (Tradisional, Zapin, Etnik dll)


4. Gamelan


5. Nyanyian Lagu-lagu Tradisional/Lagu-lagu Asli


6. Teh Tarik Show


Selain daripada itu, terdapat pelbagai lagi perkhidmatan persembahan yang kami sediakan. Kami juga menyediakan perkhidmatan MAKE-UP bagi sebarang majlis (pertunangan, pernikahan, persandingan, photoshoot, graduasi dsb). Kami juga menyediakan perkhidmatan sebagai WEDDING PLANNER, menyediakan PA Sistem dan DJ sekiranya diperlukan.

>>MISI<<
Mendidik rakyat ke arah memartabatkan seni budaya dan seni kontemporari negara dengan nilai-nilai positif. 

Untuk keterangan lanjut, tuan/puan boleh hubungi ,
Suria 014-2379783 atau Zack 010-2794213.


28 org bagi komen best..:

nuyui a.k.a miss YUI said...

menarik... =__+

Deqla manjew said...

bagusnye kak.. tolong pomot...nnti deqla terjah..mcm2 ada tu... :)

Mrs Velentine said...

wah bestnya....

eintan nurfuzie said...

memertabatkan budaya kita kan?

Mimie said...

memg kenal blogger nih..memg tau die de wat bisnes nih...

mama aryan said...

bagus ni

Mayang ABDUL RAZAK said...

wahhhh... terbaikkkk....

are_lin@yu said...

nice dear ;-)

Qhaifa Nur said...

lama tak singgah blog SUE...
senang semua ada......

izan mama mia said...

belum rasa nak bt event...tapi menarik juga perkhidmatannya..

Che Rosliza Che Mat said...

nak singgah jap lg...

sHaRiNa eLyaNa said...

gamelan...rindu nak main hehe

sHaRiNa eLyaNa said...

done digi,hotlink n churp2

Cik Nur said...

wahh..mcm2 pkhimatan suwara ni rupanya...

Tihara said...

moga terus sukses :)

Ema Blog said...

All the best to sue

Si Matatajam said...

Macam2 persembahan ada tu...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

menarik gak services yg dia bagi kan..persembahan pun tgk macam2 tu

wan nurul hezrina said...

take note!tq bg info..

Eca Dwinky Asha said...

menarik ne..eca suka muzik angklung ne

sal ya said...

saya suka angklung.

IntaNBerliaN said...

byk jugak yg dia blh wat yer..

Sue-Rya Qistina said...

as salam kak.
maaf lambat drop comment.
saya mc & cuti rehat 3 minggu yg lepas.
thanks sgt2 sbb sudi promote blog suwara.
kalau ada sesiapa yg nak wat kenduri kahwin, dinner dll, bole la hubungi saya k :)

9n0L4 said...

namenye mcm group back singer tok ti je. ;)

Anonymous said...

Hi! Thіs is my fiгst νisit to your blog!
Wе aгe a grоup of volunteеrs аnd starting
a new ρrojеct in a communіtу in thе same niche.

Yοur blοg prοvided us beneficial
infοгmation to ωorκ on. Υοu have done а marvellous job!


Fееl free to surf to my wеb-site :: buzca.info

Anonymous said...

Hello! I've been reading your web site for a long time now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Austin Tx! Just wanted to tell you keep up the good job!

Look at my web site: cheap caravan covers

Anonymous said...

I'm truly enjoying the design and layout of your blog. It's a very еasy on the eyеs which makes іt muсh moгe pleasant foг mе
tο come here and viѕit moгe often.
Did you hire out a dеveloper to create уouг theme?

Fantastic work!

Hеre is my website - jump higher fast

Anonymous said...

Hey I know this is оff topiс but Ι was wοnԁering if уоu knew of аny wіdgets Ӏ could add to my blog
that automatіcаlly tweet my newеst twitter updates.
I've been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

My homepage :: How to make your dick bigger without pills

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.