Saturday, 15 December 2012

Rezeki hujung tahun

Hadiah yg saya terima dari geng blogger di hujung tahun ni...Hadiah ni semuanya sampai masa saya kat Kuantan aritu..Jadi mintak mahap ler lambat buat entry..

Yang pertama hadiah dari Kak Ieda..sbb saya terima hadiah ni adalah kerana menjadi salah seorang dari top commenter kat blog Kak Ieda...Hadiah ni sampai kat Kuantan sbb saya kasi alamat kat sana..


Ni pulak dari Syiela...ini pun kerana menjadi salah seorang dari top commenter blog Syiela..


Hadiah ni dari Mama Qhayra...hadiah sebagai tanda kenalan...


Hadiah kiut miut ni dari Waniey...sebagai tanda perkenalan juga..Hadiah untuk Maira pun ada sekali..


Ni pulak hadiah dari Nuffnang...hihihi..sekali terima 2 cek tu...Dah selamat masuk bank...



Terima kasih pada kawan2 yg masih sudi kasi hadiah kat saya...sekarang mmg dah suam2 dah dapat hadiah..kalau dulu tiap2 minggu poslaju datang ketuk dan pos box berisi sampul surat..hehehe..al maklumlah dulu aktif ber ga....

32 org bagi komen best..:

Ummi Iman said...

Murah rezeki. Alhamdulillah

Ummiarissa Mahdi said...

Alhamdulillah...semua tu rezeki...seronok saya tengok awak gembira..hehehe

umialya said...

alhamdulillah, murah rezeki fieda

Ujie said...

Byknyee dpt, fieda..400++!
Syok tu..

nanakimie said...

alhamdulillah...tahniah sis:)

eamy milea said...

bestnye dapat hadiah.... :)

Myra Jay said...

Tahniah kak Fieda :) Rezeki kan..

Myra Jay said...

Dah klik DiGi

izan mama mia said...

Alhamdulillah..rezeki laaa jadi top komenter...

Eca Dwinky Asha said...

wah.rezeki tul.nuffnang masyuk eh kak :)

Eca Dwinky Asha said...

done zakat

Mira Adzlia said...

mmg rezki ni..yg cek tu plg syiok..hihi

::EIDA:: said...

Bestnye kak...... Ida masih menunggu cek nuffnang ni.. mane lahaiiiiii

lelamaisara said...

rezeki..alhamdulillah..:)

Karukord Jagau's said...

waaahh sampai dua cek sekali....tahniah2

intanfirdaus247 said...

Alhamdulillah..syukur..hadiah yang cantik2..sukernya tgk..nuffnang 2 cek? mak aih..banyaknya..hehe..

IntaNBerliaN said...

byk tu duit nuff.. alhamdulillah.. murah rezeki :-)

Si Matatajam said...

Murahnya rezeki Akak..Alhamdulillah...

syiela said...

alhamdulillah.. untungnya kak..tahniah

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

Alhamdulillah kak fieda murah rezeki....banyak duit nuff akak syoq tgk hihihihi

Tihara said...

saya pun dh tak sempat join GA..tapi still gatai nak buat GA...congrats fieda,seronok tgk nuffy fieda banyaknye..alhamdulillah :)

Chic Na said...

banyaknya hadiah & wang besar. ;)

Mimie said...

murah rezeki akak...tahniah

shidaR said...

wahhh rezeki akak :)

suke tgk earning tu heheee :)

shuhadaothman said...

banyaknye. Moga sentiasa murah rezeki kak :)

Deqla manjew said...

alhamdulillah... duit nuff tu dah mcm deqla buat ot bln lps...huhuhu...

sHaRiNa eLyaNa said...

alhmdulilah murah rezeki akak..byk tuu

me shuhada said...

Wahh bestnya klu posmen hari2 dtg rumah ye. Alhamdulillah.. rezeki..

shahdiana said...

ini pun dah mantop sangat haduahnya kak fieda...hadiah dari nuffnang buat saya jeles...huhuhuh

wan nurul hezrina said...

tahniah kak..murahnyer rezki Allah bagi=)syakkan berblog sbb ada ramai kawan2 yang pemurah=)

9n0L4 said...

murah rezeki kak fieda ye. skali sampai due cek tu. :)

QasehnyaRania said...

byk nya jumah nuffnang.

akak..su blom trima lagi.
semlaam baru dapt satu hadiah.
tupon dorang letak depan pintu rumah je... alahai.dalam tong belom sempat nk p buka..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.