Monday, 31 December 2012

Sape pernah buat....??

Rasanya ramai yg buat macam kat bawah ni kan....hihihi..saya ngaku mmg saya penakut habis bile cikgu kata nak panggil nama ikut list nama..mmg duk doa jgn lah nama aku naik...sampailah sekolah menengah pun lagu tu jugak...



Yg ni mmg keje saya masa kecil dan sekarang diambil alih oleh anak2 pulak...rumah saya tak pakai sofa sbb suami saya suka guna kusyen.... katanya boleh tukar2 sarung...



Bz sikit minggu ni sampai nak update blog pun tak sempat..nak bw lagilah tergendala...aritu ada orientasi kat sekolah Maira..pagi ni sekolah Asyraf pulak..esok satu hari lagi budak2 cuti pastu start la balik rutin harian mereka....rasanya semua dah sekolah nanti saya ada la sikit masa free untuk ngadap blog balik..
Dah sampai penghujung tahun 2012 ye...ermmm..sekejap jer masa berjalan..makin hari makin meningkat usia...

27 org bagi komen best..:

Aniq Bukhary said...

Hehe.. teringat zaman sekolah dulu..

are_lin@yu said...

haha mmg pernha k.fieda wat cmni..hihi

Mrs Velentine said...

paling suka kalau cikgu bagi soalan..so yg kat atas xda kena mengena..tp yg ke-2..ahaks!!

ieda said...

ahhha yg pertama tuu masa sek rendah ye koot .. dah menengah .. ok je .. suke kalau cikgu panggil kecuali subjek math ! ahahha

IeRA said...

mcm saya juga.. hihihi

Dayana Bahar said...

pernah sangat2..

Nida Mohd said...

Hahaha..saya pernah..

Tihara said...

patutlah tak nampak kelibat fieda di blog kawan2... :)

yang kusyen tu saya penah buat..sonok kan

selamat bersekolah utk anak2 fieda..

sHaRiNa eLyaNa said...

yg pertama tu sllu !!! hahaha

QasehnyaRania said...

oo patut la..ingt akak pergi bercuti..dua2 penah buat..hihi
nostalgia



selamat tahun baru kak ;D

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hahaha kak fieda wani pun....tkt beno cikgu panggil nama...haha..kenangan sekolah tu

yg susun kusyen tu pon selalu buat dulu2 haha

Misz Mieza said...

Hehehe.. Dua2 pernah buat.. Kekekekeke~~!

Falsya said...

Kak fieda..dua2 mmg falsya suke n selalu buat..pastu kene marah ngan mak suruh susun balik..hahahaha..miss those days...

Si Matatajam said...

Hi hi...M angkat tangan ni...

Si Matatajam said...

Done DIGI utk akak

izan mama mia said...

taknak ngaku boleh ?..hihih

Yana Libra said...

sy pun paling takut kalau kena panggil jawab soklan..huhu~ :P

permatabiru said...

hahaha..dua2 tue dulu selalu juga buat..teringat kenangan zaman kanak-kanak dlu..nakal kan..
*jemput singgah sini saya dah tukar link DOT MY

http://www.permatabiru.my

Mas Zull said...

assalamualaikum fieda...selamat tahun baru yer...;)

IntaNBerliaN said...

samalah kak fieda... saya pun dulu, sgt2 takut cikgu panggil nama...!!

N.Aima K said...

kitorang pun masih pakai kusyen kih3x

Ibu Lala said...

yang gambar kat ats tu memang selalu buatlah...

Cik Nur said...

hahahahahahahaha...!

Haaa...kan dah gelak besar..dua2 nur penah buat.. :)

tambah2 yg bawah ni..selalu..! tapi skrang xmuat dah nak duk dalam tu..hahaha

::EIDA:: said...

Semua di atas ida pernah buat! haahhahahaaa.. lawaknye zaman dulu dulu ;p

Mimie said...

sy....

sal ya said...

yg pertama tu rasanya ramai pernah buat. yang nombor dua tu anak2 la suka. tp kat rumah ada sofa. tp plannya nak beli lain. yg bentuk L. yg sofa ada sekarang ni pun dah jadi markas budak2 tiga ketul ni.

9n0L4 said...

tipu la kalau tak pernah buat. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.