Monday, 10 December 2012

Selamat semuanya

Salam semua...Alhamdulillah saya dah selamat sampai rumah pagi semalam...Balik sini dah bertukar cuaca..Kalau kat Kuantan panas jer memanjang kat sini hujan memanjang..dari mula saya tinggalkan KL sampai la ni hujan tak berhenti henti..biasanya time hujung tahun gini belah pantai timur yg hujan ni terbalik pulak..Pagi ni alhamdulillah cuaca panas sempatlah jemur kain jap..tghari krg mesti akan hujan...balik berjalan biasalah mmg sibuk bergumpal dgn kain baju...

Sampai jer umah semalam saya tgk ada 4 sampul surat atas meja..Just nak inform jer dulu kat sini pada Waniey,Syiela dan Mama Qhayra yg cenderahati dari kalian dah selamat Kak fieda terima..terima kasih banyak2 ye..tak sempat lagi nak ambik gambar buat entry...

Satu sampul lagi cek dari Nuffnang yg saya cashout pada awal dan hujung bulan Oct..sekali sampai 2 cek tu...rezeki2...

Ni jer dulu entry pemanas sbb jap lagi nak pergi beli buku sekolah budak2 ni....pastu gi CR4 jap cari barang dapur..dah sebulan tinggal umah tau2 jer la...

Oh ye..saje bukak Nuffnang pagi ni..tgk2 ada lagi seketul CPUV yg saya dapat..Iklan dari DIGI BEST PREPAID...ada 3 iklan yg masih running...cuma iklan Colgate jer earning masyukk sikit..2 iklan lagi earning sen2 jer...Apa2 pun semua tu rezeki kan...Syukur Alhamdulillah....


Tak sabar nak berblog macam biasa..byk betul saya dah ketinggalan entry best kawan2...Rindunya kat you all.....Harap pasni dapatlah saya bw habis habisan...jangan line tenet pulak buat hal...

39 org bagi komen best..:

Mrs Velentine said...

alhamdulillah rezeki akak...yup earnings colgate mmg masyuk...

Mrs Velentine said...

Mv cubit2 sini

Jaa said...

bestnya k.fieda.. rezeki murah betul... tahniah..

...sWeeT uMi... said...

welcome back fieda...bile semua urusan dah settle boleh la berblog puas2 kan (^_^)

umialya said...

patut le sepi jer...

izan mama mia said...

yeaaaaa...dah balik pun..tak sabar nak baca cerita kak fieda....wah tahniah..cek dah sampai...

QasehnyaRania said...

morning..
selamat kembali kak :D

wah..tahniah2 ;D

Anum said...

moning

Nad @ MamaZN said...

Selamat membeli belah buku skolah n brg dapur=)
Lama sungguh umah kene tggl tu kak..
Hehe

ANIM said...

welcome back!

Kniedaz said...

Selamat berblog kembali ^_^

Norzie hany said...

Alhamdulillah rezeki tu.

syawalsimpsons said...

alhamdulillah semua selamat

sHaRiNa eLyaNa said...

hye kak..slmt kmbali..rindu ngn akak..heheh

sHaRiNa eLyaNa said...

done takasima

permatabiru said...

selamat kembali..

Nens Collection said...

syokknyerr BE..suker2!

ieda said...

akak menanti kunjungan fieda tau !
x nak call akak , kalau tidak leh jumpe ;)

Masz Sidek said...

ALhamdulillah... :)

Qhaifa Nur said...

seronoknya dpt buah tangan dari rakan blogger..tahniah..

ShimaSalleh said...

emm mmg rasa mcm dah lama Fieda dah bercerita :) cuti2 malaysia ke? hihihii..

Kakzakie said...

Balik aje dah ada rezeki menanti ye Fieda. Syukurlah murah rezeki.

Solehah Shamsuddin said...

tahniah ye sbb dpt BE

Ummiarissa Mahdi said...

betul tu dah terbaliklak musim hujan...biasanya kat pantai timur...ni kat KL lak ye...tahniahlah banyak juga dapat cheque tu...

Nieyxzha Hassan said...

Wah! Masyukkk

lelamaisara said...

rezeki..alhamdulillah...

Si Matatajam said...

Rindunya kat akak..Wah!masyuknya dua cheque sekali dapat..murah rezeki akak..

syiela said...

sekali sampai 2 cek terus bestnya :)

deq's qienz said...

kiteorg pon rndu n3 akak juga

Tihara said...

as salam

haah lama fieda tak ke udara..fieda ape kabo? :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

welcome back kak fieda....rindunyer kat kak fieda hehe...Alhamdulillah selamat sampai hadiah tu hehe...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

BE baru lagi..murah rezeki kak fieda..masyukkkkk hehehe

::EIDA:: said...

Rindu entry kak fieda!!! huhuhu

Cik Nur said...

wahh..berganda2 untungnya..!
alhamdullillah...rezeki.. :)

Aju Mohit said...

tahniah berderet bE fieda, semangat blogging kembali

dya bunga said...

seronoknya dpt be lgi

shidaR said...

tahniah kak fieda rezeki :)

Masya said...

rindu akak jugak...
wahh banyaknya BE akak...

9n0L4 said...

tinggal blog berabuk pn, dpr be jugak ehhh. untung kak fieda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.