Wednesday, 30 January 2013

1 rumah 1 DrSneez > dapatkan di Syiela D' Beauty

Pagi ni saya nak review satu produk yg diberi nama DrSneez...produk ni agak popular jugak dekat FB.. boleh dikatakan tiap2 hari saya nmpk ada page yg post pasal produk ni...


DrSneez ni berfungsi untuk melegakan hidung yg tersumbat dgn cepat...sume peringkat umur boleh guna..dari bayi sampailah ke dewasa..jadi kalau anak2 kita selsema dan susah tido malam,sng kan dah ada jalan penyelesaiannya...kdg2 mmg kesian tgk anak2 kalau selsema kan...tido pun bernafas ikut mulut..


DrSneez ni juga dapat membantu kalau korang ada masalah resdung seperti selalu bersin2 di waktu pagi apabila cuaca sejuk,gatal hidung disebabkan habuk,hidung berair sepanjang masa dan sewaktu tidur hidung berasa tidak selesa seperti tersumbat...

Selain tu krim ni juga dapat melegakan batuk,mengurangkan kahak,mengecutkan jerawat dan melegakan gigitan serangga...banyak betul kan kegunaannya...

cara nak guna sng jer..cuma sapu sedikit kat atas batang hidung..rujuk gambar di atas..


Biasanya kalau kita minum ubat selsema lepas tu mesti akan rasa mengantuk kan...kalau guna krim ni jgn bimbang sbb tak akan ada kesan mengantuk..bahan2 yg digunakan adalah dari rempah ratus..

Jadi untuk korang yg ada masalah semua tu tapi belum jumpe cara penyelesaiannya..apakata cuba krim DrSneez ni..harganya cuma RM50..Boleh hubungi Syiela di

SMS :  012 4003624

Selain dari produk di atas Syiela juga ada menjual produk2 lain seperti di bawah...

  

Sabun susu beras dan bedak Arab

     

Produk Felinna

  

Kain pasang dan cheese kek..kek tu Syiela hanya COD area Sungai Petani 
Gurun,Yan,Guar Cempedak,Pendang,Jitra..sape yg berdekatan tu bolehlah kalau nk merasa cheese kek meleleh ni...slurrppp...

      

  

Antara novel terpakai yg Syiela lelong...peminat novel yg masih belum ada koleksi novel2 seperti dia atas apalagi boleh la hubungi Syiela ye...



27 org bagi komen best..:

kisah si dairy said...

bru pertama kali dgr nie...

Cik Nur said...

pernah baca kebaikan produk ni kat blog kak syiela..dan pernah beli juga novel terpakai juga.. :)

syawalsimpsons said...

akak mcm nak try je untuk izz N syawal..demo sekarang ni asik batuk N selesema je...en asbeen tu lg la..asal pagi, time sejuk mesti bersin...sue cakap dier ada resdung..tak mo cayo...mmm

Che Rosliza Che Mat said...

Fieda sekrg pakai produk felina ke untuk kurus? hihihi

umi alya said...

boleh cuba ni

Azza Afdzal said...

azza pnh jugak order brg dri kak syiela....

Deqla manjew said...

owhh..ni sesi pomot ye kak.. mcm tertarik dgn produk DRSNEEZ tu.. utk resdung kan kak??

Masya said...

serbagunanya.. bgs jugak yer... sesuai untuk anak-anak..

Mrs Velentine said...

menarik..novel pun tergoda

Shida Radzuan said...

nice :)

airis aries said...

Salam..airis tertarik ngan novel terlerai kasih,salam perkenalan

Solehah Shamsuddin said...

eh, Syiela da jual mcm2 produk rupanya. wlupn dy jd friend fb, xtau lak semua ni. sll jgk like komen fb dy.hehe :)

izan mama mia said...

oh..syiela rupanya.. mg berjaya dgn bisnes

eita said...

Ada jgk terbce hr tu

Solehah Shamsuddin said...

teringin nak beli barang dari kedai kak shiela...

dya bunga said...

menariklah yg utk hidung tu..berapa tu

Misz Mieza said...

Bagus jugak ye produk ni.. Nanti ada rezeki nak cubalah.. =)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

moga bisnes kak syiela bertambah maju..ada baca kebaikan produk ni kt blog kak syiela :-)...klu nk beli nnti wani contact kak syiela terus lah :-)

IntaNBerliaN said...

byk gak yg kak syiela jual yer

Kesuma Angsana said...

1st time dgr.. mcm bagus aje ye

Fieda Rafli said...

@Deqla manjew
untuk selsema dan resdung deqla..

kayyana said...

mcm berminat nak try krim sapu kt idung tuh... yelah.. yana kan ade resdung.. kengkadang pagi pagi asyikla tersumbat.. erm..

nanakimie said...

oo,baru tau,boleh sugest dekat member ni,tq share sis

nanakimie said...

oo,baru tau,boleh sugest dekat member ni,tq share sis

Mimi Azirah said...

first time sy dnga nih kak

sHaRiNa eLyaNa said...

kak syiela punya business kan? hehe gud luck kak syiela

9n0L4 said...

tak pernah tahu pulak ade produk ni. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.