Saturday, 19 January 2013

2 tahun usia blog,jom komen dan menang..

18 Jan rupanya dah 2 tahun usia blog saya...masih mentah dan masih memerlukan byk lagi tunjuk ajar dari otai2....apa2 pun saya seronok sgt sbb makin ramai blogger2 baru yg singgah sini..terima kasih semua...


Sebagai penghargaan untuk korang semua yg sentiasa dtg jenguk sini tak kiralah silent reader ke saya nak bagi sesuatu ni..tak la besar nilainya tapi cukup besar ertinya bagi saya sebagai tanda penghargaan...

Cuma komen  ucap happy birthday dan tinggalkan url blog untuk sng saya jejak korang semula ok...senang jor...saya akan pilih 20 org yg bertuah itu menggunakan undian mengikut no..nanti saya akan listkan nama dan no bertuah korang...

Tarikh tutup untuk komen pada pukul 12 tgh hari...Senarai nama saya akan keluarkan pada hari Isnin dan pemenang akan diumumkan pada hari Selasa..

*tarikh tutup saya dah tukar ke 12 tghari 19 Jan 2013..bukan 12 tgh malam..



64 org bagi komen best..:

Kakcik Nur said...

Tahniah Fieda.

Selamat hari ulangtahun ke 2 untuk blog Fieda ini. :)

ieyda said...

hepi besday utk blog yg comel nie....

http://mamaieyda86.blogspot.com/

Aisy Nasiha said...

Tahniah...slamat ulang tahun ke dua

Masya said...

selamat hari lahir buat blog kak fieda ... moga blog ni terus ceria...

masyaamiramie.blogspot.com

shazila mohd gazali said...

wahhh.. dh tua dah dua tahun..hihihi... selamat hari tua.....

Myra Jay said...

Happy Besday to your blog
Happy Besday to your blog
Happy Besday to blog kak Fieda
Happy Besday to your blog

Tahniah kak atas pencapaian blog setakat ni.. :) Semoga terus mantap ye


http://normj1001.blogspot.com/

p/s : Cantik header baru :D

Mrs Velentine said...

Selamat ulang tahun ke-2 utk blog Kak Fieda...teruskan berblog ya kak...(www.msvelentine.my)

Mrs Velentine said...

done DHC

Anum said...

In soft gleaming night of stars,
May all your dreams come true.
May every star of every night,
Bring love and joy to you.
Happy Birthday to you.

Mira Adzlia said...

hepy besday blog kak fieda...smuge akak akn trus maju dlm industri perbelogan gitu...hehe

yg benar,
Mira Adzlia

gadisbiasebiase.blogspot.com

fizafantagirO said...

Happy Birthday to you , Happy Birthday to you , Happy Birthday to http://mylovely-fieda.blogspot.com
Happy Birthday to youuuu..
Semoga , fieda terus success dlm berblog, Jadi blogger yang digemari pembaca dan semoga http://mylovely-fieda.blogspot.com sentiasa kemas dan cantik seperti sekarang :)

cewahh dah macam wish utk birthday fieda pulak .hihi :p

from si giro : http://dismybelog.blogspot.com/

aini shahroni said...

nie untuk kak fieda sayang!!

http://nurainishahroni.blogspot.com/2013/01/memang-tepat-masanya.html

Che Rosliza Che Mat said...

Wah!! dah 2 tahun...kita tak tahu pun usia blog kita berapa huhu

Happy Birhtday untuk Blog
Semoga maju jaya dalam berblog

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

nenot said...

happy birthday n hope terus sucess selalo dlm dunia blogging :)

kisahsinenot22.blogspot.com

nuyui a.k.a miss YUI said...

happy birthday utk tahun kedua blog akk.. moga makin lama bertahan dan semakin ramai mngenali kwn..amiinn..

http://nusha1706.blogspot.com

=__=

izan mama mia said...

wah dah 2 tahun...kalau baby,..dah mula nak riuh bercakap dah ni...hihii..tahniah kak fieda..happy besday tuk blog kak fieda yg kiut miut cam tuan dia nie...mg succes dan makin succes yew.....peace yew...

ehe...

http://miaduniaku.blogspot.com

Kniedaz said...

Tahniah..sudah 2 tahun..hehehe..join to support..menang dapat hadiah pun best
http://kniedaz78.blogspot.com/

Zila Erzil said...

Happy anniversary yg ke-II
pada tuan tanah ** akak Fieda rafli***
Semoga Blog ini terus jayanya ,Gilang gemilang.. & terbilang... Amin...

oppsss...ikhlas dr saye...
http://mizzerzil.blogspot.com/ (^ ^)

syawalsimpsons said...

happy bufday blog kak fieda...

nak join tau..

http://syawalsimpsons.blogspot.com

Ratu Hatiku said...

Selamat Ulang Tahun Yg Ke 2 buat blog http://mylovely-fieda.blogspot.com. Semoga akan terus success dalm dunia blog nie.

Dari Ratu Hatiku - http://bellaisyqeef.blogspot.com/

Nad MamaZN said...

Happy bithday to u...!

Tahniah kak

http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com

mama tisya said...

tahniah dh 2thn berblogging...follower pn mantop 2k++...truskn berblogging...happy busday yg ke 2thn utk blog mylovely-fieda


http://mamatisya.blogspot.com

Budak Kampung said...

kak..ore nak wish sanah helwah blog kak fieda.patut la bertukar wajah rupe2 nyer 2years dah...xpe la lau xdpt lucky gift tapi ore suke dtg sini

shidasyakirin said...

happy birthday my-lovely-fieda

semoga terus success dan menulis!!
http://shidasyakirin.blogspot.com/

umialya said...

Selamat Hari Lahir buat blog purple & pink, moga hari mendatang terus ceria dengan kehadiran n3 baru

Nens Collection said...

hepi 2nd besday buat blog kak fieda..semoga makin banyak yg masyukkk..hehe

http://www.nenscollection.blogspot.com

Cik Bunny said...

Happy birthday to your blog yang ke-2. keep blogging k =)


http://inspirebunny.blogspot.com/

Mayang ABDUL RAZAK said...

epi besday blog fieda..

Puan Kutu said...

happy birthday blog kak fieda..:)

terlanjur dtg ini komen,bg link juga mana tau ada rezeki.hehe..

http://puankutu.blogspot.com/

Intan Akma said...

Wah..Happy birthday..walaupun baru je kenal tahniah ye..semoga lebih sukses
http://sweetmamaintan.blogspot.com/

Qhaifa Nur said...

hepi besday blog Fieda...
2 tahun rupanya bertemu di alam maya..

http://qhaifanurin.blogspot.com

eita said...

sempat lagi ke ni?..
takpe lah tak sempat pun nak ucap jugak..


happy bday...

http://zitaomar.blogspot.com

Sue-Rya Qistina said...

Selamat menyambut ulangtahun ke-2 buat blogger Fieda yg comel. Semoga terus sukses dan maju dgn entry2 yg menarik dan panas! Hehehe

Salam sayang,
Sue
www.suriaqistina.blogspot.com

Si Matatajam said...

Wah dah dua tahun ye kak blog ni...tahniah...Happy Anniversary to ur blog kak Fieda..
mymatatajam.blogspot.com

Ekah Atiqkah said...

Wah!!!tahniah blog dah capai 2tahun dah. Teruskan berusaha :)Tuumpang gembira...

Ujie said...

HAPPY BIRTHDAY utk blog fieda!

Tahniah sbb pencapaian yg hebat walau baru 2 thn. Jauh beza dgn blog saya walau beza 5bln.

(http://ujieothman.blogspot.com)

Cik Nur said...

wahh..baiknya kak fieda... :)

apapun, selamat ulangtahun kelahiran yang ke-2 buat blog...

masih muda..tapi sudah pantas berlari..setanding dengan blogger otai yang lain..!

Tahniah..teruskan berblogging dan jangan pernah jemu untuk terus berada di arena blogging...!

Nur doakan moga blog ini terus maju..maju..maju dan maju.!

Amin..!

sHaRiNa eLyaNa said...

happy aniversary blog kak fieda..yg ke 2 hhe

http://www.opzzpinky.my/

cik neto said...

happy birthday kak :)

jaa jaa said...

tahniah akak.. baru 2 tahun tp folower dh 2k.. mantap... hehe..teruskan usaha yer... saya blm ada kerajinan lagi..hehe

Ameerul Ashraf said...

Happy Birthday!! :)
~ Teruskan semangat untuk ber'blogging' dan share entri-entri yang best kat blog ini.. hehe

http://kisahkitajer.blogspot.com

Jemarisuri said...

hepi besday fieda...moga trus sukses berblog...hihi

Nida Mohd said...

Happy birthday..

saifulnida.blogspot.com

Mama Atiyyah Umairah said...

sempat lgi ker??heheee...TAhniah yer and hepy bday blog..comey blog...like it!!!

Nabila Medan said...

Wah. Bestkan!! Nabila pun dah 2tahun blogging (15 Jan) Hihi. Happy birthday n congrat utk sis fieda! :)
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/

Aju Mohit said...

happy 2 anniversary buat blog mylovely fieda ;). seronok dpt tgk pencapaian blog fieda, kita bangun bersama dan dpt tgk pencapaian blog bersama, tahniah fieda ;)

9n0L4 said...

happy birthday blog kak fieda. ;)

farizafairuz.blogspot.com.

QasehnyaRania said...

alhamdulillah.sekejap je kan kak :D

wan nurul hezrina abd halim said...

Bleh komenlgkan?hepi bday blog kak fieda.smoga akak success di masa hadapan.smoga byk entri2 yg bleh bg gud info..suka ngan blog kak fieda sb sgt byk info.dr retis,recipi.petua n isu semasa..link nurul hezrina83.blogspot.com..

Nieyxzha Hassan said...

Happy birthday blog fieda rafli!♥

Uv mantap! Nieza tak pernah dapat sebanyak tu..berbaloi la kan berblog dah 2 thn..lebih kurg nieza jgk tp nieza br active balik lepas dpt 2nd baby..

http://www.nieyxzha.my

Tihara said...

Congrats fieda...happy birthday blog fida..saya lambat wish..line prob

ieda immi said...

eppy bday buat blog fieda ..
semoga sentiasa success didalam blogging ! ;)

iedaimmi.blogspot.com

IntaNBerliaN said...

huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! dah tutup ke... adehhh!!

saya baru sempat on9... hubby ada umah, komputer duk dia je guna... ingat ke sempatlah hari ni komen sbb duk ingat kol 12 tengah malam... sekali dah tutup.. hahhahhah

xpalah, xda rezeki saya.. hihii

btw, selamat ulangtahun ke2 untuk blog kak fieda.. moga makin success :-)

jaakechik said...

alamakkk..jaa terlepas nak komen2 sini...hrmm..sedihnya sob..sob..

N.Aima K said...

alahai..tak sempat..tapi tak apa saya nak wish juga

HAPPY ANNIVERSARY

Warna Warni Kehidupan said...

oh.. dah tak sempat nampaknya.. neway smoga terus berbelog dan mencoret..

shahdiana said...

hahah...yana selalu singgah blog orang masa dia dah close entry...papepun tahniah kak fieda...baru 2 tahun ek tapi macam dah 10 tahun hebatnya blog kak fieda ni....

Cik Aini said...

huhuhu
nk wish jugak even dah lps date..
selamat ulang tahun ke 2 tuk blog akak..moga trs maju :)

Deqla manjew said...

owhh ni entrinye..deqla sdg bercuti time ni so terlps la komen..huhu..apo nk buek takdo rejeki..huhuhu..

intanfirdaus247 said...

Alamak kak fieda..intan dah x sempat..apapun Happy Birthday buat blog kak fieda yg comel lote ni...semoga terus sukses dan menceriakan kitaorang semua dnegan entry2 terbaik dr ka fieda

Mimi Azirah said...

walaupun lmbt wish, sy nk wish jugak..sebab 19hb tuh anak tak sihat, so lmbt online...

selamat ulanng tahun ke 2 untuk blog kak fieda.....

Shida Radzuan said...

tahniah kak fieda :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tgh bercuti ptt xdan komen huhu

Anonymous said...

Working PSN Code Generator 2013

my weblog Free PSN Code Cards

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.