Monday, 21 January 2013

Apek dan Leuniey nyanyi lagu hindustan.

Malam tadi berkesempatan tgk Walimatulurus Apek dgn Leuniey bahagian 3 kat Astro Ria...Part yg paling seronok tgk dorang nyanyi lagu hindustan...mmg best la suara Leuniey..betul2 macam penyanyi hindi..Apek pun ok..pandai jugak dorang nyanyi ye...
Saya jumpe klip ni kat Youtube...cer korang try dengar..sape yg belum dengar la..mmg merdu jer suara Leuniey...

Klik sini untuk tonton klip tu

Comey lote sungguh bini Apek ni...suka saya tgk dia..bertuah la Apek ye..



Video Walimatulurus mereka ada di sini
Gambar perkahwinan mereka ada di sini

23 org bagi komen best..:

Anum said...

layanaaaaaaaaaaaaa

ros_reeza said...

Ros pun ada post dorang nyanyi ni kat blog :) memang best.. hihi

Why Farouk said...

sorang comey sorang hensem. dua2 muda lagi tapi muka matang ek. why ni still muka cam bebudak. lol

Falsya said...

falsya pun suke tgk leuniey nie kak...cantik sgt3..

Masya said...

tak tengok pun lupe hihihihihi.. sebab melayan amir baca buku..

Qhaifa Nur said...

mencari kelainan juga...
sedap juga suara mereka berdua....

Deqla manjew said...

mmg wedding of the year la ni kan.. kalah retis! huhu

Nens Collection said...

hehe..mmg comel la..tersengih2 sy..hehe

ANIM said...

sama cantik sama padan. dua2 pun ada iras "kecinaan"..

syiela said...

tengok juga hr tu tapi kejap je la

Mrs Velentine said...

dah tengok dulu..serius sweet sgt

Cik Nur said...

kikikikiki..tergelak nur tgk tau...

lelamaisara said...

diorang memang comey kan..:)

Nurul Ain Zulkarnaind said...

mmg comel kan.. suka tgk dia

sHaRiNa eLyaNa said...

alala..comeynya hehe

sHaRiNa eLyaNa said...

milkdeal

Puan Siti said...

sweet la....

IntaNBerliaN said...

mmg cantikkan leuniey tu

izan mama mia said...

layyaannzz

Cik Aini said...

mmg cantik la Leuniey ni..comey sggh :)

Mimi Azirah said...

memg comei

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ada tgk dorang nyanyi hr tu hehe

9n0L4 said...

harap² akhlak pun comey mcm rupenye kan. moge berkekalan lah keduenye. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Right Reserved To fieda . Full Edit By Cik Rose Cute.